background preloader

Antonios Petrakis - ΝΕΑ 11

Facebook Twitter

Petrakis Antonios: Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Καποια πραγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα όσο παρακολουθείς καθημερινά την ειδησιογραφία από το ίντερνετ, τον μεγάλο εχθρό του σιωνισμού.

Petrakis Antonios: Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολλά λέγονται και πολλά γίνονται ήδη γύρω από την εκλογή Τράμπ. Το σίγουρο όμως είναι ότι η Κλίντον ήταν ‘’καμένο χαρτί’’ εσκεμμένα προκειμένου να αναδεχθεί αυτός. Έπρεπε ο νέος πρόεδρος να έχει διαφορετικές ιδέες και συμπεριφορά σε καποια θέματα και πολιτικές από αυτές που εφάρμοσε η Κλίντον στην κυβέρνηση Ομπάμα όπου θα δημιουργηθεί σύγκρουση … όπως η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ξαφνικά η Κλίντον γίνει καλά από την ασθένεια της… μια ασθένεια χρήσιμη , και ίσως πλασματική, προκειμένου να την παρουσιάσουν τρωτή έναντι του πολιτικού αντιπάλου της. Παρακάτω θα επιχειρήσουμε μια υποκειμενική προσέγγιση με όσο το δυνατόν περισσότερα γεγονότα με σκοπό να προσεγγίσουμε πιθανές γεωπολιτικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής.

Petrakis Antonios: Όταν ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης! Για να μαθαίνουμε και λίγη ιστορία...

Petrakis Antonios: Όταν ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης!

Σας αντιγράφω την έπιστολήν την οποία έστειλε ό ίδιος εις τον πρόεδρο απονομής των βραβείων "Νόμπελ" τό 1932, διά νά απονείμη ή επιτροπή τό "Νόμπελ Ειρήνης" παρακαλώ, εις τον Μουσταφά Κεμάλ, ό όποιος κατέσφαξε 2,5 εκατομμύρια Έλληνες και Αρμενίους. Ακολουθεί η επιστολή: «Κύριε πρόεδρε, Έπί επτά σχεδόν αιώνες όλη ή Έγγύς Ανατολή και ένα μεγάλο τμήμα τής Ευρώπης υπήρξαν τό θέατρο αιματηρών πολέμων, τών οποίων ή άντίχηση υπήρξε τεράστια. Ή οθωμανική αυτοκρατορία και τό απολυταρχικό καθεστώς τών σουλτάνων υπήρξε τό βασικό αίτιο. Ή εγκαθίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας τό 1922, όταν τό εθνικό κίνημα του Μουσταφά Κεμάλ Πασά θριάμβευσε επί των αντιπάλων του, (σ.σ.

Σπανίως πραγματοποιείται σέ τόσο μικρό χρονικό διάστημα μία τόσο ριζική αλλαγή στή ζωή μιας χώρας. Μέ τήν προτροπή του μεγάλου μεταρρυθμιστή Μουσταφά Κεμάλ Πασά, τό απολυταρχικό καθεστώς των σουλτάνων καταργήθηκε καί τό κράτος έγινε απολύτως λαϊκό. Υπογραφή, Ελευθέριος Βενιζέλος, Petrakis Antonios: ΒΡΑΒΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ! Όσα χρήματα από φόρους του Ελληνικού Λαού έστειλε ή θα στείλει ο ΤΣΙΠΡΑΣ στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τόσα βραβεία θα πάρει.

Petrakis Antonios: ΒΡΑΒΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ!

Θέλει πράγματι πολύ μεγάλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, να υπογράψεις Δάνεια, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, Λιτότητα, Μειώσεις μισθών & συντάξεων, Μακροπρόθεσμα, Μεταρρυθμίσεις, Υποχωρήσεις,Προαπαιτούμενα, Κόφτη, Εφαρμοστικούς Νόμους, Διάσωση Τραπεζών, Διάσωση ασφαλιστικών ταμείων από τα διεθνή αρπακτικά που τα έκλεψαν, Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, Υπερ-Ταμείο δημόσιας περιουσίας, κ.λ.π. που ζητούν οι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Όλα αυτά τα υπογράφει η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, και ο φουκαράς Ελληνικός Λαός πληρώνει, γιαυτό είναι τα δύο αυτά βραβεία. Λοιπόν πως να μην του δώσει βραβεία ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού κάνει ότι του λέει;;; Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού Politique Internationale που έδωσε το βραβείο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ στον ΤΣΙΠΡΑ, είναι Γαλλο-Εβραίος, όνομα Βάσμαν, υπό τας διαταγάς των ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Petrakis Antonios: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΑΘΑΝ… ΣΟΚ! (βίντεο) Όσο και αν αυτό ακούγεται εντυπωσιακό και όμως τα τουρκικά ΜΜΕ ασχοληθήκαν εκτενώς με την παρουσία των Κρητών αγροτών με τις παραδοσιακές μαγκούρες τους και με την δυναμική τους εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν τα δίκαια τους και την αγέρωχη παρουσία τους που πραγματικά άφησε έκπληκτους τους Τούρκους.

Petrakis Antonios: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΑΘΑΝ… ΣΟΚ! (βίντεο)

Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την παρουσίαση στα τουρκικά ΜΜΕ, είναι ότι κάποιες τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία των Κρητών κρατώντας μια ελληνική σημαία, τους παρομοίασαν με τους Σπαρτιάτες στην διάσημη και πολύ επιτυχημένη ταινία, «300» του Ζακ Σνάιντερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό του Λεωνίδα. Μονό που οι 300 έγιναν από τους Τούρκους «1000 Spartalı» δηλαδή οι «1000 Σπαρτιάτες», νούμερο ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Petrakis Antonios: Πόσο θα αυξηθεί ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ευρώπη έως το 2050. Το ποσοστό των μουσουλμάνων που ζουν στην Ευρώπη μπορεί να φθάσει από το 7,4% έως το 14% έως το 2050, έναντι 4,9% το 2016, σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Pew που διενεργήθηκε στη βάση τριών διαφορετικών σεναρίων για τις μεταναστευτικές ροές: μηδενική, μεσαία και ισχυρή.

Petrakis Antonios: Πόσο θα αυξηθεί ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ευρώπη έως το 2050

Το ανεξάρτητο αμερικανικό ινστιτούτο δημοσίευσε τις προβολές του για μια περιοχή που περιλαμβάνει τις 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (της Βρετανίας περιλαμβανομένης) αλλά και τη Νορβηγία και την Ελβετία. Τρία σενάρια για τη μεταναστευτική ροή εξετάστηκαν από το Pew, το οποίο εκτιμά πως το ποσοστό των μουσουλμάνων μεταξύ των μεταναστών που έφθασαν στην Ευρώπη από το 2010 έως το 2016 ανέρχεται στο 53%.Στο πρώτο (μηδενική μετανάστευση), που υποθέτει μια άμεση και μόνιμη διακοπή της μετανάστευσης, ακόμη και της τακτικής, προς τις χώρες αυτές, προβλέπεται πως ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα αυξηθεί από το 4,9% στα μέσα του 2016 στο 7,4% των κατοίκων των χωρών αυτών το 2050.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ) Petrakis Antonios: ΦΟΒΕΡΟ! Στο πιο πλούσιο Ελληνικό χωριό δεν υπάρχει κρίση ούτε ανεργία. Οι 500 κάτοικοί του ζουν σαν … Κροίσοι! Πριν 20 περίπου χρόνια η Ανάβρα ήταν απλά ένα απομακρυσμένο χωριό της Μαγνησίας.

Petrakis Antonios: ΦΟΒΕΡΟ! Στο πιο πλούσιο Ελληνικό χωριό δεν υπάρχει κρίση ούτε ανεργία. Οι 500 κάτοικοί του ζουν σαν … Κροίσοι!

Όπου λίγοι κάτοικοι και πολλά ζώα συμβίωναν σε ένα ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο από τους πάντες τόπο. Λίγα χρόνια μετά, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί όρθιο, αλλά και να γίνει το χωριό πρότυπο ανάπτυξης για όλη την Ευρώπη. Με ποσοστό ανεργίας στο μηδέν και με μέσο όρο ηλικίας τα 40 έτη, ο πληθυσμός διπλασιάστηκε. Οι 700 κάτοικοι, όλοι τους κτηνοτρόφοι, απολαμβάνουν εισοδήματα από 30 έως 100 χιλιάδες ευρώ και μια ποιότητα ζωής που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πλούσια Ελβετία. Κρατικά κανάλια κάθε ευρωπαϊκής χώρας, αλλά και επισκέπτες τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Ελλάδα, έχουν επισκεφθεί το χωριό για να καταγράψουν και να «κλέψουν» το μυστικό της Ανάβρας ή έστω για να δουν ζωντανά αυτά που ακούν και διαβάζουν. Petrakis Antonios: ΘΛΙΒΕΡΟ! Πως ήταν η Συρία πριν τον πόλεμο – Δείτε τις φωτογραφίες ενός χαμένου παράδεισου.

Petrakis Antonios: 20 Νοέμβρη 1946 Η σφαγή στην Ξηρόβρυση του Κιλκίς. Στις 20 Νοέμβρη του 1946 συνέβη μια από τις μεγαλύτερες σφαγές άμαχου πληθυσμού σε ένα χωρίο του Κιλκίς, την Ξηρόβρυση.

Petrakis Antonios: 20 Νοέμβρη 1946 Η σφαγή στην Ξηρόβρυση του Κιλκίς

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Μεταλλίδης (γεννημένος στην Ξηρόβρυση και μέλος του ΚΚΕ και της ΕΠΟΝ) στο βιβλίο του «Θυμόμαστε, Διδασκόμαστε, Προχωράμε»: «Το χωριό Ξηρόβρυση, που βρίσκεται στο νομός Κιλκίς, πέντε χιλιόμετρα από την πόλη… ήταν ένα από τα οργανωμένα χωριά της περιοχής μας. Το χωριό δημιουργήθηκε το 1921 με την εγκατάσταση στην περιοχή αυτή των παλιννοστούντων Ποντίων, που βρέθηκαν στην Ελλάδα μετά τον ξεριζωμό τους από τα πάτρια εδάφη τους… το χωριό ήταν 100% οργανωμένο με αριστερές ιδέες, από την εποχή της δικτατορίας του Μεταξά που το ΚΚΕ βρισκόταν σε βαθιά παρανομία. Petrakis Antonios: Είκοσι έξι αρχαία αντικείμενα της Μινωικής Εποχής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τα είχε αρπάξει γερμανός στρατηγός στην Κατοχή.

Τελετή επαναπατρισμού είκοσι έξι αρχαίων αντικειμένων που είχαν απομακρυνθεί παρανόμως από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βιέννη.

Petrakis Antonios: Είκοσι έξι αρχαία αντικείμενα της Μινωικής Εποχής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Τα είχε αρπάξει γερμανός στρατηγός στην Κατοχή

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόκειται για έντεκα αρχαία αντικείμενα Μινωικής εποχής (οκτώ πήλινα αγγεία, ένα θραύσμα αγγείου, ένα λίθινο αγγείο και ένας επιτραπέζιος λύχνος), πέντε πήλινα αγγεία και δύο λύχνους Κλασικής/Ελληνιστικής περιόδου, τέσσερα θραύσματα πήλινων ειδωλίων, μία πήλινη ψήφο, ένα πήλινο σφονδύλι, μια οστέινη περόνη και ένα λίθινο αντικείμενο με οπές. Petrakis Antonios: Αυτές είναι οι πιο φονικές θεομηνίες που έχουν πλήξει την Αττική από το 1895 – Είναι όλες Νοέμβριο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική αφήνουν πίσω τους 14 νεκρούς, τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές αλλά παράλληλα έρχονται να μας θυμίσουν όλες εκείνες τις φορές σε πρόσφατο και μη παρελθόν που η Αττική θρήνησε δεκάδες θύματα εξαιτίας σφοδρών βροχοπτώσεων και ακραίων καιρικών φαινομένων.

Petrakis Antonios: Αυτές είναι οι πιο φονικές θεομηνίες που έχουν πλήξει την Αττική από το 1895 – Είναι όλες Νοέμβριο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες σημειώθηκαν τον μήνα Νοέμβριο- με εξαίρεση μία που ξέσπασε τέλη Οκτωβρίου- κάτι που επισήμανε και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος εξηγώντας μάλιστα πως τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι συνηθισμένα τον μήνα αυτό καθώς είναι από τους πιο βροχερούς του χρόνου. Βέβαια όπως επισήμανε κάποια χαρακτηριστικά αυτών των φαινόμενων, όπως η ένταση μας επιτρέπει να συνδέσουμε τα φαινόμενα αυτά με την κλιματική αλλαγή. 14η Νοεμβρίου 1895, 61 θύματα. Η ισχυρή καταιγίδα που διήρκησε κατά τόπους έως και 24 ώρες σε Αθήνα και Πειραιά στοίχισαν τη τη ζωή του 21 και 40 ανθρώπους. Petrakis Antonios: Γεμάτο πράκτορες το facebook – Το παίζουν φίλοι – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ.

Μήπως έχετε έναν πράκτορα του FBI στην λίστα των φίλων σας στο facebook; Και όμως, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν χιλιάδες που «κινούνται» σε αυτό.

Petrakis Antonios: Γεμάτο πράκτορες το facebook – Το παίζουν φίλοι – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ

Μήπως αποδεχτήκατε προτάσεις φιλίας από άτομα που δεν γνωρίζατε; Τότε, ίσως να μην πρόκειται για άτομα που σαν γνώρισαν σε ένα πάρτι αλλά για πράκτορες του FBI ή άλλων οργανώσεων, οι οποίοι παριστάνουν κάποιον άλλον και διεισδύουν στην λίστα φίλων σας και στις προσωπικές σας πληροφορίες. Η NSA, το FBI και άλλες υπηρεσίες συνεργάζονται -τουλάχιστον- από τον Οκτώβριο του 2010, προκειμένου να αναπτύξουν τεχνικές, ώστε να μετατρέψουν το facebook σε εργαλείο απόλυτης παρακολούθησης. Ο επικεφαλής των wikileaks, Julian Assange, προειδοποίησε αυτόν τον μήνα πως το facebook είναι μία «φρικτή μηχανή παρακολούθησης» και αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα έχει ένα Interface, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται από τις μυστικές υπηρεσίες.

Petrakis Antonios: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος! Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της Ιταλίδας δημοσιογράφου Maria Giovanna Maglie. 226 Ευρωβουλευτές σε σύνολο 751 εμφανίζονται μέσα στην Ευρωβουλή ως «έμπιστοι» της οργάνωσης «Open Society» του Σόρος (George Soros)»φιλάνθρωπου» πολυεκατομμυριούχου κι πρωτεργάτη των «ανοικτών συνόρων» για την έλευση μεταναστών στην Ευρώπη, των «δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων» και χρηματοδότη των gay pride, των «πολύχρωμων εξεγέρσεων» και σια… 7 Αντιπρόεδροι, δεκάδες Συντονιστών Επιτροπών, μέλη 11 Επιτροπών, 26 μέλη Αντιπροσωπειών… όλοι κι όλες χαρακτηρίζονται «έμπιστοι σύμμαχοι που ήδη το απέδειξαν» στις ευρωομάδες τους, μαζί κι οι συνεργάτες τους, οι σύμβουλοί τους, υπηρεσιακοί παράγοντες και πάει λέγοντας.

Το σκάνδαλο ξέσπασε την 1η Νοέμβρη και τα ΜΜΕ μαζί με τους δημοσιογράφους «ποιούν τη νήσσα«. Petrakis Antonios: Χ.Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της» Του Κωστή Αλεξίου ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.Στην απορία του φοιτητή μας "μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;", η απάντηση ήταν περίπου "άκουσε εμένα που σου το λέω"...

Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο... Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ... Και τότε είναι που στενός συνεργάτης Καθηγητής του Κίσσινγκερ, ζητά μια νέα εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ! Ο φοιτητής μας και πάλι απόρησε: "στο ευρώ η Ελλάδα; Από πού κι ως πού"; Και η απάντηση ήταν εφιάλτης: "Αγαπητέ μου, μην απορείς.

Λ και κυρίως το Σιωνιστικό υπερλόμπυ των ΗΠΑ, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Petrakis Antonios: Από τι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος. Αμερικανοί επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τον θάνατό του διεξοδικά αναφέρουν πως οφειλόταν σε αλκοολική ηπατοπάθεια, δηλητηρίαση με αρσενικό ή στρυχνίνη, ηπατίτιδα, περιτονίτιδα, σαλμονέλωση, τραυματισμό και φλεγμονή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Ρόμπιν Λέιν-Φοξ, που υπήρξε σύμβουλος του Ολιβερ Στόουν σε θέματα ιστορίας της ταινίας του, αναφέρει πως δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του Αλέξανδρου. Ο Δημήτρης Τσουτσούλης, Senior registrar του Νοσοκομείου Hammersmith του Λονδίνου, αποδίδει τον θάνατο πιθανότατα σε τυφοειδή πυρετό, σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ οι οποίοι διατύπωσαν τις απόψεις τους σε τεύχος της επιθεώρησης «New England Journal Medicin» στις 11 Ιουνίου 1998.

Τα περί δηλητηρίασης με στρυχνίνη, που στην εποχή του ήταν άγνωστη, από τη γυναίκα του, τη Ρωξάννη, επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις τάχα με τον Ηφαιστίωνα, ανήκουν στον χώρο της φαντασίας. Petrakis Antonios: Τι συνέβη 15 Νοεμβρίου 1973 στο Πολυτεχνείο, δύο μέρες πριν την εισβολή του τανκ; «Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;»... "Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;". Οι ημέρες πριν τη 17η Νοεμβρίου. Τα συνθήματα, οι πιέσεις προς τη σύγκλητο και οι χιλιάδες που κατέβηκαν στο Πολυτεχνείο 14 Νοεμβρίου 1973 Οι φοιτητές από χθες έχουν σπάσει τον κλοιό κι έχουν μπει στο Πολυτεχνείο. Ένας μικρός ραδιοφωνικός σταθμός μεταδίδει τα μηνύματα τους σε ακτίνα 300 μέτρων. Η αστυνομία έχει συμφωνήσει να τους αφήσει να φύγουν χωρίς να κάνει συλλήψεις. Petrakis Antonios: ΠΑΣΟΚ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΣΥ.

Βλέποντας τις ουρές για να πάνε να ψηφίσουν τη Φώφη, Καμίνη, κ.λ.π. βγάζω το συμπέρασμα ότι ο Έλληνας δεν συμμορφώνεται με τίποτα. Τζάμπα πάνε οι αγώνες μας για ενημέρωση των Ελλήνων. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Άκη, του Σμπώκου, του Ααρών Σημίτη, του ΓΑΠ, των Πάγκαλου, Παπαντωνίου, ΠαπαΚωνσταντίνου, κ.λ.π. είναι εδώ.

Petrakis Antonios: “Σφαγές και όμορφα σουβενίρ”! Πως Γερμανοί αρχαιολόγοι λεηλάτησαν τα μουσεία μας επί κατοχής. Petrakis Antonios: Rotcschilds & Rockefellers: Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης! Θυμηθείτε το οικονομικό Κραχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS Αυτοί φέρονται να είναι οι δύο δημιουργοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Petrakis Antonios: Αρχές του 18ου αιώνα οι πρώτοι 'Ελληνες στην Αμερική. Petrakis Antonios: O Αδόλφος Χίτλερ «απέδρασε από τη Γερμανία και διέφυγε στην Κολομβία» ισχυρίζεται αναφορά σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA. Ο «Φύρερ» των Ναζί, Αδόλφος Χίτλερ, διέφυγε από τη Γερμανία μετά τον Πόλεμο και κατέφυγε στην Κολομβία, όπου συνέχισε να τιμάται από πρώην Ναζί: Πρόκειται για έναν ισχυρισμό ο οποίος πέρασε σε πράκτορες της CIA το 1955, δέκα χρόνια μετά την επίσημη εκδοχή των γεγονότων, βάσει των οποίων ο «Φύρερ» και η σύζυγός του για μία ημέρα, Εύα Μπράουν, πέθαναν αυτοκτονώντας σε καταφύγιο στο Βερολίνο.

Προσφάτως αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA, με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 1955, παρέχει λεπτομέρειες από έναν «έμπιστο» πληροφοριοδότη, που ανέφερε σε πράκτορα με κωδική ονομασία Cimelody-3, μέσω τρίτου, ότι ο Χίτλερ ήταν ακόμα ζωντανός. Μία χειρόγραφη σημείωση δίπλα στο όνομα του πράκτορα τον χαρακτηρίζει «αρκετά αξιόπιστο». Petrakis Antonios: Ο πιο θανάσιμος βάτραχος του κόσμου. Πώς γίνεται ένα μικρό χρυσόχρωμο βατραχάκι από την Κολομβία να είναι τόσο θανατηφόρο; Η νευροτοξίνη του δέρματός του είναι ικανή να σκοτώσει 20.000 ποντίκια, κι όμως ο χρυσός δηλητηριώδης βάτραχος, όπως αποκαλείται κοινώς ο Phyllobates terribilis, καταφέρνει να μην αυτο-δηλητηριάζεται. Κι ενώ αποτελούσε μυστήριο μέχρι τώρα, μια νέα μελέτη μάς εξηγεί πια πως επιβιώνει από τις φονικές εκκρίσεις του.

Petrakis Antonios: Μάχη των Λεύκτρων – Η πιο μεγάλη ήττα των Σπαρτιατών από τους θαρραλέους Θηβαίους. «Αφήνω δύο κόρες, τα Λεύκτρα και τη Μαντίνεια» – Επαμεινώνδας Σπάρτη: Ένα όνομα με ιδιαίτερο βάρος στην παγκόσμια ιστορία, συνδεδεμένο με την ατσάλινη πειθαρχία, τη σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση, τη λιτή ζωή και την πίστη στο καθήκον. Μια από τις πιο σκληρές κοινωνίες που υπήρξαν ποτέ, η Λακεδαίμονα καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την πορεία της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, ως μια από τις πόλεις κράτη που πρωτοστάτησαν στους Μηδικούς Πολέμους, και ως η νικήτρια της πολυετούς εμφύλιας σύγκρουσης που έμεινε στην ιστορία ως Πελοποννησιακός Πόλεμος- και μελετάται εκτενώς μέχρι σήμερα.

Ο Σπαρτιάτης οπλίτης θεωρείται από πολλούς ως η απόλυτη πολεμική μηχανή της αρχαίας Ελλάδας: Η Σπάρτη τελειοποίησε την οπλιτική φάλαγγα, τον χαρακτηριστικό αρχαιοελληνικό τρόπο πολέμου, και η στρατιωτική υπεροχή της στην ξηρά ήταν ανέκαθεν το μεγάλο της πλεονέκτημα, στο οποίο και βασίστηκε για να θεμελιώσει την ηγεμονία της. Petrakis Antonios: Ο Πούτιν για την απόσχιση της Καταλονίας: Η Δύση άνοιξε το κουτί της Πανδώρας με το Κόσοβο. Petrakis Antonios: Λαϊκοί αγωνιστές εναντίον της κοινωνίας! Ακριβώς έτσι είναι οι ύαινες. Petrakis Antonios: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 26 Οκτωβρίου 1912 η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Από τις αρχές Οκτωβρίου του 1912 η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο με την παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία, έχοντας ως συμμάχους τη Βουλγαρία και τη Σερβία (Α' Βαλκανικός Πόλεμος). Petrakis Antonios: Ο σκύλος που με δίαιτα και γυμναστική έχασε τα περιττά κιλά. Η ιστορία της Στρούντελ, του επτάχρονου golden retriever που ήταν παχύσαρκο και με υπομονή και επιμονή έχασε τα περιττά κιλά, θα μπορούσε να εμπνεύσει και τους παχύσαρκους ανθρώπους. Η παχυσαρκία των σκυλιών και των γατιών στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί ένα πραγματικό πρόβλημα που προκαλεί προβλήματα υγείας και χαμηλή ποιότητα ζωής. Petrakis Antonios: 20.000 παιχνίδια σε ένα καταπληκτικό μουσείο. Το νέο κόσμημα του μουσείου Μπενάκη, το μουσείο παιχνιδιών στο Φάληρο Δεν υπάρχει περαστικός που δεν έχει παρατηρήσει τον πύργο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Φαλήρου, ένα εκλεκτικιστικό κτήριο του τέλους του 19ου αιώνα.

Παραπέμπει σε παραμύθι, χτίστηκε μεταξύ 1897-1900 και η αρχιτεκτονική του μορφολογία περιέχει κυρίως στοιχεία γοτθικού ρυθμού με αναφορές στον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα, αλλά και στοιχεία μπαρόκ και art nouveau στις εσωτερικές οροφογραφίες και τοιχογραφίες. Petrakis Antonios: Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ που «ΕΡΙΞΕ» το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Πήρε στον ώμο του τον τραυματισμένο ΣΚΥΛΟ του. Petrakis Antonios: Δείτε τι έτρωγαν οι άνθρωποι στα χρόνια του Μίνωα. Σέλινο, κορίανδρος, κύμινο, μάραθο, σύκο, λινάρι, πιπερόριζα, κάρδαμο, μέντα, φλισκούνι, κρόκος, φασκόμηλο, τερέβινθος, μολόχα. Αποτυπωμένα στις πινακίδες της Γραμμικής Γραφής Β’ την οποία χρησιμοποιούσαν κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο για να αποδώσουν την ελληνική γλώσσα που μιλιόταν τότε, τα φυτά, οι καρποί και τα βότανα δεν προορίζονταν μονάχα για τροφή.

Αιώνες πριν τον Ιπποκράτη, που έλεγε πως η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, οι γιατροί, επίσημοι και ανεπίσημοι της μινωικής Κρήτης και της μυκηναϊκής Ελλάδας τα χρησιμοποιούσαν και για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο δρ Αντώνης Βασιλάκης, έκανε πρόσφατα μάθημα στη Σχολή Ξεναγών του Ηρακλείου Κρήτης με θέμα «Υγεία, Γιατροί και Γιατρικά στο Mινωικό και στο Μυκηναϊκό κόσμο» και παρουσίασε σειρά φαρμάκων και τεχνικών που ήταν γνωστά στους γιατρούς: τους ας πούμε επίσημους, των ανακτόρων κυρίως, τους πρακτικούς, όπως και τους μάγους- ιερείς- θεραπευτές. Petrakis Antonios: Το 2024 άνθρωποι στον Αρη με δυνατότητα χρήσης των social media.

Κάθε δημόσια αναφορά του αμερικανού μεγιστάνα και οραματιστή Ελον Μασκ συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό αφού κάθε φορά ο Μασκ φροντίζει είτε με την ανακοίνωση νέων φουτουριστικών πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει είτε με δηλώσεις του για τις εν εξελίξει πολυσχιδείς δραστηριότητες να εξάπτει την φαντασία της κοινής γνώμης. Είναι γνωστό ότι ο Μασκ έχει ιδρύσει την πιο δυναμική ιδιωτική διαστημική εταιρεία, την Space X, βασική εργασία της οποίας σε αυτή την φάση είναι η κατασκευή επαναχρησιμοποιούμενων σούπερ πυραυλικών συστημάτων. Στόχος της Space X είναι να στέλνει γρήγορα και με χαμηλό κόστος ανθρώπους και φορτία στο Διάστημα. Crete in the 1950s: 25 Amazing Photos by a Traveling French Photographer. Petrakis Antonios: ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ…. Ποιος είναι ο ΛΟΓΟΣ που η ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΩΝΕΙ για την ΕΛΛΑΔΑ - Γιατί ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ τα Νομοσχέδια της Ντροπής.

Petrakis Antonios: Έπινε Καθημερινά Αυτό το Ρόφημα και Έζησε Πάνω από 150 Χρόνια. Petrakis Antonios: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 1912 ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ... 16H OKTΩΒΡΙΟΥ... ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ... Petrakis Antonios: «ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ»…. «ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ»… ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ του με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! Petrakis Antonios: Νάουσα, ο Αριστοτέλης και ο Μεγαλέξανδρος. Petrakis Antonios: Έτοιμος ο “Khorramshahr”! Ο Ιρανικός πύραυλος που τώρα μπορεί να εξαφανίσει το Ισραήλ! Petrakis Antonios: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912... ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!! Petrakis Antonios: Κρητική επανάσταση 1878. Petrakis Antonios: Εικόνες μιας Αθήνας που δεν υπάρχει πια.

Petrakis Antonios: Τι γλυκά έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Petrakis Antonios: Αν τρώτε αυτά... δεν θα γεράσετε ποτέ! Petrakis Antonios: 19 κόλπα που δεν θέλουν να μάθετε οι διαρρήκτες. Petrakis Antonios: Ο αρχαίος ιατρός Ασκληπιός και οι αναστάσεις των νεκρών. Petrakis Antonios: Βρέθηκε η πόλη του κρασιού που έχτισε ο Αλέξανδρος. Petrakis Antonios: Αρχαίες παγίδες ψαριών σε σχήμα… καρδιάς! Petrakis Antonios: Η Μεγάλη Μάχη των Λεύκτρων το 371 πΧ: Όταν οι Θηβαίοι διέλυσαν τους Σπαρτιάτες! (ΦΩΤΟ) Petrakis Antonios: The 13: Το χλιδάτο ξενοδοχείο που η βραδιά κοστίζει 100.000 δολάρια! Petrakis Antonios: Φθινοπωρινή Ισημερία. Petrakis Antonios: Παγκόσμια Ημέρα Ρινόκερου. Petrakis Antonios: Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Μυελογενούς Λευχαιμίας. Petrakis Antonios: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Petrakis Antonios: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Petrakis Antonios: Το Φορολογικό Σύστημα στην Αρχαία Ελλάδα. Petrakis Antonios: Σαν σήμερα - 18 Σεπτεμβρίου 2013: Δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας!

Petrakis Antonios: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 93 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ! Petrakis Antonios: Η Αθήνα Ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους. Petrakis Antonios: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. Petrakis Antonios: Τουρκική προπαγάνδα όσοι αμφισβητούν την σφαγή του 1922. Petrakis Antonios: ΣΕ 560.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΝΔ. Petrakis Antonios: 1822, ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – 2017, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… «ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! (βίντεο) Petrakis Antonios: Τι έφτιαξε αυτός ο άντρας για να χαίρονται τα τέσσερα σκυλιά του. Petrakis Antonios: Καταρρέει το Αλβανικό όνειρο! Aλβανός αρχαιολόγος παραδέχεται την ελληνικότητα της Αλβανίας!

Petrakis Antonios: ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ: Αυτά είναι τα πυρηνικά καταφύγια σε όλο τον κόσμο (ΕΙΚΟΝΕΣ) Petrakis Antonios: ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ. Petrakis Antonios: Οι σκηνές της φρίκης του 1922: Κείτονταν δεκάδες χιλιάδες πτώματων βιασμένων και καμένων Ελληνίδων. Petrakis Antonios: «Φάτε καγκουρό, είναι πάρα πολλά» λένε οι αρμόδιοι στους Αυστραλούς! Petrakis Antonios: Αν πήγες σχολείο τη δεκαετία του '80 πρέπει να διαβάσεις αυτό... (photos) Petrakis Antonios: Έριξε τη βόμβα ο Νετανιάχου…Θέλει δημιουργία κουρδικού κράτους το Ισραήλ! Petrakis Antonios: Οι αρχαίοι Έλληνες έχτιζαν σκοπίμα στις περιοχές των σεισμικών ρηγμάτων, λέει Βρετανός επιστήμονας. Petrakis Antonios: Μετά τα ΨΕΜΑΤΑ ήρθε και το ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα… Φιλοξενία με «ει» !!!!! EISTOEPANIDEIN: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ: ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!.. EISTOEPANIDEIN: Tails 2.9 κατεβάστε το ISO πριν την επίσημη κυκλοφορία.

EISTOEPANIDEIN: Κι όμως οι δραχμές πουλάνε ακόμα - Πιο ακριβές κι από Λίρα Αγγλίας. EISTOEPANIDEIN: “ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! 8 Θαυματουργές τροφές και πως να τις χρησιμοποιούμε. EISTOEPANIDEIN: Τρομακτική έκρηξη μετεωρίτη στη Σιβηρία (videos) EISTOEPANIDEIN: Σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο απορριμμάτων τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε ζωντανά στα σκουπίδια. EISTOEPANIDEIN: RODEO! (GIF) EISTOEPANIDEIN: Οι μικροί κομάντο του Βλαντιμίρ Πούτιν: Από τα 5... στο στίβο μάχης [photos] EISTOEPANIDEIN: ΤΟ 332 Π.Χ.: ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΖΥΓΟ...

EISTOEPANIDEIN: Τα 27 πιο παράξενα και αστεία βίντεο αυτής της εβδομάδας! (VIDEO) EISTOEPANIDEIN: Είστε ψυχοπαθείς; Αν παρουσιάζετε αυτά τα σημάδια, τότε, ναι! EISTOEPANIDEIN: Σαν σήμερα (χθες) το 1913 γίνεται η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. EISTOEPANIDEIN: Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook. EISTOEPANIDEIN: Η Κρητική διάλεκτος και το κρητικό γλωσσάρι απο το Α μέχρι το Ω! EISTOEPANIDEIN: Ο τουρισμός στην Κρήτη πριν από 50 χρόνια! (VIDEO) EISTOEPANIDEIN: Η τσέχικη μοτοσυκλέτα πολυτελείας των 120.000 ευρώ (photos-videos) EISTOEPANIDEIN: Η πόλη της Ιταλίας που χτίστηκε από Κρητικούς. Οι κάτοικοί της μιλάνε ελληνικά. EISTOEPANIDEIN: Αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά βίντεο που έχετε δει ποτέ απλά δείτε το ως το τέλος. (photos-video)

EISTOEPANIDEIN: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! EISTOEPANIDEIN: Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος γιατί το 1999 δεν ήρθε ούτε ένας Σέρβος ως πρόσφυγας ενώ οι Αμερικάνοι τους πετούσαν βόμβες με Ουράνιο….Το 2015-2016 ορδές ισλαμιστών εισβάλλουν στα νησιά μας… και το θεωρούμε λογικό… EISTOEPANIDEIN: AYTEΣ είναι οι 220 τούρκικες λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά και …δεν το ξέρουμε! EISTOEPANIDEIN: Εννέα λόγοι για να φάτε σοκολάτα μετά την προπόνηση. EISTOEPANIDEIN: Η σωματική άσκηση κάνει πέρα την κατάθλιψη.

EISTOEPANIDEIN: Να Γιατί δεν Πρέπει Ποτέ να Βάζετε Λεμόνι στα Ροφήματά σας. EISTOEPANIDEIN: Το ακριβότερο τροχόσπιτο στον κόσμο (video) EISTOEPANIDEIN: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1904 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. EISTOEPANIDEIN: Σηκώνουμε το γάντι στον Έντι Ράμα: Οι «αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα» στα σχολικά βιβλία Γεωγραφίας της Αλβανίας. EISTOEPANIDEIN: Video: Βodybuilder την είδε…φουσκωτός επιτέθηκε και χτύπησε κριτή γιατί βγήκε δεύτερος! EISTOEPANIDEIN: Φάτε 7 καρύδια και περιμένετε για 4 ώρες! Αυτό που θα σας συμβεί θα σας εκπλήξει!