background preloader

Webs ensenyament

Facebook Twitter

Inici - Tiching. UD oficial de Catalunya. Català, 6è de primària. Sense llibre de text. « Propuestas didácticas competenciales. UD oficial centrada en l´elaboració del full informatiu de l’escola.

UD oficial de Catalunya. Català, 6è de primària. Sense llibre de text. « Propuestas didácticas competenciales

Un exemple més de les avantatges de treballar per competències: El llibre de text deixa de ser un recurs necessari.Els elements curriculars estan relacionats horitzontalment, de forma que els criteris d´avaluació i les CB s´avaluen amb uns indicadors compartits. Font: Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya, (2009) Del currículum a les programacions. Me gusta: Me gusta Cargando... Trencaclosques: Repàs dels nombres 1, 2 i 3. Aquí us deixo unes quantes fitxes que vam treballar a principi de curs amb els nens/es de P4 per repassar els nombres 1, 2 i 3.

Trencaclosques: Repàs dels nombres 1, 2 i 3

Espero que us siguin útils!! SOM-HI MESTRES. Consultoría y docencia. Centres privats concertats. Megallista interinatge Curs 2012/13. Competències bàsiques. Departament d'Ensenyament. Aquesta col·lecció la formen els documents per a la identificació i el desplegament de les competències bàsiques associades a les matèries del currículum a l'educació primària i a l'educació secundària obligatòria.

Competències bàsiques. Departament d'Ensenyament

Competències bàsiques de l'àmbit cientificotecnològic. Educació secundària obligatòria Aquesta publicació pretén ajudar els centres a l'hora de desenvolupar el currículum de les matèries de l'àmbit cientificotecnològic. 68679963038413074_qKnVL4cH.jpg (Imatge JPEG, 2017x5669 píxels) Entre 2 y 5 años. Recursos para el aula: Fichas para trabajar la conciencia fonológica » El Portal de Educapeques. La conciencia fonológica: La concepción tradicional sobre el proceso de enseñanza-aprendizaje de la lectoescritura, está fundamentada en conceptualizar dicho proceso dentro de un marco perceptivo-visual y motriz, dando un especial énfasis, en la escuela, a experiencias de aprendizaje encaminadas a madurar en los niños determinadas habilidades de naturaleza perceptiva y viso-espacial.

Recursos para el aula: Fichas para trabajar la conciencia fonológica » El Portal de Educapeques

La conciencia fonológica es considerada una habilidad metalingüística definida como: “La reflexión dirigida a comprender que un sonido o fonema está representado por un grafema o signo gráfico que a su vez, si se lo combina con otro, forman unidades sonoras y escritas que permiten construir una palabra que posee un determinado significado”. Aquí están las fichas para trabajar. Cierra la caja. Xavier Melgarejo: millorar l'educació per millorar la societat.

Formació Professorat Interí

Borsa d'interins - Departament d'Ensenyament. Ensenyaments que podeu impartir amb les titulacions que teniu. EOI - Escola Oficial d'Idiomes. Escola Bressol Municipal - Ribes de Freser: juny 2012. ELS MICOSEls micos salten i salten,i es graten, i es graten,i salten i salten,i es queden penjats!

Escola Bressol Municipal - Ribes de Freser: juny 2012

I es graten... el cap (el nas, la panxa, el peu, etc) EL GALL I LA GALLINAEl gall i la gallinas'estaven al balcó.La gallina s'adormiai el gall li fa un petó! - Dolent, dolent, ves què dirà la gent? - Que diguin el que vulguin, que jo ja estic content! ELS TITELLESAixí fan fan fan, els petits bonics titelles,així fan fan fan, dues voltes i se'n van.Aixecant el dit, els petits bonics titelles,aixecant el dit, d'un en un s'han adormit.Tot picant de mans, els petits bonics titelles,tot picant de mans, els titelles s'han fet grans! L'ESQUIROLPlim plim plim plim! LA ZEBRALa zebra, zebretapasseja en pijamai menja herbetaquan té molta gana.La zebra zebreta,se'n va a dormir,diem-li tots"adéu i bona nit". LA MARIETAMarieta posa el peu aquíMarieta posa el peu allà.No l'hi posis, marietaque la mare et renyarà. Col.lectiu de Centres Privats Concertats i Llars d'infants de Mataró.

Els representants del centres privats-concertats i llars d’infants de Mataró, preocupats per la situació que viu l’ensenyament en el nostre país, ens vàrem constituir com a Col·lectiu el novembre de l’any 2001. Celebrem trobades periòdiques per posar en comú les realitats i experiències de cada centre, i detectar aquells aspectes que pensem podem millorar, tot fent propostes per avançar en l’objectiu comú de tots: AJUDAR ELS ALUMNES A CRÉIXER COM A PERSONES RESPONSABLES I COMPROMESES AMB EL MÓN.

Valorem com a positiva l’existència de dues xarxes d’escoles - les que tenen com a titulars l’Administració i les que són de titularitat privada - , ambdues però amb una finalitat comuna: el servei públic. La web d´en Jordi - Educació a la xarxa.