background preloader

NO/SO

Facebook Twitter

Knoppisar – Mårdfelt. Det är galet många som Googlar på ”Knoppisar” varje dag som kommer in på min blogg.

Knoppisar – Mårdfelt

Gissar att det har med årstiden att göra… Om du är en av dom som är på jakt efter bilder på knoppisar och vill ha bilderna lite mindre pixliga, är det bara att du skickar mig ett meddelande nedan så mailar jag dom till dig. Det kostar ingenting, men du får gärna lämna ett meddelande här i gästboken. Knoppisar ritade 2005 av Nina Mårdfelt Knoppisarnas namn är påhittade av Anders Rapp. Aska Svart Asken har svartbruna knoppar, formen påminner lite om en hov. Hjälp oss att sprida kampanjen. Ladda ner, publicera, skriv ut – använd vårt material precis så mycket du vill!

Hjälp oss att sprida kampanjen

Please, leave nothing but footprints. På dator: Klicka på bilden så att den öppnas i ett nytt fönster. Högerklicka därefter på bilden och spara.På telefon/surfplatta: Klicka på bilden så att den öppnas i ett nytt fönster. Håll sedan fingret på bilden tills du får möjlighet att spara. Bildstorlek för inlägg på Facebook (1200 x 1200 px) Bildstorlek för Instagram (1080x 1080 px) I leave nothing but footprints Visa att du har koll på allemansrätten och vet vad som gäller! Bildstorlek för inlägg på Facebook (1200 x1200 px) Bildstorlek för Instagram (1080 x 1080 px) Affisch om allemansrättens Code of conduct Affisch med de tretton punkter som ingår i allemansrättens Code of conduct plus fina illustrationer!

Ladda ner affischen som bild till webben » Ladda ner affischen som pdf för utskrift » Allemansratten affisch nytt. » Linneas egen sida Linnea i målarens trädgård. Mitt lilla jordbruk blev en djungel Jag planterade inomhus innan våren hade kommit på allvar.

» Linneas egen sida Linnea i målarens trädgård

Jag fyllde jord i ett gammalt plåtlock. Jag har fått fröpåsar med smörgåskrasse, senap och prydnadsgräs. Jag sådde fröna fint i små rabatter och gjorde gångar av sand och småsten. Namnskyltar på tandpetare. Jag binder en krans. Insektshotell.

Snyggt och enkelt insektshotell bygger du av en kruka och några bambupinnar. Fyll krukan med löv, gräs och kottar. – ninah66

Kroppen och sinnena

Globalis.se. Bra matrådspärmen. Fysik. Biologi. Mrprintables world flags bunting. Lek, lär och sprid! Här har vi samlat utbildningsmaterial och annat kul som är fritt fram att använda!

Lek, lär och sprid!

Lär er mer med vårt utbildningsmaterial, testa era kunskaper med en tipspromenad och skriv sedan under allemansrättens Code of conduct. Var sedan stolta, skriv ut diplom och hjälp oss att sprida kampanjen till fler genom att exempelvis lägga upp vår film eller en banner på Facebook, Twitter, er blogg eller webbplats. Det lilla Örnäventyret Ett utdrag ur "Det stora Örnäventyret" som passar utmärkt att skriva ut. Här får ni lära er mer om allemansrätten under ett spännande uppdrag där det gäller att skydda ett örnbo från äggtjuvar. Till Det lilla Örnäventyret som pdf » Det stora Örnäventyret Med "Det stora Örnäventyret" lär ni er mer om allemansrätten på ett lekfullt och engagerande sätt genom värderingsövningar, aktiviteter och lekar. Till Det stora Örnäventyret som pdf » Ali, Sara och Allemansråttan En saga om allemansrätten som passar yngre barn.

Till Ali, Sara och Allemansråttan som pdf » Diplom. Gudar och badkar: Måndag - Månes dag. 21 Svenska träd med namn.mov. Familjen Räv och valet: - en saga om att rösta. Vem bestämmer?: Ett förord till dig som pedagog. Konkret och kreativ NO. Konfliktlösning mha 4-rutan. För ett tag sen undrade en tjej på FB om min rutor kring konfliktlösning, hoppas att du hittar hit nu igen ;-).

Konfliktlösning mha 4-rutan

Det har tagit lite tid men nu har jag äntligen scannat in dem och fått dem digitalt så jag kan lägga upp dem här på bloggen. Jag är absolut ingen serietecknare utan har bara gjort utefter bästa förmåga… Den sista, nr3 som ligger med de andra på länken inte här under, är lite suddig och svag i färgerna och pratbubblorna upptäckte jag är i konstig ”läsordning” men är det någon som har användning för dem så varsågoda. Länk. Experimentskafferiet. Kroppen. Förskoleburken: Veckans pinterest: rymden. Rymden är ett fantastiskt roligt tema att jobba med och barnen brukar bli väldigt engagerade och brukar faktiskt veta väldigt mycket om planeter och dylikt redan innan man börjar.

Förskoleburken: Veckans pinterest: rymden

Här är lite tips på material, pyssel med rymdentema. Följ mig gärna på Pinterest! Gör solsystemet av flirtkulor! Från Pysselbolaget En annan variant av solsystemet, gjort i papper från Martha Stewart Läs fakta om planeter och stjärnor från Unga fakta Massa olika rymdenpyssel från No time for flashcards Använd toapapper för att se hur långt bort planeterna ligger från Beekers and bumblebees blog. Att-vara-vänlig.png (PNG Image, 453 × 427 pixels) Rymdramsa med pluto för att lära sig ordningen på planeterna. Lektion_se_651_varderingsovning_ChB. Lektion se 15161 Alfred Nobel lattlast text. Förskoleburken: Veckans pinterest: rymden.

Solsystemet/rymden

Lektion se 19923 plan. host.