background preloader

Nickans

Facebook Twitter

Tio topplistor du inte vill vara utan. Att listor är populära på internet rådet det ingen tvekan om.

Tio topplistor du inte vill vara utan

Av någon anledning tilltalas vi av att få information färdigförpackad och gärna rangordnad. Jag har tidigare erkänt att jag gillar katter på internet, nu får jag lov att erkänna att jag gärna tittar på olika listor också. I detta inlägg får ni därför en liten hyllning till alla listor som florerar på internet och här har jag samlat tio listor som en geografilärare och SO-lärare verkligen kan ha nytta och glädje av.

Förstelärare

Tankar kring lärande. Matematik. Svenska. Dator, iPad. Qrkoder. NO/SO. Grej of the day. Bloggar. Tips och ideer. Fria bilder fri +gamla multimediabyrån. Montessori. Appar.

Terminsstart

Bra TV-program, filmer för undervisning. Pedagogisk planering. Särskilt stöd. Podcast. Musik. Värdegrund. Engelska. Franska. Spanska. Spel. Julkalendrar. GratisSkole.dk: Velkommen til gratisskole.dk. 1001 Fonts · Free Fonts Baby!

Skurups kommun. Våren 2014 tecknade kommunen skolavtal+ med MV-nordic.

Skurups kommun

I detta avtal ingår en hel del program. Av dessa är vissa installerbara, vissa är webbaserade och några finns även som appar för iPad. I detta inlägg kommer jag kort att presentera apparna antingen bara genom text eller även med en kort film som visar funktionerna i programmet. Bilden visas nedan är de webbaserade programmen. Clara Elf skolmaterial.