background preloader

Yhteisöpedagogi-opinnot

Facebook Twitter

Kuntakyselyraportti 2015. Tuhat hätähuutoa päivässä – Nuorten mielenterveyschatti saa jatkoa Supercell-rahoilla. Kuvallistuuko nuorisotyö? - Verke. Nyt.fi julkaisi viime viikolla toimittaja Jussi Pullisen artikkelin ”Somen tila 2015: Facebook ankeutuu käsiin, Snapchat on kivan uusi areena”, jossa Pullinen tarkastelee sosiaalisen median tämänhetkistä tilaa.

Kuvallistuuko nuorisotyö? - Verke

Pullisen mukaan sosiaalisessa mediassa on käynnissä kaksi kehityskulkua, joita hän kutsuu yhteinäistymiseksi ja heimoutumiseksi. Suuntaviivoja nuorisotoimialan maarittelyyn ja arviointiin. Riikonen satu ja nyman tarja moninainen ja kehittyva jarjestotoiminta netti 31.12. Väestöliitto_seksuaalioikeudet_web.

Järjestöalan koulutus

Vuoden 2016 avustusehdotus. Tuloksellisuus ja toiminnan tarve ratkaisevaa Vuodelle 2016 avustusta haki 1164 järjestöä 2516 eri hankkeeseen ja toimintaan.

Vuoden 2016 avustusehdotus

Hakemusten yhteenlaskettu euromäärä oli 480,6 miljoonaa euroa. Avustusta ehdotetaan myönnettäväksi 315,3 miljoonaa euroa 824 järjestölle yhteensä 1711 avustuskohteeseen. Vuonna 2015 avustusta sai 789 järjestöä. Koko RAY:n avustusehdotuksen löydät verkkosivulta avustukset.ray.fi. Mielenterveystalo. Aki Taanilan Excel-oppimateriaalia.

5 qualities that make images more memorable. How much more memorable are visuals compared to text?

5 qualities that make images more memorable

One oft-referenced answer is that people remember visuals 6 times better than text—an answer referenced in Buffer’s article on the anatomy of a perfect blog post and an answer that led to a lot of great discussion. After reviewing the original research, it’s clear that pictures are more memorable than words. So the next question became: People remember visuals better than text. But which visuals exactly? I’ve spent some time collecting the best research and science on pictures, images, infographics, and more, and I’m excited to share with you what I’ve found—along with some specific ways to use these insights in your marketing! Quick stats on the power of visuals While attempting to verify the “6x more memorable” stat (it seems quite validated that images trump text, though it could be anywhere from 6x more memorable to 2x), I found all sorts of additional interesting information on visuals. Etusivu. Kuvallistuuko nuorisotyö?

Nyt.fi julkaisi viime viikolla toimittaja Jussi Pullisen artikkelin "Somen tila 2015: Facebook ankeutuu käsiin, Snapchat on kivan uusi areena", jossa Pullinen tarkastelee sosiaalisen median tämänhetkistä tilaa.

Kuvallistuuko nuorisotyö?

Pullisen mukaan sosiaalisessa mediassa on käynnissä kaksi kehityskulkua, joita hän kutsuu yhteinäistymiseksi ja heimoutumiseksi. Yhtenäistymisellä Pullinen viittaa sosiaalisen median liiketoiminnan yhtenäistymiskehitykseen, jossa suurilla teknologiayhtiöillä on pyrkimyksenä laajentaa toimintaansa kattamaan mahdollisimman monia erilaisia laite- ja palvelukokonaisuuden osa-alueita. Tämä tapahtuu käytännössä ostamalla uusia sovelluksia ja laajentamalla näin omaa toimialaa. Näin tekevät esimerkiksi Google ja Facebook. Toinen, ja erityisesti nuorisotyön näkökulmasta mielenkiintoinen kehityskulku, on heimoutuminen. Viestintä sosiaalisessa mediassa kuvallistuu (tilastoa esim. täällä). Aktiivisessa Instagramin käytössä ilmenee alueellisia eroja. Paivi Vuokkola. Hokkanen Suvi. Nuorten viestintä yhä visuaalisempaa – myös tutkijat kiinnostuneita kuvista. Visuaalinen kulttuuri on lisääntynyt räjähdysmäisesti lasten ja nuorten arjessa.

Nuorten viestintä yhä visuaalisempaa – myös tutkijat kiinnostuneita kuvista

Somessa lähetellään kuvaherjoja, iltaisin katsotaan elokuvia, otetaan selfieitä, viestitään hymiöiden avulla ja pelataan digitaalisia pelejä. Visuaalisuuden avulla tuotetaan ymmärrystä maailmasta ja itsestä. Myös tutkijat ovat yhä kiinnostuneempia lasten ja nuorten visuaalisesta maailmasta. Kuvat osaksi tiedettä Kuvat ovat yhä keskeisempi osa eri tieteenalojen tutkimusta. . – Kirjassa avaamme sitä, mitä kaikkea visuaalisuus voi olla ja miten sitä voidaan tuottaa, ymmärtää ja tutkia erityisesti lasten ja nuorten elämänpiireissä, kertovat toimittajat. Parkouria ja kuvaherjoja Tutkijat ovat kiinnostuneita lasten ja nuorten omaehtoisesta kulttuurista, kuten parkourista ja netissä kiertävistä kuvaherjoista. Theseus. Nuortenpoliittinenkulttuuri. RSA Animate - Changing Education Paradigms. Finto. Internet-aineiston arviointikriteerejä - Oppaat ja ohjeet - Tampereen yliopiston kirjasto.

1.

Internet-aineiston arviointikriteerejä - Oppaat ja ohjeet - Tampereen yliopiston kirjasto

Auktoriteetti Tekijä on tiedossa. Aineiston tekijä on ilmoitettu. Tekijän koko nimi, titteli ja taustayhteisö/yritys on ilmoitettu ja tekijä on merkitty kampuksen/organisaation luetteloon. Elektroniset aineistot - Humak. E-aineistojen käyttö Elektroniset aineistot toimivat Humakin verkon sisällä kampuksilla.

Elektroniset aineistot - Humak

Elektroniset aineistot - Humak. Hurma - Perushaku. Office 365 - Opiskelijan tukipalvelut - Humak wiki. Opiskelijoiden Office 365 palvelu (Opiskelijoiden käytössä 26.9.2013 alkaen) Office 365 on palvelukokonaisuus, joka sisältää Office 365 Outlook -sähköpostipalvelun (50Gt sähköpostilaatikko), joka toimii oppilaitoksen omilla tunnuksilla.

Office 365 - Opiskelijan tukipalvelut - Humak wiki

Lisäksi se sisältää ohjelmia, jotka helpottavat oppilaiden vuorovaikusta KalenteriYhteystiedotSkydrive 1000 Gt (1 Tt) verkkolevy Web Appsit eli selaimen kautta käytettävät Word, Excel, Powerpoint ja Onenote (käytetään Onedriven kautta)Työryhmäsivustot (Sharepoint, tulossa) Palvelusta vastaa Microsoft, joka huolehtii myös sen päivityksestä aina uusien ominaisuuksien tullessa käyttöön. Kuinka kirjaudun Office 365:een ? Esittelyvideo - Opiskelijan työkalut ja viestintä - Humak wiki. HumakPron yleisesittelyvideo.

Esittelyvideo - Opiskelijan työkalut ja viestintä - Humak wiki

Koko videon pituus on n. 13 minuuttia mutta keskelle sijoittuva HALLINTO-osion kuvaus ei koske opiskelijoita. Ennakkotehtävä. Nuorisoalan-ehkaiseva-paihdetyo. Mielen hyvinvointi. Humanistisen ammattikorkeakoulun oppimisympäristö Moodle: Log in to the site. Nurmijärvi - Tervetuloa Humakin opiskelijaksi - Humak wiki. Yhteisöpedagogi (AMK), päivätoteutus Lukuvuoden lähiopetus alkaa, aika ja paikka:1.9.2015 klo 9:15–16.00, päärakennus, luokka D307Nurmijärven kampus, Kotorannantie 49, 05250 KILJAVAOpetuspäivien kesto:Päivät alkavat klo 9.15 ja päättyvät klo 16 mennessä.Lukujärjestykset:Lukujärjestys jaetaan ensimmäisenä päivänä.Muut aloitukseen liittyvät ohjeet: Alkuperäiset haussa käytetyt todistukset tarkistetaan opintojen alkaessa.

Nurmijärvi - Tervetuloa Humakin opiskelijaksi - Humak wiki

Opiskelijaksi valitun tulee ottaa alkuperäiset todistuksensa mukaan ensimmäiseen lähiopetuspäivään. Mikäli opiskelija on antanut virheellisiä tietoja, voidaan valintapäätös purkaa. Valintapäätös on ehdollinen kunnes todistukset on tarkistettu.Yhteystiedot:Ryhmän valmentajat: Katja Munter, katja.munter@humak.fi, 020 7621 303, Sirpa Ali-Melkkilä, sirpa.ali-melkkila@humak.fi, 020 7621 262. Valmentajat paikalla 10.8. lähtien.Opintosihteeri: Tiina Urpalainen, tiina.urpalainen@humak.fi, 020 7621 302, paikalla 20.7. lähtien. Nurmijärvi - Tervetuloa Humakin opiskelijaksi - Humak wiki.

Humak_opinto-opas_2014_2015_web_0. AHOT - Opintojen suunnittelu - Humak wiki.