background preloader

Kuva- ja videotyökaluja

Facebook Twitter

ColorBrewer: Color Advice for Maps. Photoshop Photo Effects Tutorials. LIGHTROOM - The main software features - Free Lightroom Presets. Movie Studio 13 Platinum - Steam Powered on Steam. NCM. Upload SoundCloud Loading...

NCM

Working... Project 46 ft. Royalty Free Music by Bensound. Royalty Free Music by Bensound. Parhaat ilmaiset kuvapankit - Kaskas Media. Kuvalla varustettu artikkeli klikataan auki 94% suuremmalla todennäköisyydellä kuin ilman kuvaa oleva artikkeli.

Parhaat ilmaiset kuvapankit - Kaskas Media

Jos tarvitset nopeasti kuvitusta vaikka blogikirjoitukseesi, käytä näitä kuvapankkeja. Netin kuvapankit käyttävät lisenssejä, jotka määrittävät, mitä kuville saa tehdä ja mihin tarkoituksiin niitä voi käyttää. Tarkemmat tiedot lisensseistä löytyvät kuvapankkien nettisivuilta. Tämän postauksen lopussa on esitelty viisi ilmaisten kuvapankkien käyttämää lisenssiä. Ole luova kuvia valikoidessasi Mieti, mikä voisi toimia metaforana käsittelemällesi aiheelle. Vältä geneerisiä stokkikuvia Monissa tunnetuimmissa kuvapankeissa on paljon teennäisiä kuvia. 1. Unsplashissa julkaistaan kymmenen uutta korkearesoluutioista kuvaa kymmenessä päivässä. 2. ILMAISIA KUVIA SUOMESTA – Ole hyvä. Tee kuvilla (melkein) mitä haluat :) 120 Photoshop tips, tricks and fixes. Photoshop is an easy tool to use and a difficult one to master, but help is at hand with our comprehensive list of tips, tricks and fixes for Adobe's showpiece software.

120 Photoshop tips, tricks and fixes

Whether you're looking for tips on using layers, advice on mastering the pen tool, a guide to using RAW, or ways to improve your brush work, it's all here! Most of these tips were originally published in Practical Photoshop magazine – now part of Digital Camera World. If you're a photographer, we recommend making DCW a rest stop on your travels around the web! Here are the best Photoshop tips, whether you are using an older CS version or the very latest Creative Cloud software.

We've grouped them by category to make it easier for you to find the stuff that's the most relevant to your work right now, but be sure to check them all! Nik Collection. Today we’re making the Nik Collection available to everyone, for free.

Nik Collection

Ilmaiseksi ladattavia äänitehosteita Adobelta. Internetissä on tarjolla todella runsaslukuinen määrä ilmaisia äänitehosteita kuluttajien käytettäväksi.

Ilmaiseksi ladattavia äänitehosteita Adobelta

Edellisessä blogipostauksessa kerroin YouTuben jakavan ilmaista musiikkia sekä äänitehosteita videotuottajille. Blogin arkistoista löytyy myös artikkeli Freesound-palvelusta, joka on kaikille avoinna oleva äänitehostepankki. IM Free - Free Website Templates, Free Images & More. Freestocks.org - Free stock photos.

Jay mantri. New Old Stock. Picjumbo — totally free photos & stock images. Gratisography: Free high-resolution photos. Home - Death to the Stock Photo. Life Of Pix - Free Stock Photos & Images - Photography. High-Resolution Photos. 10 vaihtoehtoa tylsille kuvapankeille, ilmaiseksi - sjoman. Valokuvaus ja visuaalisuus ovat olleet digitaalisen viestinnän nousevia kulmakiviä viime vuodet.

10 vaihtoehtoa tylsille kuvapankeille, ilmaiseksi - sjoman

Ikäväksemme presentaatiomme ja internetti ovat silti vielä täynnä kamalaa visuaalisuutta, joka ei puhuttele. Olemme käyneet kuitenkin digitaalisen viestinnän matkaa jo sen verran, että ymmärrämme visuaalisen karisman ja puhuttelevien kuvien merkityksen. Jokaisen bloggarin, asiantuntijakirjoittajan tai ammatikseen esiintyvän pitääkin kiinnittää huomiota puhuttelevan sanoman lisäksi myös katsojan visuaaliseen kokemukseen. Onneksemme markkinoille on noussut haastajiksi hienoja ilmaisia kuvapankkeja, joiden avulla kuka tahansa meistä voi vahvistaa omaa viestiään moninkertaiseksi.

Hyvät kansikuvat ja hengästyttävät presentaatiokalvot toimivat eräänlaisina pysäyttäjinä ja kiusaajina aikamme hurjassa informaatiovirrassa. Mieti siis aina mikä on kuvan tarina ja miten se nivoutuu sisältöösi. Omien Telegram tarrojen tekeminen - Verke. Telegrammissa on mahdollista luoda omia tarrakokoelmia.

Omien Telegram tarrojen tekeminen - Verke

Tarrojen luominen on suhteellisen helppoa ja yksinkertaista. Alla olevassa ohjeessa käymme pääpiirteissään läpi miten tarrojen luominen tapahtuu. Tarrojen luominen helpottuu mikäli käytettävissä on Adoben Photoshop -ohjelma, mutta se ei ole välttämättömyys. Tarroja voi tehdä mistä tahansa aiheesta, vaikkapa omista logoista (kuten Verken paketissa), kannattaa kuitenkin muistaa että ne ovat julkisia. Tarrojen luominen on helpointa tietokoneella. Seuraavaksi kannattaa laatia valmiiksi ne tarrat, jotka haluat lisätä sovellukseen. Koko korkeintaan 512px x 512px. Seuraavaksi aloita keskustelu Stickers botin kanssa. Kun olet valmis, niin anna komento /publish Seuraavaksi botti pyytää jälleen nimeä luomallesi kokoelmalle, tämä nimi tulee olemaan myös linkkinä tekemällesi paketille. Sommittelu.

Sommittelulla (kompositio) tarkoitetaan teoksen kokonaisrakennetta.

Sommittelu

Sommittelulla ryhmitellään teoksen kuvalliset elementit ­- värit ja muodot haluttuun asetelmaan. Hyvän sommittelun tarkoitus on järjestää kuvan eri osat yhtenäiseksi, kiinnostavaksi tai tarkoituksenmukaiseksi kokonaisuudeksi. Sommittelu on esteettisesti miellyttävä, kun sen osat luovat tasapainoisen ja harmoonisen vaikutelman. Harmonia on saavutettu jos sommitelma vaikuttaa vakaalta, eikä synny tarvetta lisätä tai poistaa mitään. Sommittelun tahallinen tai tarkoituksellinen rikkominen voi toimia myös hyvänä tehokeinona teoksessa. Sommittelun avuksi on luotu sommittelumalleja kuten kontraposto ja kultainen leikkaus.

Sommittelu on yksi graafisen suunnittelun peruspalikka joka on hallittava hyvin. Kuvalliset perustekijät 1. 2. 2.1. 2.2. 2.3. 2.4. Ilmaisia kuvat - Pixabay. The 28 best tools for choosing a colour scheme. The guide to social media images. If you designing content for social media posts, you understand the image-size dilemma.

The guide to social media images

Let’s say you want to post similar imagery and messaging across Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter, LinkedIn and Google Plus. This is a designer’s nightmare. Each of these has different requirements for an optimal size image. Plus, each platform’s profile image size is different. Over 388,066 Free Photos and Textures. The Color Scheme Designer. 5 qualities that make images more memorable. Color management guide by Arnaud Frich - Summary. Book Creator - create and publish ebooks to the iBooks Store or Google Play Store. Free vectors, photos and PSD Downloads. Free Logo Design & Logo Maker By DesignMantic.com. GarageBand for Mac. Create Easy Infographics, Reports, Presentations.

Ultimate Cheat Sheets for Photoshop and Lightroom. Ammattimaiset työkalut somekuviin — myös mobiilisti - NÄY JA KUULU OIKEASSA PAIKASSA, OIKEAAN AIKAAN, OIKEALLE KOHDERYHMÄLLE. Julkaisimme hiljattain blogitekstin helpoista ja ilmaisista työkaluista somekuvien tekoon.

Ammattimaiset työkalut somekuviin — myös mobiilisti - NÄY JA KUULU OIKEASSA PAIKASSA, OIKEAAN AIKAAN, OIKEALLE KOHDERYHMÄLLE

Vinkit saivat todella hyvän vastaanoton, joten päätimme seuraavaksi kertoa parhaimmista mobiilisovelluksista, joilla somekuvat syntyvät käden käänteessä. Joskus vain tarvitsee julkaista tyylikästä grafiikkaa nopeasti vaikkapa Instagramiin, ja tällöin tietokoneella väkertämiselle ei välttämättä ole aikaa. Tässäpä siis Kuulun graafikon seitsemän suosikkiappia somekuvien tekoon! 1. AfterLight Saatavuus: iOS, Android, Windows PhoneHinta: 0,99€Kenelle: Näpertelijöille, jotka haluavat säätää kuvan värisävyjä, kirkkautta ja kontrasteja monipuolisesti AfterLight on monipuolinen sovellus kuvankäsittelyyn.

Haluaisitko tuottaa näyttäviä somekuvia vaikka Facebookiin tai Instagramiin, mutta graafisen suunnittelun työkalut ovat sinulle täysin vieraita? Ei hätää, sinun ei tarvitse olla Photoshop-mestari tuottaaksesi näyttävää grafiikkaa nettiin. Tässä blogitekstissä esittelemme seitsemän työkalua, jotka ovat sekä ilmaisia että aloittelijalle sopivia. Näiden työkalujen avulla kuvien tuottaminen someen on helppoa ja nopeaa! 1. Canva Canva on selaimella toimiva työkalu, jolla voit luoda esimerkiksi erilaisia kollaaseja, julisteita ja somekuvia.