background preloader

Utvecklingssamtal, f-möte, f-besök

Facebook Twitter

Doc-0s-3g-docs.googleusercontent. Checklista-infc3b6r-samtal-rev. Besc3b6k.png (PNG Image, 570 × 536 pixels) Elevledda utvecklingssamtal på S:t Olofs skola. Elevledda utvecklingssamtal. För åttonde terminen i rad arbetar jag med elevledda utvecklingssamtal.

Elevledda utvecklingssamtal

Jag skulle bara vilja säga ”Jabbadabbbadoo”! Under mina år som lärare finns det två saker som sticker ut och verkligen har förbättrat mitt yrke. 1) Digitala whiteboarden, våra active boards, som vi nu har haft i säkert sju-åtta år. 2) Elevledda utvecklingssamtal, genialiskt! Vi var några lärare som bestämde oss för att prova elevledda utvecklingssamtal och nu är vi fast. Hemligheten med elevledda utvecklingssamtal är FÖRARBETET!! Det tar ca 2 veckor att förbereda och jag avslutar förberedandet med att ta ut eleverna en och en och går igenom hela samtalet. Checklista-infc3b6r-samtal-rev. Individuellt samtal elev lärare. Elevaktiva utvecklingssamtal - Wikiskola. 1 Inledning Lägg ett bokmärke på denna sida presentation av hur elevaktiva utvecklingssamtal kan gå till Arbetsformerna. hur ska vi arbeta med att förbereda oss för utvecklingssamtalen?

Elevaktiva utvecklingssamtal - Wikiskola

Tidsplan. Elevledda utvecklingssamtal på S:t Olofs skola. Utvecklingssamtalet och den skriftliga individuella utvecklingsplanen.pdf - Skolverket. Checklista-infc3b6r-samtal-rev. Elevledda utvecklingssamtal.pdf.