background preloader

Lauraahlberg

Facebook Twitter

Random Name Picker. Random Name Picker. Random Name Picker. Mediataitoja alkuopetukseen. Mediakasvatusta 0–3-luokkalaisille ja vähän vanhemmillekin.

Mediataitoja alkuopetukseen

Alussa oli tarina Totta vai keksittyä? Median maailmassa kerrotaan faktan ja fiktion välissä liikkuvia tarinoita. Ohjelmassa läpivalaistaan television keinoja ja tarinan kerrontatapoja. Ohjelmasarjoja opetuskäyttöön.

Kuvataide

Uskonto. Hymy-toiminta. Kuva: Julius Konttinen Hymy-toiminnan tavoitteena on lasten ja nuorten sosiaalisten taitojen vahvistaminen, hyvän ilmapiirin luominen ja kiusaamisen ehkäiseminen.

Hymy-toiminta

Tavoitteena on, että Hymyn arvot otettaisiin esille jo kouluvuoden tai lukukauden alussa ja niitä pidettäisiin esillä aina Hymy-äänestykseen saakka. Hymy-veistoksen saaja valitaan oppilaiden äänestyksen perusteella. Oppilaat äänestävät Hymy-veistoksen saajaksi sitä luokkakaveria, joka on parhaiten toiminut Hymyn arvojen mukaisesti. Luokka voi lisäksi määritellä omat tavoitteensa, jotka saavuttamalla oppilas voi tulla palkituksi Hymytyttö- tai Hymypoika-veistoksella. MAHTI_tunnekortit_tulostusversio. Ope, leikitään taas hedelmäsalaattia. Alkuperäisen hedelmäsalaatin piirimuodostelman rakentaminen vaatii luokassa yleensä aina järjestelyjä.

Ope, leikitään taas hedelmäsalaattia

Pulpettien ja tuolien siirtelyn vuoksi välillä itsekin harkitsen vielä toisen kerran alanko roudaamaan leikkitilaa luokkaani. Olenpa kuullut, että jollain opettajalla leikkimisen aloittaminen koulussa "kaatuu" juuri tilanahtauteen ja ajan puutteeseen. Pin by Teapot life on Finland.

Musiikki

Classroom Timers - Fun Timers. OPEN LEIKKIKOULU. Story Starters, Writing Prompts, and Creative Drawing spark Children's Creativity and Imagination - Drawing. Kuvia. Äidinkieli ja kirjallisuus. Papunet. Noidan sammakkokeitto. Arviointi. Laululeikkituokio. Uusi OPS. Yhteisöllisyys. Seikkailujen aapinen (OPS 2016) - Oppimateriaalit - Otava. Opettajan digiopetusaineisto Opetusaineisto on tarkoitettu tuntityöskentelyyn opettajan johdolla.

Seikkailujen aapinen (OPS 2016) - Oppimateriaalit - Otava

Aineisto toimii tietokoneella ja tabletilla. Opetusaineisto sisältää • aapisen aukeamat, joita voi suurentaa • tekstit ääneen luettuina • tehtäväkirjojen aukeamat, joita voi suurentaa – vastaukset saa näkyviin napauttamalla • sähköisiä, yhteistoiminnallisia tehtäviä jokaiseen kirjaimeen • aapisen tarinat luettuina erillisinä äänitiedostoina • kaikki laulut karaokeversioina • kirjaimet animaatioina, joissa on valittavissa kolme eri piirtonopeutta • pohjat, joihin oppilas voi harjoitella kirjaimen piirtämistä sormella tai elektronisella tussilla • kokeet ja koetyökalun. Tutustu demoon > Free Teaching Resources.

Liikunta

Kirjoja esim. koulukirjastoon. Matikka. Askartelu. Ympäristöoppi. Muuta.