background preloader

Laiase

Facebook Twitter

Tema 1B – Características básicas del desarrollo psico-evolutivo de los niños y niñas de los seis a los doce años. Aspectos cognitivos, motrices, afectivos y sociales. Implicaciones en el desarrollo del proceso educativo y de enseñanza-aprendizaje. - Opos. 1.

Tema 1B – Características básicas del desarrollo psico-evolutivo de los niños y niñas de los seis a los doce años. Aspectos cognitivos, motrices, afectivos y sociales. Implicaciones en el desarrollo del proceso educativo y de enseñanza-aprendizaje. - Opos

Desarrollo evolutivo 2. Características básicas. 1. Educadors - Text-La Galera. El relleu de catalunya. YouTube. Poblaci ocupada per sectors econ mics a Barcelona. Cómo jugar yahtzee: 20 pasos (con fotos) Cims emblemàtics de Catalunya 3D.

Japó

Can Negre - Barcelona Modernista i Singular. L'edifici és una antiga masia del segle XVII, possiblement del 1680.

Can Negre - Barcelona Modernista i Singular

Catalunya.com. Jujol: CAN NEGRE. Datos prácticos: Dirección: Plaça de Catalunya Sant Joan Despí (Baix Llobregat) Interés: xxxxx (3 sobre 5) Estado de conservación: Bueno tanto el interior como el exterior Visitas: Actualmente la casa es propiedad del Ayuntamiento de Sant Joan Despí que la dedica a actividades culturales.

Jujol: CAN NEGRE

Horas de apertura, desde las 13,50 a 20 h. de martes a sábados y de 12 a 14 h. domingos y festivos. Precio 1,20 Euros. Interesados en Visitas guiadas en castellano, catalán o inglés, llamar al teléfono (34) 93 373 73 63. Jujol: TORRE DE LA CREU (Casa del Ous) Historia y descripción: Proyectada por Josep Maria Jujol i Gibert y construida entre 1913 y 1916.

Jujol: TORRE DE LA CREU (Casa del Ous)

La Torre de la Creu está situada en la población de Sant Joan Despí cerca de Barcelona. En opinión de Denis L. Un bosque durante 15 meses en 3 minutos.(By Samuel Orr) El nacimiento de un árbol. Creixement de les mongetes. Ciències de la Naturalesa. 2n Primària. Tema 5. El cicle de les plantes. Les plantes explicacio breu. 10 obres imprescindibles de Jujol. Degustando Barcelona: Urbanismo e historia de Barcelona. Conocer una ciudad es conocer también su historia.

Degustando Barcelona: Urbanismo e historia de Barcelona

El origen, las transformaciones a lo largo de los años y los siglos confieren ya no solo su "fisiología" sino también la comprensión de la realidad actual de sus ciudadanos y sus edificios. Cartagineses, romanos, visigodos, francos, árabes, franceses, germánicos, hispanos, turcos forman parte de una larga historia de invasiones y alianzas, de mezcla de culturas que cocinadas en su justa medida dibujan la ciudad que es hoy. Mediterránea, catalana, española, ciudad abierta al mundo con un don especial para atraer el turismo en gran parte debido a esa mezcla única de ser Barkeno, Barcino, Barchinona, Barshiluna, en definitiva Barcelona. En este post intentaremos recopilar una serie de datos e informaciones sobre historia de la ciudad, partiendo de las grandes transformaciones a través de los siglos. "La VILA de GRÀCIA" Història de la Vila de Gràcia. En principi aquest territori era dependent de Barcelona i escassament poblat.

Història de la Vila de Gràcia

Entre els segles XVI i XVII, a prop de les masies existents, aïllades, s’hi van instal·lar tres convents (entre ells, el dels Josepets) i un seguit de torres promogudes per la burgesia barcelonina. Durant la primera meitat del segle XIX, aquell petit nucli agrícola es va convertir en el poble més important del pla de Barcelona, gràcies a la seva progressiva industrialització, aprofitant la disponibilitat de terrenys lliures. El Teu Carrer de Barcelona. Desplaça per a comparar amb el mapa actual →

El Teu Carrer de Barcelona

B Nomenclàtor. Consells per escriure el vostre poema. Consells per escriure el vostre poema Primerament, trieu el tema en què es basarà el vostre poema.

Consells per escriure el vostre poema

Podeu fer una "pluja d'idees" i aneu apuntant en un full totes les propostes que se us acudeixin. En aquest cas, hi ha temes abstractes que permeten fer volar la imaginació i els sentiments, per exemple, l’amor, la solitud, la por. També podeu fer posar en marxa les dinàmiques dels sentiments. Per exemple, podeu proposar vivències personals que portin per títol: els somnis, la vida, els records de l’escola, el futur. Potser també podeu fer-ho sobre un tema poc important, però explicant les vostres sensacions i opinions subjectives. El camí de casa a l'escola. Intenteu, per sobre de tot, que us agradi el text que heu fet. Quaderns de poesia per als cicles inicial, mitjà i superior de primària- Magisteri Teatre-Mag Poesia. ELS PEIXOS: La nutrició. Donant de menjar dia rere dia als nostres peixos, ens vam adonar que la nostra espècie és més semblant a nosaltres del que pensàvem.

ELS PEIXOS: La nutrició

Per aquest motiu, vam voler investigar sobre la seva nutrició per tal de comprovar si la nostra hipòtesi era certa. Què mengen? Ens va sorgir un petit diàleg en què ens qüestionaven què era el que realment menjava aquesta espècie. A priori, consideraven que no tots els peixos menjaven el mateix, ja que pensem que la seva alimentació depèn de la seva morfologia i el seu hàbitat. Per aquest mateix motiu, creiem que aquests tenien un tipus d’alimentació diferent en què alguns d’ells són carnívors i, d’altres herbívors.

Carnívors: aquest tipus d’alimentació correspon als peixos que cacen animals tant vertebrats com invertebrats, ja que necessiten una major quantitat de proteïnes. Els Vertebrals. Zoo Barcelona. We heart art: to 3-D or not to 3-D? that is the question! My fifth graders had a wonderful time making these optical illusions!

we heart art: to 3-D or not to 3-D? that is the question!

This is one of those "3 Ingredient Art" projects that require minimal supplies with great results! Op art projects for kids. Elèves à l'oeuvre. La Eduteca - Los anfibios y los peces. Camaleón y las naturales ciencias. Videos Educativos para Niños. La Eduteca - Los vertebrados. Factual & Documentaries - Jujol - Gaudí: dos genis de l'arquitectura on Vimeo.

Expressio escrita tipus textos. Expressio escrita el dialeg. Dialeg. ELS CAVALLS DE 3R: DEURES PER IMPRIMIR. Dissabte, 15 de gener de 2011. Buster Keaton & Edward F Cline One Week 1920. BLOC 1 Cinema mut: Charles Chaplin - Lumières (2012) Dàmaris Gelabert - Charles Chaplin (Videoclip oficial) Charles Chaplin al compas de la música.wmv. Escena de la fábrica de "Tiempos Modernos" de Charles Chaplin (V.O. con subtítulos) Plànol BCN: carrers, equipaments. Pinterest. VíCtor Vasarely Y. Op-art. Conociendo a Vasarely. Victor Vasarely. Treballem un artista: VICTOR VASARELY. Aquest trimestre hem estat treballant en Víctor Vasarely. Pinterest. ARTE PARA NIÑOS: El arte óptico (op art) al alcance de los más pequeños. Twitter facebook googleplus. Victor Vasarely: Sorata-T (1953) Vasarely, el artista que engañaba al ojo, en el Thyssen. Very Easy!! How To Draw 3D Hole for Kids - Anamorphic Illusion - 3D Trick Art on paper.

Víctor Vasarely. El nacimiento del Op Art / Guillermo Solana, Museo Nacional Thyssen-Bornemisza. Victor Vasarely Vida y Obra. Arte Óptico. Victor Vasarely. Guía práctica del viaje a Indonesia - El rincón de Sele. Que Indonesia se ha convertido por méritos propios en uno de mis países preferidos es un hecho. Sin duda está entre los países más completos de todos en los que he estado hasta ahora, dado que es capaz de aglutinar todas y cada una de las exigencias que un viajero de la más diversa índole podría tener.

Intentaría definir Indonesia con un sinfín de sustantivos y adjetivos con los que terminaría quedándome corto. Selvas, historia, arrecifes de coral, templos, tropical, tribus, arrozales, volcanes, biodiversidad, buceo, trekking o fiestas son los primeros que me vienen a la cabeza. Unos consejos para viajar a Indonesia: Foro de Indonesia en TripAdvisor. 11 may. 2017 18:14 Indonesia, con más de 17.000 islas, es uno de los países más grandes del mundo y el cuarto país más poblado del planeta, con tanta diversidad de lenguas, etnias y religiones que hace que viajar a una zona u otra del país sean experiencias totalmente diferentes . También es uno de los mejores lugares del mundo para hacer snorkel o submarinismo, con una diversidad biológica increíble.

Nuestro viaje (septiembre de 2016, 22 días de duración) lo dividimos en cinco fases, para tener un poco de todo y hacer una primera aproximación a este país. 1 noche a Yakarta 1er día. Cosas que debes saber antes de viajar a Indonesia. Guía de viaje a Indonesia para mochileros. Empúries romana. LA CIUTAT ROMANA D'emPÚRIES Els romans arriben a Catalunya a través d'Empòrion, una colònia grega fundada cap al 600 a.C., que els és aliada en la seva lluita contra els cartaginesos.

Més endavant, durant el s. II a.C., els romans instal·len un campament militar permanent al costat de la ciutat grega, que conserva la seva independència, amb la finalitat de controlar el port i el territori. Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya. Empúries és l’únic jaciment arqueològic de la Península Ibèrica on conviuen les restes d’una ciutat grega Empòrion amb les d’una ciutat romana, Emporiae.

És també la porta d’entrada de la cultura clàssica: 10 segles d’història que van transformar per sempre els antics pobles ibers que hi habitaven. El primer establiment dels grecs va ser al segle VI aC en una petita illa davant de la costa del golf de Roses (Palaia Polis, ciutat antiga), tot i que després es van desplaçar a terra ferma per fundar el que es coneix com la Neàpolis, ciutat nova. L’any 218 aC, el port emporità va servir de punt d’entrada a la Península per a les tropes romanes en la seva lluita contra l’exèrcit cartaginès.

Entre els segles VI aC i V dC, Empúries ha estat port, enclavament comercial, colònia occidental de Grècia, primer campament romà de la Península, pròspera ciutat romana... Les Ruïnes d’Empúries. Les ruïnes i el museu estan oberts durant tot l’any, no obstant des de l’1 de juny fins al 30 de setembre s’habilita un accés directe (porta de Marina) des del passeig peatonal que en temporada baixa roman tancat.

VIATGES

RECEPTES. TEATRE. CATALÀ. CASTELLÀ. PROJECTE PINTORS. MATERIAL MANIPULABLE MITJÀ. MATEMÀTIQUES. TALLER DE VOLUM. MEDI. Ken Robinson - Cambiando Paradigmas - Español. Juicio a la Educación Actual... 25 materiales para usar en la mesa de luz - Aprenent. Este año, para el cumple de nuestro peque, hemos construido una mesa de luz. Seguimos el tutorial de Tigriteando y con una mesa latt de ikea y unas tiras de led (en lugar del fluorescente que usaron ellos) la montamos bastante rápido (en casa papá es bastante manitas)

¿Por qué es importante la formación del profesorado en inteligencias múltiples?