background preloader

La Eduteca - Los anfibios y los peces

La Eduteca - Los anfibios y los peces

http://www.youtube.com/watch?v=NPQtOj3XkPU

Related:  laiase

ELS CAVALLS DE 3R: DEURES PER IMPRIMIR dissabte, 15 de gener de 2011 Benvolguts pares i mares, aquí teniu un recull d'arxius en format pdf, per tal que els pogueu imprimir i pràcticar a casa. A mesura que anem avançat continguts anirè possant els corresponents exercicis.DEURES MATEMÀTIQUES.Deures Matemàtiques Numeració 1. Deures Matemàtiques Numeració 3.Deures Matemàtiques Numeració 2. Deures Matemàtiques Numeració 4.Deures Matemàtiques Càlcul 1. Elèves à l'oeuvre (en moyenne section) Du temps, des mots. Carrés, cercles (ou ronds), traits (lignes ou rayures). we heart art: to 3-D or not to 3-D? that is the question! My fifth graders had a wonderful time making these optical illusions! This is one of those "3 Ingredient Art" projects that require minimal supplies with great results! Here is what you need:A RulerA Sharpie2 colored markersColored Pencils First start off by drawing 6 intersecting lines on your paper (with the ruler) to create the "spokes" on the paper.

ELS PEIXOS: La nutrició Donant de menjar dia rere dia als nostres peixos, ens vam adonar que la nostra espècie és més semblant a nosaltres del que pensàvem. Per aquest motiu, vam voler investigar sobre la seva nutrició per tal de comprovar si la nostra hipòtesi era certa. Què mengen? Ens va sorgir un petit diàleg en què ens qüestionaven què era el que realment menjava aquesta espècie.

Quaderns de poesia per als cicles inicial, mitjà i superior de primària- Magisteri Teatre-Mag Poesia cicle inicial Tu ets poeta Digues poesiaFes poesia Exercicis d'imatges poètiques Exercicis de mètrica: ritme i rimaPoemes de... Digues poesia Has dit o recitat mai poesia en veu alta, per a altra gent? Consells per escriure el vostre poema Consells per escriure el vostre poema Primerament, trieu el tema en què es basarà el vostre poema. Podeu fer una "pluja d'idees" i aneu apuntant en un full totes les propostes que se us acudeixin. En aquest cas, hi ha temes abstractes que permeten fer volar la imaginació i els sentiments, per exemple, l’amor, la solitud, la por. També podeu fer posar en marxa les dinàmiques dels sentiments.

Treballem un artista: VICTOR VASARELY Aquest trimestre hem estat treballant en Víctor Vasarely. Voleu saber qui era? “Víctor Vasarely va néixer a Pécs, una ciutat d’Hongria, el 9 d’abril de 1908. ARTE PARA NIÑOS: El arte óptico (op art) al alcance de los más pequeños twitter facebook googleplus rss Custom social 1 El Teu Carrer de Barcelona Desplaça per a comparar amb el mapa actual → Pàgina 1 de 12123456789101112» Història de la Vila de Gràcia En principi aquest territori era dependent de Barcelona i escassament poblat. Entre els segles XVI i XVII, a prop de les masies existents, aïllades, s’hi van instal·lar tres convents (entre ells, el dels Josepets) i un seguit de torres promogudes per la burgesia barcelonina. Durant la primera meitat del segle XIX, aquell petit nucli agrícola es va convertir en el poble més important del pla de Barcelona, gràcies a la seva progressiva industrialització, aprofitant la disponibilitat de terrenys lliures. Gràcia es va constituir en municipi independent el 1850, moment en què la vila tenia més de 13.000 habitants. El 1877 la població arribava als 33.000 habitants.

Degustando Barcelona: Urbanismo e historia de Barcelona Conocer una ciudad es conocer también su historia. El origen, las transformaciones a lo largo de los años y los siglos confieren ya no solo su "fisiología" sino también la comprensión de la realidad actual de sus ciudadanos y sus edificios. Cartagineses, romanos, visigodos, francos, árabes, franceses, germánicos, hispanos, turcos forman parte de una larga historia de invasiones y alianzas, de mezcla de culturas que cocinadas en su justa medida dibujan la ciudad que es hoy. Mediterránea, catalana, española, ciudad abierta al mundo con un don especial para atraer el turismo en gran parte debido a esa mezcla única de ser Barkeno, Barcino, Barchinona, Barshiluna, en definitiva Barcelona. En este post intentaremos recopilar una serie de datos e informaciones sobre historia de la ciudad, partiendo de las grandes transformaciones a través de los siglos. BARCELONA 10 aC. - 988 dC

Guía práctica del viaje a Indonesia - El rincón de Sele Que Indonesia se ha convertido por méritos propios en uno de mis países preferidos es un hecho. Sin duda está entre los países más completos de todos en los que he estado hasta ahora, dado que es capaz de aglutinar todas y cada una de las exigencias que un viajero de la más diversa índole podría tener. Intentaría definir Indonesia con un sinfín de sustantivos y adjetivos con los que terminaría quedándome corto. Selvas, historia, arrecifes de coral, templos, tropical, tribus, arrozales, volcanes, biodiversidad, buceo, trekking o fiestas son los primeros que me vienen a la cabeza. Variopinto y auténtico como pocos, confín de los siete mares y de viejas leyendas de dragones y otras bestias aladas, selva virgen y hogar de etnias casi inaccesibles que imploran su pertenencia a la misma Madre Naturaleza. Al igual que los orangutanes, las panteras o los tigres, que se resignan a ser un mero recuerdo pintado en un lienzo.

Unos consejos para viajar a Indonesia: Foro de Indonesia en TripAdvisor 11 may. 2017 18:14 Indonesia, con más de 17.000 islas, es uno de los países más grandes del mundo y el cuarto país más poblado del planeta, con tanta diversidad de lenguas, etnias y religiones que hace que viajar a una zona u otra del país sean experiencias totalmente diferentes . También es uno de los mejores lugares del mundo para hacer snorkel o submarinismo, con una diversidad biológica increíble.

Related: