background preloader

Música

Facebook Twitter

Aprender Catalán Gratis con Música, Letras y Karaoke! Aprender Idiomas Gratis con Música, Letras y Karaoke! Chrome Music Lab. Página principal. Musique - 4shared.com - cherchez et téléchargez musique, vidéos, photos, fichiers, grat. Descargar Musica MP3 Gratis Bajar Musica, Descargar Música MP3 Gratis en www.mp3buscador.com gratis. KARAOKAT - Ordenades per títol de la cançó. SoundCloud – Hear the world’s sounds.

MANAT DE CANÇONS. Inicio - Teler de música. Centre Artesà Tradicionarius. QUADERN MUSICAL. Cerca de cançons segons la seva TEMÀTICA: Cançons d’ALIMENTS Cançons d’ANIMALS Cançons de BRESSOL.

QUADERN MUSICAL

El cançoner. EL GREU I L'AGUT El senyor greu s'acaba d'aixecar diu que la seva veu és espectacular El senyor agut no pensa discutir diu que la seva veu s'enlaira fins els cims Jo sóc el greu, jo sóc l'agut, jo sóc el greu i jo l'agut.

El cançoner

El senyor greu diu que la seva veu s'enfonsa ben endins com les arrels d'un pi El senyor agut comença a estar empipat diu que la seva veu sembla un ocell cantar! El senyor greu rugeix com un lleó diu que la seva veu ressona a tot el bosc El senyor agut que no té gens de por diu que la seva veu planeja sobre el bosc. Juan Paco Pedro de la mar, es mi nombre así y cuando yo me voy me dicen al pasar Juan Paco Pedro de la mar la la la la la la la. Jocs de falda, d’ara i de sempre — Dàmaris Gelabert.