background preloader

Enseignement du catalan

Facebook Twitter

Appsencatala - APPlicacions. M'endevines/ nivell1. Aplicaciones educativas. 10 apps imprescindibles (i gratuïtes) per un iPad nou. Si sou dels que aquest passat any us vau portar molt bé i els Reis us han sorprés amb un iPad nou de trinca, enhorabona!

10 apps imprescindibles (i gratuïtes) per un iPad nou

Segurament us moriu de ganes de treure-li tot el suc a la vostra nova “joguina”, començant per les apps que ja venen pre-instal·lades i els centenars de milers d’apps que tens al teu abast a l’App Store. Per a que no t’atabalis i tinguis per on començar, avui et recomanem 10 apps bàsiques per a un iPad… i no et costaran ni un euro! : 1. Flipboard – gratis. More than 100 apps for your classes. La tablette numérique est une source quasi inépuisable d'outils et de ressources pour l'éducation.

More than 100 apps for your classes

Le magasin d'applications Google Play comporte aujourd'hui des centaines de milliers d'applications. Toutefois la sélection des apps les plus appropriées pour nos activités en classe n'est pas toujours facile, surtout si l'on recherche des applications en français. Aussi, Eti-Education vous propose ici une sélection de quelques apps Android qui nous ont semblé mériter l'attention des enseignants. Cette sélection, régulièrement enrichie, est cependant faite sans autre engagement de notre part que celui de faire apercevoir l'étendue des possibilités des tablettes et ce d'autant plus que toutes ces apps évoluent constamment et peuvent donc avoir changé entre le moment où nous les avons examinées et celui où vous les testerez.

. * Signale une interface en anglais mais tous les menus sont avec des icônes donc non problématique pour un usage avec des élèves francophones. Hàbits i rutines. Fitxes dels mesos de l’any per penjar a l’ aula i treballar les dites.

Hàbits i rutines

Són de JESSICA BUJALANCE. Cançó de Dámaris Gelabert per ensenyar la importància de rentar-se les dents Retem les dents després de dinar, Rentem les dents després de sopar. Dentetes blanques, dentetes netes, Raspall i pasta: rentem les dents. Posa la pasta sobre el raspall I frega’t bé mirant-te al mirall De dalt a baix, de baix a dalt Tant els ullals com els queixals. Cançó per l’ educació Infantil per treballar la rutina del Calendari del temps. Vídeo sobre el conte del so-silenci. Video sobre la cançó del temps de Dàmaris Gelabert. Sans titre. Ses Meves Feinetes: Cançoner. Un dels propòsits que m'he fet enguany és refer el meu cançoner.

Ses Meves Feinetes: Cançoner

Perquè el que tenc és de l'any de la pera... Què és molt mono i li tenc molta estima, perquè és de quan pintava les coses a mà... la meitat de cançons no tenen partitura (era una novatilla que no sabia de la importància de les partitures per a què els infants comencin a entendre que la música té un llenguatge propi, i que es pot "escriure")... Com que enguany vaig leeeeentaaaa, leeeentaaaa.... vos pos el que tenc fet fins ara, i ja aniré ampliant a mida que ho vagi fent. Ho ficaré a mode de JPG, i quan em pensi que ja el tenc més o menys completet ja faré una entrada avisant, i penjant un pdf com D* mana!

Esper que pogueu aprofitar alguna cosa!!! Unes les he fetes noves jo, utilitzant imatges que m'agraden... i d'altres les he re-fet, però ja estaven fetes... LA FADA CONFITADA - Educació Infantil -: cançons. Pica Picarol - Balls d'infants. Index. Recursos. PARA PROFES Y PADRES: RECURSOS PRIMARIA. A l'abast. Comunicacio basica en llengua catalana. Prononciation de llamp : Comment prononcer llamp en Catalan. Infantil. Sans titre. CANÇONS PER ALS INFANTS. Dictionnaire en ligne Catalan-Français et Français-Catalan. Index. Sant Jordi. Chansons enfantines catalanes - Catalan. Català - apprendre la langue et le vocabulaire catalan, dictionnaire thématique. Sant Jordi. Informació, llibres, poemes, llegenda, roses... i molt més Els contes d'en Tom i la Laia Contes per a infantil i primària també en anglès i francès Llegeix a Cavall Fort Històries d'enamorats L'excavaller Sant Jordi i la princesa Mariona La llegenda de Sant Jordi Conte de Sant Jordi Escolta, llegeix i fes l'activitat: compte amb el drac!

Sant Jordi

Juga amb la llegenda Una activitat del Club Súper3 per divertir-te amb la diada Qui va matar el drac? Una visió diferent de la llegenda de Sant Jordi Ep 1/ Ep 2/ Ep 3 Ep 4/ Ep 5 Llegenda de Sant Jordi Un conte amb Sant Jordi, la princesa i el drac com a protagonistes La diada de Sant Jordi Una webquesta per conèixer com es celebra Sant Jordi en altres comunitats i països Cançons Escolta i canta totes les cançons de la primavera i de la llegenda de Sant Jordi William Shakespeare El 23 d'abril d'aquest any es commemora el 450è aniversari del naixement de l'escriptor. Parlem Català.