background preloader

Francescnadal

Facebook Twitter

Francesc Nadal

docente.me/u/francescnadal

Materials EIE CAFEMN

IllARgonauta rep el premi d’experiències educatives Josep Pallach. El treball illARgonauta, que s’ha dut a terme a l’Institut Illa de Rodes de Roses, ha estat premiat a l’onzena edició del premi d’experiències educatives Josep Pallach amb 5000€. El treball, presentat per Francesc Nadal i Jenny Triviño, ha estat valorat pel jurat com una aposta trencadora dels esquemes organitzatius al batxillerat donant importància a la transversalitat de les assignatures. Conèixer els grans mites grecs i les seves representacions pictòriques, al mateix temps que s’hi integra tot el món de la realitat augmentada i l’ús de múltiples programes 2.0 i de xarxes socials, són els eixos principals que el jurat ha tingut en compte per atorgar al treball illARgonauta l’onzè premi d’experiències educatives Josep Pallach. En aquesta onzena edició s’han presentat una vintena de treballs i la seva alta qualitat ha impulsat que el jurat hagi decidit per unanimitat concedir un accèssit dotat amb 1000€ a una de les altres experiències presentades: Un Far en la geometria.

Mobile Learning Awards 2015 - 2n premi - Micronarracions audiovisuals. La tercera edició del Mobile Learning Awards 2015 ha registrat una alta participació que es concreta en la presentació de 528 aportacions al Mobile History Map, 67 experiències educatives amb dispositius mòbils i 46 micronarracions audiovisuals. Les entitats convocants i el Departament d'Ensenyament volen agrair l'àmplia participació i la qualitat dels treballs presentats en aquesta convocatòria. Resolució del jurat Reunit el jurat per a l’atorgament de la tercera edició del Mobile Learning Awards 2015 convocats per la Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA, han resol premiar: Galeria d'imatges de l'acte de lliurament de premis Vídeo de la cerimònia Mobile History map Educació Primària Educació Secundària Obligatòria Experiències educatives amb dispositius mòbils PICA'TInstitut Baix Camp Reus Micronarracions audiovisuals Educació Infantil i Primària Educació Secundària Postobligatòria.

Quis est quis. IllARgonauta. Mobile Learning Awards 2014 - 2n premi. La segona edició del Mobile Learning Awards 2014 ha registrat una alta participació que es concreta en la presentació de 72 experiències d'ús educatiu dels dispositius mòbils i 180 micronarracions audiovisuals. Les entitats convocants i el Departament d'Ensenyament volen agrair l'àmplia participació i la qualitat dels treballs presentats en aquesta convocatòria. Resolució del jurat Reunit el jurat per a l’atorgament de la segona edició del Mobile Learning Awards 2014 convocats per la Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA, han resol premiar: Galeria d'imatges de l'acte de lliurament de premis Experiències d’ús educatiu dels dispositius mòbils Micronarracions audiovisuals Educació infantil i primària Educació secundària obligatòria Formació professional, Ensenyament d'idiomes, Ensenyaments artístics, Ensenyaments esportius i Educació d'adults L'educació del futur Col·legi Montserrat Sant Vicenç de Castellet.

Facebook Illargonauta. Centaure d'Or Chiron 2013. Baldufa de bronze 2013. Twitter @illargonauta. Google+ Perfil about.me. Perfil docente.me. Sobre mí - Profesor de Economía de la empresa en bachillerato - Profesor de FOL e Iniciativa emprendedora en ciclos formativos Institut Illa de Rodes (Roses) - - Profesor de Contabilidad - Master en Derecho Tributario - Master en Derecho Contable Universitat de Barcelona Junta Ampliada de Espiral, educación y tecnología Entorno personal de aprendizaje (PLE) Todo proyecto educativo debe nacer para sumar y colaborar con todos los estamentos: profesorado, alumnado, familias, empresas, entidades, administración... Uso de las TIC en el aula Creación y gestión de blogs, trabajo colaborativo, redes sociales, realidad aumentada, audiovisuales...

Aprendizaje por proyectos Organización. Pinterest. Noticiesdeldia - Economia. Baldufa de plata 2012. Economia i matemàtiques. Tancament del servidor Phobos El servidor phobos.xtec.cat arribarà a la fi del seu període d'operació el dia 23 de desembre de 2013. El Departament d'Ensenyament ofereix als centres docents i als professionals de l'àmbit educatiu diverses alternatives de gestió i publicació de recursos digitals en línia. Tot seguit enumerem alguns d'aquests serveis, que es poden utilitzar com alternativa als usos més habituals de Phobos: Àgora ( posa a la disposició dels centres un entorn virtual d'aprenentatge Moodle complet, així com una intranet i un gestor de continguts basat en Zikula. XTECBlocs ( ofereix als centres i als professionals amb identificador XTEC la possibilitat de crear blogs basats en WordPress.

Es convida els usuaris/àries a traslladar els seus serveis actuals de phobos.xtec.cat a la solució que millor s'avingui amb les necessitats del seu centre. NOVETAT!!! Scoop it: ND - La Revista. INS Illa de Rodes. Economia verbal | Blog personal. Facebook Institut Illa de Rodes. Twitter @illaderodes. Illa TV. Twitter. PROYECTO #GUAPPIS. En la nube TIC. Premios SIMO Educación. SIMO Network da a conocer los ganadores de los Premios SIMO EDUCACIÓN Estos galardones han destacado la labor de los profesionales y entidades que favorecen el desarrollo y la implantación de soluciones TIC La entrega de los Premios SIMO Educación ha puesto el broche de oro al conjunto de actividades desarrolladas, este año, en el marco del nuevo espacio dedicado la tecnología para la Educación, uno de los sectores protagonistas de SIMO Network 2013, que desde el pasado martes se está celebrando en Feria de Madrid.

SIMO Educación, organizado en colaboración con Educación 3.0, ha reunido, durante tres días en el pabellón 1 de IFEMA, las últimas propuestas tecnológicas aplicadas al mundo de la educación, así como a profesionales y reconocidos gurús de este ámbito, en torno a su programa de conferencias, mesas redondas, charlas y talleres prácticos. Premio a la Mejor App Educativa para Docentes, para Suite Educativa – Escudo Web (Crambo). Premio al Mejor Proyector, para Epson EB-470NS.

Ciberespiral. Aumenta.me | Realidad Aumentada y Educación. Facebook.