background preloader

Aspeneva

Facebook Twitter

Eva Kleveholt

Svenska åk1-3. Tema kroppen. VIKINGAR. Stenålder, Bronsålder & Järnålder. Flippad engelska. ÅP och Extra anpassningar. Världslitteratur.se. Studiehandledning_mamywata.pdf. Källor och källkritik. Anna Kaya. Organisera genomförandet av muntliga delprov. Det är rektorns ansvar att i samarbete med sin personal organisera genomförandet av de nationella proven så att de på bästa sätt gagnar elever och lärare.

Organisera genomförandet av muntliga delprov

Lärare får genom lärarinformationen till det nationella provet kunskap om vilka förutsättningar som krävs för att genomföra proven. Rektorn har genom sitt uppdrag möjlighet att leda och fördela arbetsuppgifter inom sitt ansvarsområde. Hela skolans angelägenhet I de nationella proven ingår muntliga delprov som genomförs före eller efter övriga delprov. För att genomförandet av de muntliga delproven ska gå så smidigt som möjligt kan det vara en fördel om proven ses som hela skolans angelägenhet och inte lämnas att lösas av de lärare som undervisar i de klasser/kurser som ska genomföra det muntliga delprovet. Olika sätt att organisera genomförandet Ett sätt att organisera de muntliga delproven kan vara att de genomförs under en längre tidsperiod på ordinarie lektioner.

Diskutera förutsättningarna tillsammans. Genrepedagogik & Cirkelmodellen. Skolverkets filmer. Att analysera resultat. Appar för elever i behov av särskilt stöd. På uppdrag av speciallärarna i Lysekils kommun kommer här mina framtagna appar för elever i behov av särskilt stöd.

Appar för elever i behov av särskilt stöd

Publikationen tar också upp tips och trix för en enklare skoldag:) Relaterat iPad som hjälpmedel iPaden rymmer många möjligheter till anpassning för elever i behov av stöd, allt från talsyntes, till möjligheter att zooma text, ändra kontrast till hörselhjälpmedel. I denna film får ni ser vad som göms i en iPad och hur enkelt man kan anpassa dessa hjälpmedel för varje elev. I "Allmänt" 32 appar inför höstterminen 15/16 Här kommer min lista med iPadappar som kommer finnas på alla iPads i Lysekils kommun åk 1-6. iPad som hjälpmedel-5 i topp Med stöd av it kan du idag förenkla många vardagliga rutiner. Bänkbok. Bokstavsträning. Upload Emily Hedström Loading...

Bokstavsträning

Working... ► Play all. Matematik i Solstudion Bråk Inledning. Mandalas coloring pages. Random Pets-Animals Tutorials by Hellobaby on deviantART. Alfabetet. Ljudböcker på Youtube? Ja! Du vet väl om att du kan hitta ljudböcker för barn och unga på Youtube?

Ljudböcker på Youtube? Ja!

Inlästa, animerade eller textade. På svenska finns det mest ljudböcker men på engelska finns det ett otal både ljudböcker men även upplästa böcker som är textade för medföljning. Detta är en skatt som många inte känner till, visste du? Saknar du böcker? Gör egna och dela med dig av! På svenska? Sök på barnbok svenska eller ljudbok så får du upp olika förslag På engelska? Sök på English talking books, Childrens audiobook, Childrens storybook, Childrens animated books för att hitta ett antal förslag Hörförståelse på engelska Vill du göra egna ljudböcker? Vill du samla dina Youtube-klipp för att lättare hitta tillbaka finns en bra tjänst som heter plistapp.com där du kan göra olika listor att dela med dig av Här är en lista jag gjort: Korta.nu gör länkar korta och begripliga Relaterade Låna gratis e-böcker till iPads Vill du låna e-böcker gratis från ditt biblioteket? I "Allmänt" Ungdom - Svenskanoveller Wiki. Läsundervisning.

Läsande klass. Noveller.

Språkutveckling

Fritids och förskola. Barn i behov av stöd. Nätetik - vad är det? Säker på nätet. Upphovsrätt CC. IKT 131209 dela. Länksamlingar. Elevuppdrag. Skola. Flipped Classroom. Other Online Photo Editing Tools. Skolappar. Historypin: Historiska fotografier placerade på GoogleMaps. Anneliessenaste. Dream English Kids Songs, free mp3 song downloads,flashcards and lesson ideas,let's sing!

Vänskapslekar » LEKDATABASEN. Spec. Här pluggar du matematik! – Matteboken. FILMER FRIENDS. En samlingsplats för alla som vill lyfta den svenska skolan. TeacherLED: Interaktiva Whiteboard-resurser.

Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska. Tycker ditt barn att det är tråkigt att träna på multiplikationstabellen och de andra räknesätten?

Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska.

Här hittar du massor av roliga länkar, till övningar och roliga mattespel! Klicka nedan på den blåfärgade texten för att komma till önskat område. Du och ditt barn kommer inte att bli besvikna! Det finns även lite länkar till spel och övningar om klockan. Matematik - För de allra yngstaTiotal och entalMixade räknesättFör de lite äldre barnen Lär dig siffrorna med radioapan! Klicka på bilden för att höra vad siffrorna heter och för att lära dig hur de ser ut. Katten musen tiotusen Minisebran Klicka på bilden för att ladda hem Minisebran . Räkna 1-5 med ankor. Matematik. Mattekort.se. Vad är genrepedagogik och texttyper? Exit tickets, kahoot, google classroom mm. Produkter. Bild åk F-6. Barnlitteratur (med lärarhandledningar)

Religion - Etik och moral. Kartongfilm - Leranimation. Undervisningstips & -tankar. Arbetsscheman för skolan - Ulrikas. Whiteboard.fi - Online whiteboard for teachers and classrooms. 7762 706 7Multibasspelet. Skriv till bilden matlagning. Skriv till bilden slott. Skriv till bilden kroko. Skriv till bilden björnar. Skriv till bilden bonde. Skriv till bilden bonde. Math.