background preloader

Ämnen

Facebook Twitter

Tangram... Kunskapsstjärnan - Spela, träna och ha roligt. Elevspel.se - Kunskapsspel för barn. English-Guide.org. Planering c3a5k 1 vecka 42 43. Tandsortering till förskolebarn: bra/dålig mat för tänderna. Så härlig dag det blev igår med sol, det känns som jag har hur mycket energi som helst just nu.Förhoppningsvis kan det gynna er också genom bland annat nya pedagogiska material att använda på era förskolor och skolor runt om i landet.

Tandsortering till förskolebarn: bra/dålig mat för tänderna

Idag delar jag med mig av ett material som går ut på att para bilder till en glad eller en ledsen tand beroende på vad som är bra eller dåligt för tänderna att äta. I arbetet med materialet kan man prata om vad man behöver använda för att rengöra tänderna och läsa boken om Karius och Baktus. Vid intresse av materialet: Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis! Se connecter à Facebook. Färglägga flaggor. Hem → Färglägga flaggor Här kan ni skriva ut och färglägga flaggor.

Färglägga flaggor

Perfekt som geografiläxor eller bara ett roligt tidsfördriv. Att rita flaggor är att förena nytta med nöje! Klicka på den omålade flaggan för att komma till sidan där ni kan skriva ut bilden för färläggning. Har ni önskemål om några flaggor ni skulle vilja färglägga, eller andra storlekar och filformat, så tag kontakt med oss! ÄMNEN.