background preloader

Divertisment

Facebook Twitter

Îngropați de vii în fiecare zi. Cum trăiesc oamenii din acest sat izolat. Shoyna, un sătuc rusesc de la marginea cercului polar, este considerat cel mai nordic deșert din lume.

Îngropați de vii în fiecare zi. Cum trăiesc oamenii din acest sat izolat

Nisipul acoperă totul cât vezi cu ochii și puținii oameni care trăiesc aici nu îndrăznesc să-și închidă ușile noaptea, de frică să nu rămână îngropați sub dunele de nisip care se mișcă neîncetat. Practic, ce se întâmplă în Shonya este doar unul din numeroasele dezastre naturale care se petrec pe glob din cauza intervenției omului. Dar lucrurile nu au fost mereu așa… Localitatea a fost fondată în anii ’30 ca și sat pescăresc, iar apoi s-a dezvoltat, în anii ’50 numărând 1.500 de localnici. Însă fericirea nu avea să țină prea mult. Dunele de nisip au înghițit jumătate din sat Imediat după exodul populației, localnicii rămași au remarcat un fenomen straniu – dune de nisip au început să invadeze satul.

În anii ’80, dunele de nisip au început să se apropie de case, iar zece ani mai târziu invadaseră satul de-a binelea. Unii au plecat, alții au ales să rămână. Media « The Private Islands Blog.

Facebook

Funny Street View Google Maps images. Bet. Necenzurat MM - Cele mai ciudate tulburari sexuale! Anumite persoane sufera de tulburari sexuale cel putin ciudate, chiar daca nu ne dam seama de acest lucru.

Necenzurat MM - Cele mai ciudate tulburari sexuale!

Si pentru ca sexualitatea umana a devenit din ce in ce mai interesanta si studiata, iata ca au aparut si cateva afectiuni medicale, care explica anumite comportamente sexuale. Sa vedem care sunt cele mai ciudate tulburari sexuale! Parafilia. Cei care sufera de parafilie prefera practicile sexuale extreme, anormale sau care pot fi vatamatoare pentru partener. In plus, acestia nu pot ajunge la orgasm decat prin practicarea unui anumit tip de sex, care poate implica umilinta, folosirea unui obiect sau suferinta. Sexsomnia. Din nefericire, nu se cunosc cauzele acestui comportament sexual ciudat, insa tratamentul pe baza de somnifere se pare ca da rezultate.

Sindromul excitatiei sexuale persistente. Hipersexualitatea. In trecut, femeile care sufereau de aceasta tulburare erau numite nimfomane, iar despre barbati se spunea ca sufera de satiriazis. Asexualitatea. Descoperire: cel mai înalt brad din România. EXCLUSIV.

Descoperire: cel mai înalt brad din România

Un grup de cercetători români a descoperit un brad înalt cât un bloc de 23 de etaje în pădurea Șinca Veche, de lângă Brașov. Cercetătorul în silvicultură Cătălin Roibu și echipa sa au trăit unul dintre cele mai frumoase momente din carieră. Zilele trecute, în timpul studiilor pe care specialiștii le fac la rezervația naturală de la Șinca Veche au descoperit cel mai înalt brad din România măsurat până acum.

„Am descoperit un brad de 62,5 metri înălțime. În momentul de față vorbim de un record. Și fagul are înălțime foarte mari, de peste 56 de metri. Echipa de specialiști în silvicultură de la Facultatea din Suceava cercetează la Şinca Veche dinamica pădurii naturale virgine, un amestec de brad cu fag. Pădure din România, într-un top marca The Guardian. Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca a fost inclusă anul acesta într-un top 10 al celor mai înfiorătoare locuri din Europa de cotidianul britanic The Guardian.

Pădure din România, într-un top marca The Guardian

Ziariştii englezi spun că pădurea din Cluj are o atmosferă de tip Blair Witch, în timp ce Castelul Bran este descris: “fabrica de bani cu tema Dracula este de fapt mai mult un kitsch decât ceva care să îţi dea fiori reci”. Apropierea Haloweenului aduce cu ea şi topurile cu destinaţiile cele mai înfricoşătoare. Anul acesta, Pădurea Hoia-Baciu a fost inclusă într-un top al celor mai înfiorătoare locuri din Europa de prestigiosul cotidian britanic The Guardian, care „desfiinţează”, în schimb, Castelul Bran. „Turiştii amatori de destinaţii horror se îngrămădesc la Castelul Bran, dar fabrica de bani cu tema Dracula este de fapt mai mult un kitsch decât ceva care să îţi dea fiori reci. Destinaţia de pe locul I: Biserica de Oase din Cehia. List of colors (compact) The following is a list of colors.

List of colors (compact)

American photographer Angelo Merendino photographed every stage his girlfriend went through in her battle with cancer. Dancing Plague of 1518. Engraving of Hendrik Hondius portrays three women affected by the plague.

Dancing Plague of 1518

Work based on original drawing by Peter Brueghel, who supposedly witnessed a subsequent outbreak in 1564 in Flanders The Dancing Plague (or Dance Epidemic) of 1518 was a case of dancing mania that occurred in Strasbourg, Alsace (then part of the Holy Roman Empire) in July 1518. Numerous people took to dancing for days without rest, and, over the period of about one month, some of those affected died of heart attack, stroke, or exhaustion.

Events[edit] The outbreak began in July 1518, when a woman, Frau Troffea, began to dance fervently in a street in Strasbourg.[1] This lasted somewhere between four to six days. Historical documents, including "physician notes, cathedral sermons, local and regional chronicles, and even notes issued by the Strasbourg city council" are clear that the victims danced.[1] It is not known why these people danced, some even to their deaths. See also[edit] References[edit] Tanganyika laughter epidemic. The Tanganyika laughter epidemic of 1962 was an outbreak of mass hysteria – or mass psychogenic illness (MPI) – rumored to have occurred in or near the village of Kashasha on the western coast of Lake Victoria in the modern nation of Tanzania (formerly Tanganyika) near the border of Kenya.[1] The laughter epidemic began on January 30, 1962, at a mission-run boarding school for girls in Kashasha.

Tanganyika laughter epidemic

Uratenie Vs. Frumusete. Radio Vocea Sufletului - Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. Bărbaţii vor dispărea ca specie. Detalii Categorie: Articole Afirmaţia aparţine profesorului Jenny Graves care este de părere că indivizii de sex masculin se îndreaptă spre dispariţie.

Bărbaţii vor dispărea ca specie

Şi nu este părerea unei femei pretenţioase care se află în căutarea unui ideal masculin rar, este constatarea unui om de ştiinţă cât se poate de reală şi nu conţine nimic metaforic în ea. Ba mai mult, domnia sa spune că acest proces este deja în desfăşurare. Profesorul Graves este unul dintre cei mai influenţi oameni de ştiinţă din Australia şi este convinsă că bătălia dintre cele două sexe va fi câştigată, în cel mai definitiv mod, de către indivizii de sex feminin.

Conform teoriei doamnei profesor Graves, cromozomul X conţine în jur de 1.000 de gene sănătoase. Amazing Anamorphic Illusions!