background preloader

My stuff

Facebook Twitter

Kreativ Insikt – presenter och vackra vardagsting med tanke & mening. Svenska Mordgåtor. Rektor : en handbok - Per Kornhall - Häftad (9789127818910) Rektor en handbok är centrerad kring det viktigaste i framgångsrika rektorers ledarskap hur man leder lärares lärande.

Rektor : en handbok - Per Kornhall - Häftad (9789127818910)

Boken vill underlätta för dig som är eller ska bli rektor att skapa en dynamisk utveckling av undervisningen och verksamheten på din skola. Med avstamp i forskning och egna erfarenheter från handledning av rektorer i undervisningsutveckling ger Per Kornhall dig uppmuntran och stöd, men även nödvändiga utmaningar i det arbetet. Hur skapar man en lärande organisation? Hur leder man för lärande? Hur kan man använda statistik och resultat för att skapa utveckling? Boken handlar i stor utsträckning om forskningsresultat kring lärares lärande (en huvuduppgift för rektorer) och här är Helen Timperleys teser en av utgångspunkterna.

The apocalypse worth spreading, or how to survive a zombie attack. Lediga lärartjänster. Runacademy.

Kultur

Hund i arbete. Welcome! Webbappen som ska minska utanförskapet. Att integreras i det svenska samhället är en utmaning för den som bor på ett asylboende.

Welcome! Webbappen som ska minska utanförskapet

Samtidigt finns få vägar för de svenskar som vill hjälpa till med annat än kläder och pengar. Nu lanseras webbtjänsten Welcome! För att förenkla mötet mellan asylsökande och svenskar. Tanken med Welcome! Är att fokusera på mötet med privatpersoner, inte på att ge information om myndigheter och andra tjänster till nyanlända. ”När vi var på asylboenden i höstas kunde vi se att det fanns ett stort behov av social kontakt. Läs även: Så ska tech-volontärerna hjälpa flyktingar Tjänsten, som lanseras i början på december, kommer delvis att fungera som ett forum där nyanlända kan ställa frågor som privatpersoner sedan kan svara på. ”Det finns ett utbud av folk som vill hjälpa till med sin tid men som inte riktigt vet hur man når fram, förutom att ge pengar och kläder. Många vill hjälpa till med sin tid men vet inte riktigt hur man når fram, förutom att ge pengar och kläder. Office Store. Firstclass.folkbildning.

Bli nämndeman - Bli nämndeman. 10 billiga weekenddestinationer inom Europa. Flyg, hotell, hyrbil och mat.

10 billiga weekenddestinationer inom Europa

Vi listar Europas 10 billigaste weekenddestinationer. Budapest Ungern är ett av de mest prisvärda länderna i världen att semestra i och prisnivån i landet är ungefär hälften jämfört med i Sverige. I Budapest finns ett stort utbud av prisvärda hotell och många av stadens sevärdheter och attraktioner är gratis. Ett dygnskort som gäller på stadens bussar och spårvagnar kostar cirka 50 kronor och gäller för ett obegränsat antal resor. Hitta flyg till Budapest Hitta hotell i Budapest Hitta hyrbil i Budapest LÄS MER: Skyscanner guidar: 10 måsten i Budapest Prag En favorit bland backpackers. Hitta flyg till Prag Hitta hotell i Prag Hitta hyrbil i Prag LÄS MER: Europas bästa drink-destinationer Tallinn Allt fler turister har på senare år vänt blickarna mot Tallinn och kommer du hit på våren eller hösten finns det gott om billiga hotellrum att välja bland.

Startsida - Min Trygghet. Sign in to Office 365. Type the email address of the account you want to sign in with.

Sign in to Office 365

We're having trouble locating your account. Which type of account do you want to use? Sign in to Office 365 Which type of account do you want to sign in with? Make sure you typed the user ID assigned to you by your organization. Make sure you typed the user ID assigned to you by your organization. Make sure you typed your organization's domain name correctly. Make sure you typed your organization's domain name correctly. Please enter your password. To sign in, start by entering a user ID. Check the email address you entered. Enter a different email address or get a new Microsoft account. Please try again in a few minutes. Please try again in a few minutes. Buy a phone, join a movement.

Roomescape - Can you get out? Cards Against Humanity. Millenniebuggen. Mängder av ingenjörer, räddningsarbetare och regeringsmedarbetare tillbringar nyårsnatten 99/00 på jobbet, redo att rycka in om samhället kollapsar.

Millenniebuggen

Men de får ett lugnt arbetspass. Millenniebuggen orsakar bara smärre missöden. Själva buggen har kommit till efter hur datorprogram och andra it-system har utformats. När dessa programmeras i mitten av seklet tror ingen att koden kommer att finnas kvar så långt fram i tiden som år 2000. Roten till problemet var att systemen använde två siffror istället för fyra för att ange årtal. I slutet av nittiotalet får oron för milleniebuggen företag och myndigheter att satsa miljarder för att göra systemen redo för ett nytt tusental. Beredskapen i samhället beskrivs som rekordgod. Så mycket allvarligare blir inte den befarade katastrofen. • Lyssna på: Vetandets värld 10 år efter Millenniebuggen• Youtube: BBC:s livesändning inför tolvslaget• Bob Bemer varnade för Millenniebuggen redan på 50-talet.

Husdjur

Shopebbo.