background preloader

Visse

Facebook Twitter

Louise Vreeken

Materialkunskap Ek. Materialkunskap Al. Materialkunskap En. Materialkunskap Lind. Materialkunskap Furu. How To Build A Mousetrap Car. Skurs 6 (Total) Int 4. Årskurs 9 (Total) Int.

Lilypad

Återvinning. Träslag, träkunskap. Tekniker. Metallarbete. Mål och Läroplan. A´maries blogg: metallslöjd. I det här inlägget visar jag hur man kan tillverka ett smycke i trä.

A´maries blogg: metallslöjd

Nu kommer jag att visa hur man kan göra det i koppar och trä. Jag tyckte att det var till och med lättare att såga i koppar än i trä. Här kommer jag att visa hur jag gjorde. Rita eller klipp ut din design och limma det på kopparplåten med trälim. Instructables - DIY How To Make Instructions. Making the Frame Saw with Paul Sellers. Slöjdstafetten – Slöjdsalarna. Slöjdelever på Växthuset har gjort stafettpinnar som är del i bloggprojektet Slöjdstafetten.

slöjdstafetten – Slöjdsalarna

Vår Expresspinne har nu besökt ett antal skolor i Skåne. Idag har vi fått en hälsning från en slöjdsal i Hässleholm. Bildhuggeri. Gjuta betong. Hovtången. Säkert beteende i slöjdsalen. Varför har man slöjd i skolan? Skåp:låda djur. Lödstation. Cykeln. Informations film om Lödning. Learn How to Solder, with These Simple Tips and Projects.

Metallslöjd - luffarslöjd - Loffe trådtjackar en visp.