background preloader

Tekhnologic – Learn. Try. Share.

https://tekhnologic.wordpress.com/

Related:  IKT eszközökszaktanacsadasPlanning for 2021 (draft ideas and resources to share)

Jó cuccok PowerPointhoz Trouble viewing this page? Go to our diagnostics page to see what's wrong. A súlylökés általános iskolai oktatásának gyakorlatai - PDF 1 Nyugat- magyarországi Egyetem Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézet Az atlétika gyakorlata és módszertana SMALTE2202 Dr. Koltai Miklós A súlylökés általános iskolai oktatásának gyakorlatai Név: Szak: Tagozat: Évfolyam: Elérhetőség: NEPTUN-kód: Klopcsik Diána Testnevelő tanár, Játék- és szabadidő szervező tanár, mesterképzés levelező 1. évfolyam, (2014/2015. II. félév) W6THJZ 2 A súlylökés oktatása az általános iskolában Bevezetés Az általános iskolai tanterv megfogalmazza az atlétika jellegű feladatmegoldásokat. Elsősorban nem a sportágat és a versenyszámait tartja fontosnak, hanem azokat a hatásokat, amelyek a sportághoz kötődnek.

61+1 ingyenes és jogtiszta fénykép, vektoros grafika, valamint illusztráció (fotó - image) letöltési lehetőség - Andijung Solutions Sokan egyszerűen a Google-ről szedik le a fotókat. Ez gyakorlatilag egy jogsértő gyakorlat, amely több problémát is felvet. Lássuk, hogy mik ezek a problémák, és hogy hogyan lehet ezt másképpen – jogtisztán – is csinálni. Dr. Bóka Ferenc, Cziberéné Nohel Gizella, Dorka Péter, Vári Beáta: Egyéni sportágak Célja a rajttól a célig lévő távolságnak a legrövidebb időn belül történő maximális sebességű lefutása. Jó vágtateljesítmény általában az ifjúsági korhatáron túl érhető el. A csúcseredmény elérése 20-24 év, de a gyorsaság magas szinten tartásához 30 éves korig is megvannak a feltételek. A versenyzők a rajthelyről indulnak az indító bíró start pisztolyának eldördülésére. A sprintszámokban kötelező a rajttámla használata.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! - iwishyouto.com. Live Greeting Cards Draw your greeting card here - we will save drawing process as animation: Sporttudományi képzés fejlesztése a Dunántúlon PTE PTE Természettudományi Kar TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0012"Sporttudományi képzés fejlesztésea Dunántúlon" Kezdőlap Röplabda A röplabdázás oktatásának módszertana Tanári kincsestáram: Kódolás számítógép nélkül Minden évben csatlakozom iskolámmal a Code Week, kódolást népszerűsítő programhoz. Az erre való felkészülést már a nyár folyamán elkezdem. A napokban számos olyan jó ötlettel találkoztam, melyek jól használhatók számítógép nélküli kódoláshoz, s úgy gondoltam megosztom veletek. Az általam kipróbált alkalmazást jelzem. Művész 1.

Regős József. Módszertani kézikönyv a Torna oktatásához I. (1-8. osztály) - PDF 1 Regős József Módszertani kézikönyv a Torna oktatásához I. (1-8. osztály) 2 Regős József Módszertani kézikönyv a torna oktatásához (1-8. osztály) Lektorálta: dr. Karácsony István egyetemi docens Készült a Nyíregyházi Főiskola Testnevelés és Sporttudományi Intézetének megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2014-ben. Felelős kiadó: Pásztorné dr. Batta Klára 2 3 3 Tartalom I. Newsela Assignment-Basics Mi kell az igazán jó (iskolai) prezentációhoz? Hiába infoguru valaki, és van meg benne az előadóktól elvárható egészséges önbizalom, bizony ezek nem elegendőek egy magával ragadó prezentációhoz. Előző cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb prezentációkészítő akalmazásokat, most pedig azt járjuk körbe, mitől válik igazán hatásossá egy bemutató. Előre viszont már annyit elárulhatok, hogy az „iskolai” és a „munkahelyi” prezentációk titka ugyanaz.

Related: