background preloader

Sensor - SNSR - Sense --->> nada 0 nada -->> SAMbyHAN

Facebook Twitter

17 nov 2010 » Blad hogeschool wil geen toestanden als Vox Voxlog: Website van het Nijmeegse universiteitsmagazine Vox - Sensor is het afgelopen jaar twee keer hardhandig in aanvaring gekomen met het college van bestuur. NotPICNIC : @Snsr welke SNSR was ook alweer... Snsr : @notPICNIC. Sense magazine auf Twitter: "@notPICNIC. Willkommen!

Sense magazine auf Twitter: "@notPICNIC

Auf deiner Timeline findest du in Echtzeit die Informationen, die dir wichtig sind. Bestimmte Tweets interessieren dich nicht? Um einem Account zu entfolgen, Cursor zum Profilbild bewegen und Folgen-Button klicken. Sage viel mit einem Klick Wenn du einen Tweet siehst, den du magst, dann klicke das Herz und zeige damit dem Verfasser, dass dir der Tweet gefällt. Sag es weiter Der schnellste Weg, den Tweet eines anderen mit deinen Followern zu teilen, ist ein Retweet. Beteilige dich am Gespräch! Sense magazine on Twitter: "@notPICNIC.

19 may 2010 Sensor17 uit de schappen verwijderd. "Hoera, de nieuwe site van Sensor is online. Check #pleaseretweet. #hannl #hanintro. Lost comment possibility - We zijn verhuisd naar een ander webadres - na site-'upgrade' 26-08-2014. DGStudent - Gelderlander Magazine speciaal voor studenten ? Afgelopen week werd op diverse plaatsen in Nijmegen DGStudent uitgedeeld.

DGStudent - Gelderlander Magazine speciaal voor studenten ?

Een gratis magazine van De Gelderlander. Voor studenten. In Nijmegen. 'Een poging om jou te vertellen waar je studeert. Sensor magazine sur Twitter : "Nu weten we het zeker: er zit een luchtje aan @sensormagazine! Sense magazine a Twitteren: "Nu weten we het zeker: er zit een luchtje aan @sensormagazine! Üdvözlünk itthon!

Sense magazine a Twitteren: "Nu weten we het zeker: er zit een luchtje aan @sensormagazine!

Ezen az idővonalon fogsz a legtöbb időt tölteni, miközben azonnali frissítéseket kapsz a téged érdeklő dolgokról. A Tweetek nem jönnek be neked? Sense magazine on Twitter: "Nu weten we het zeker: er zit een luchtje aan @sensormagazine! Sense magazine (@SenseHAN_nl) HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine. Sense, het onafhankelijk medium van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan.

HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine

Het medium, bestaande uit blad en website, wordt samengevoegd met drie andere ‘uitingen’ van de HAN. De aanleiding voor de opheffing van Sense, voorheen Sensor, zijn de uitkomsten van een onderzoek naar de interne communicatie binnen de hogeschool uit 2015. Volgens HAN-woordvoerder Michiel Geursen bleek daaruit dat de verschillende uitingen van de HAN, waaronder Sense, te weinig hun doel bereiken: bijdragen aan verbondenheid op de school.

‘Sense wordt wel gelezen, maar niet door heel veel mensen. De naamsbekendheid is relatief laag.’ Sense magazine on Twitter: "@notPICNIC. Welcome home!

Sense magazine on Twitter: "@notPICNIC

This timeline is where you’ll spend most of your time, getting instant updates about what matters to you. Tweets not doing it for you? Hover over the profile pic and click the Following button to unfollow any account you're not interested in anymore. Say a lot with a little When you see a Tweet you love, tap the heart — it lets the person who wrote it know that you appreciate them. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) trekt de stekker uit het onafhankelijke magazine @SenseHAN_nl. Zonde; weer een onafhankelijk hbo magazine opgeheven om samengevoegd te worden met andere 'communicatie uitingen' Welk blad zal volgen? HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine.

Sense, het onafhankelijk medium van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan.

HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine

Het medium, bestaande uit blad en website, wordt samengevoegd met drie andere ‘uitingen’ van de HAN. De aanleiding voor de opheffing van Sense, voorheen Sensor, zijn de uitkomsten van een onderzoek naar de interne communicatie binnen de hogeschool uit 2015. Volgens HAN-woordvoerder Michiel Geursen bleek daaruit dat de verschillende uitingen van de HAN, waaronder Sense, te weinig hun doel bereiken: bijdragen aan verbondenheid op de school. ‘Sense wordt wel gelezen, maar niet door heel veel mensen. HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine. Sense, het onafhankelijk medium van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan.

HAN stopt met magazine Sense - Vox magazine

Het medium, bestaande uit blad en website, wordt samengevoegd met drie andere ‘uitingen’ van de HAN. De aanleiding voor de opheffing van Sense, voorheen Sensor, zijn de uitkomsten van een onderzoek naar de interne communicatie binnen de hogeschool uit 2015. Volgens HAN-woordvoerder Michiel Geursen bleek daaruit dat de verschillende uitingen van de HAN, waaronder Sense, te weinig hun doel bereiken: bijdragen aan verbondenheid op de school. ‘Sense wordt wel gelezen, maar niet door heel veel mensen. De naamsbekendheid is relatief laag.’ 'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine. OPINIE Sense, het magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan.

'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine

Het gaat op in een nieuw medium, dat niet onafhankelijk is. Oud-hoofdredacteur Han Geurts vindt dat een slechte ontwikkeling. 'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine. OPINIE Sense, het magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan.

'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine

Het gaat op in een nieuw medium, dat niet onafhankelijk is. Oud-hoofdredacteur Han Geurts vindt dat een slechte ontwikkeling. De inzet om meer structuur en eenheid te brengen in het bestaande woud van communicatiemiddelen op de HAN verdient alle steun. Al lijkt het een utopie te denken dat de zeer diverse doelgroepen (studenten, medewerkers, externen, MKB, stageplekken, onderzoekers, onderwijsveld) bediend kunnen worden met één communicatievorm.

‘Een onafhankelijke verslaglegging is een onmisbaar item voor iedere instelling voor hoger onderwijs’ UK - Universiteitskrant Groningen. Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN – Trajectum. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN – Trajectum

Dat schrijft de kring van hoofdredacteuren van hogeronderwijsmedia aan het bestuur van de hogeschool. De briefschrijvers vragen het bestuur om de onafhankelijke journalistiek aan de HAN te koesteren. Het is goed voor een universiteit of hogeschool om een onafhankelijk, journalistiek medium te hebben, stellen de hoofdredacteuren. “Een instelling voor hoger onderwijs is tenslotte geen koekjesfabriek waar alle neuzen om redenen van rendementsverhoging dezelfde kant op moeten staan, maar een plaats waar dwarsdenken en kritische kennisvergaring de core business zijn.” * Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN – Trajectum. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat schrijft de kring van hoofdredacteuren van hogeronderwijsmedia aan het bestuur van de hogeschool.

De briefschrijvers vragen het bestuur om de onafhankelijke journalistiek aan de HAN te koesteren. Het is goed voor een universiteit of hogeschool om een onafhankelijk, journalistiek medium te hebben, stellen de hoofdredacteuren. “Een instelling voor hoger onderwijs is tenslotte geen koekjesfabriek waar alle neuzen om redenen van rendementsverhoging dezelfde kant op moeten staan, maar een plaats waar dwarsdenken en kritische kennisvergaring de core business zijn.” Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN – Trajectum. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat schrijft de kring van hoofdredacteuren van hogeronderwijsmedia aan het bestuur van de hogeschool. De briefschrijvers vragen het bestuur om de onafhankelijke journalistiek aan de HAN te koesteren.

Het is goed voor een universiteit of hogeschool om een onafhankelijk, journalistiek medium te hebben, stellen de hoofdredacteuren. “Een instelling voor hoger onderwijs is tenslotte geen koekjesfabriek waar alle neuzen om redenen van rendementsverhoging dezelfde kant op moeten staan, maar een plaats waar dwarsdenken en kritische kennisvergaring de core business zijn.? Volgens een woordvoerder van de HAN blijft er gewoon ruimte voor onafhankelijke journalistiek. Sense krijgt wel een hoge waardering, erkent hij, maar het lezerspubliek is te klein. Het is nog niet duidelijk wat er voor Sense in de plaats komt. Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN. 20 februari 2017 08.15 door HOP, Bas Belleman Aantal keer bekeken: 156 WEB ONLY. Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Dat schrijft de kring van hoofdredacteuren van hogeronderwijsmedia aan het bestuur van de hogeschool. Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN. Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dat schrijft de kring van hoofdredacteuren van hogeronderwijsmedia aan het bestuur van de hogeschool.

De briefschrijvers vragen het bestuur om de onafhankelijke journalistiek aan de HAN te koesteren. Het is goed voor een universiteit of hogeschool om een onafhankelijk, journalistiek medium te hebben, stellen de hoofdredacteuren. ‘Een instelling voor hoger onderwijs is tenslotte geen koekjesfabriek waar alle neuzen om redenen van rendementsverhoging dezelfde kant op moeten staan, maar een plaats waar dwarsdenken en kritische kennisvergaring de core business zijn.’ 'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine. 'Onafhankelijk blad houdt HAN scherp en transparant' - Vox magazine - OPINIE Sense, het magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, houdt op te bestaan. Het gaat op in een nieuw medium, dat niet onafhankelijk is. Oud-hoofdredacteur Han Geurts vindt dat een slechte ontwikkeling. De inzet om meer structuur en eenheid te brengen in het bestaande woud van communicatiemiddelen op de HAN verdient alle steun.

Al lijkt het een utopie te denken dat de zeer diverse doelgroepen (studenten, medewerkers, externen, MKB, stageplekken, onderzoekers, onderwijsveld) bediend kunnen worden met één communicatievorm. ‘Een onafhankelijke verslaglegging is een onmisbaar item voor iedere instelling voor hoger onderwijs’ De in het Vox-artikel (‘HAN stopt met magazine Sense‘) genoemde GIS-schermen, HANovatie en HANblad vallen onder de afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV). Hallelujaverhalen In het conceptplan is al vastgelegd dat ook Sense zal opgaan in het nieuwe medium dat niet onafhankelijk zal worden. Weten jullie dat de redactie @SenseHAN_nl nu de hand legt aan het allerlaatste magazine? Het archief wordt doorgespit voor een terugblik...□

Sense magazine on Twitter: "Weten jullie dat de redactie @SenseHAN_nl nu de hand legt aan het allerlaatste magazine? Het archief wordt doorgespit voor een terugblik...□" Welcome home! This timeline is where you’ll spend most of your time, getting instant updates about what matters to you. Tweets not working for you? Hover over the profile pic and click the Following button to unfollow any account.

Say a lot with a little. 'Gaat de HAN weer terug naar de tijd van vóór de MaagdenhuisBezetting?' #han #maagdenhuisbezetting #Sense #HO. Sense magazine on Twitter: "'Gaat de HAN weer terug naar de tijd van vóór de MaagdenhuisBezetting?' #han #maagdenhuisbezetting #Sense #HO" Welcome home! This timeline is where you’ll spend most of your time, getting instant updates about what matters to you. Tweets not working for you? Hover over the profile pic and click the Following button to unfollow any account.

Say a lot with a little. Sense magazine on Twitter: "'Gaat de HAN weer terug naar de tijd van vóór de MaagdenhuisBezetting?' #han #maagdenhuisbezetting #Sense #HO" (mirror) Sense magazine laatste nummer pdf-file. Vers van de pers: de allerlaatste editie @SenseHAN_nl na 21 jaar 'n slikmomentje.… Magazine voor HAN-studenten en -medewerkers. Magazine voor HAN-studenten en -medewerkers. Herman van deutekom (@deut1942)

Tussenfase - oefenen met medium.com ?

Sambyhan. SAM (@SAMbyHAN1) SAM: een constructief-kritisch geluid – sambyhan. SAM moet de hogeschool weer eigen journalistiek bieden. Hans Valkenburg (@hansvalkenburg) Herman van Deutekom eindredacteur SAM. Herman van deutekom (@deut1942) LinkedIn: Olga Helmigh. * SAM: een constructief-kritisch geluid – sambyhan. Met SAM gaat een nieuw journalistiek medium van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen van start. (pdf) SAM een constructief kritisch geluid – sambyhan – Medium. * en een goede constructief-kritische review van SAM’s journalistieke randcondities. En een goede constructief-kritische review van SAM’s. VOX - * SAM moet de hogeschool weer eigen journalistiek bieden. VOX - * SAM moet de hogeschool weer eigen journalistiek bieden - Vox magazine -

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft sinds vorige week weer een eigen journalistiek kanaal: SAM. Maar niet met een redactiestatuut dat de onafhankelijkheid waarborgt, zoals bij Sense het geval was. ‘Minister, faciliteer de onafhankelijke pers in het hoger onderwijs’ Deze week bracht het ISO een spraakmakend onderzoeksrapport uit: de onafhankelijke pers in het hoger onderwijs staat onder druk. Vinger in de pap Het ISO, het Interstedelijk Studenten Overleg, kreeg diverse signalen dat het met de journalistieke onafhankelijkheid in de media van hogescholen en universiteiten bergafwaarts gaat.

* voor wie zich verder in deze problematieken wil verdiepen: Wow... Over de totstandkoming van een journalistiek ho-medium zonder redactiestatuut en zonder journalistieke vrijheid, want het valt onder de afdeling marketing.… Daniël Rommens□ on Twitter: "Wow... Over de totstandkoming van een journalistiek ho-medium zonder redactiestatuut en zonder journalistieke vrijheid, want het valt onder de afdeling marketing.… De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een kwakzalvershol? De Vereniging tegen de Kwakzalverij vindt van wel en nomineerde de HAN voor de Meester Kackadorisprijs.

HOP on Twitter: "De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een kwakzalvershol? De Vereniging tegen de Kwakzalverij vindt van wel en nomineerde de HAN voor de Meester Kackadorisprijs. Welcome home! This timeline is where you’ll spend most of your time, getting instant updates about what matters to you. Tweets not doing it for you? Hover over the profile pic and click the Following button to unfollow any account you're not interested in anymore. Say a lot with a little When you see a Tweet you love, tap the heart – it lets the person who wrote it know that you appreciate them.

Spread the word The fastest way to share someone else’s Tweet with your followers is with a Retweet. Join the conversation Add your thoughts about any Tweet with a Reply. Learn the latest. En dat is geen #IgNobel feestje ...… SAM jij of SAM ik. SAM sur Twitter : "Speciaal voor iedereen die SAM als Journalistiek medium @HANnl een warm hart toe draagt of dat natuurlijk gaat doen! Deze geweldige video van @KTAproducties: SAM jij of SAM ik. Hoofdredacteur SAM - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem-Nijmegen.

Hoofdredacteur SAM - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem-Nijmegen. Hoofdredacteur SAM - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem-Nijmegen. SAM sur Twitter : "SAM, het journalistieke medium @hannl zoekt zo spoedig mogelijk een ervaren en bevlogen hoofdredacteur! Heb je een journalistieke achtergrond, ervaring als hoofdredacteur en ben je thuis in online/nieuwe media? Lees dan vooral verder!… Kees Boele vertrekt als collegevoorzitter bij de HAN. Met het vertrek van Boele verliest het hbo een bestuurder die altijd recht op de inhoud koerst en daarbij wars is van lijstjes en prestatie-indicatoren. Zijn visie op het vraagstuk hoe een bestuurder ‘in control’ is kwam met regelmaat tot uiting tijdens zijn termijn.

Kees Boele vertrekt als collegevoorzitter bij de HAN - ScienceGuide - via TOR. Met het vertrek van Boele verliest het hbo een bestuurder die altijd recht op de inhoud koerst en daarbij wars is van lijstjes en prestatie-indicatoren. Zijn visie op het vraagstuk hoe een bestuurder ‘in control’ is kwam met regelmaat tot uiting tijdens zijn termijn.