background preloader

MEDI NATURAL

Facebook Twitter

The Scale of the Universe 2 — Other Languages. BCN Rocks, conèixer la geologia que ens envolta - Seminari TAC Gràcia / Sarrià-Sant Gervasi. La Universitat de Barcelona presenta BCN Rocks, una aplicació interactiva per a l’aprenentatge de geologia a partir de l’anàlisi de les roques utilitzades per a la construcció d’edificis a la ciutat de Barcelona, des de l’època romana fins a l’actualitat.

BCN Rocks, conèixer la geologia que ens envolta - Seminari TAC Gràcia / Sarrià-Sant Gervasi

BCN Rocks és una app per conèixer la geologia que t’envolta, a partir de les roques dels edificis de Barcelona, des de la Bàrcino romana fins a la Barcelona del segle XXI. Es pot fer de 3 maneres diferents Triant diferents rutes pel centre de Barcelona "EXPLORA"Visitant edificis emblemàtics de la ciutat, coneixent-ne la història i les roques "ELEMENTS"Experimentant virtualment "LABORATORI" Més informació: BCN Rocks és un projecte de la Facultat de Ciències de la Terra (UB), l’Institut de Ciències de la Terra “Jaume Almera” (CSIC), amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO).

6 Canales en Youtube sobre experimentos científicos caseros para niños. Por Juan Diego Polo Los canales que aquí os dejamos están especializados en divulgar experiencias que pueden realizarse en casa, con recursos sencillos.

6 Canales en Youtube sobre experimentos científicos caseros para niños

Aunque la mayoría comentan que pueden realizarse por niños, es importante verificar cada caso de forma particular, ya que el fuego y los cuchillos suelen aparecer con bastante frecuencia. Baja el enlace de cada canal os dejamos un vídeo de ejemplo del mismo: 1 – ExpCaserosKids: Un canal con más de 30.000 suscriptores donde se explican experimentos en español. Son experimentos caseros explicados en pocos minutos, como este de los tenedores que aquí os dejamos: Los responsables también tienen un canal creado para los no tan niños: ExpCaseros. 2 – guiainfantil: Este canal de vídeos tiene varias listas que pueden ayudar a padres y madres, desde recomendaciones sobre salud a consejos sobre alimentación. 3 – Dinkits: Experimentos en español, algo más avanzados que los mostrados en los canales anteriores, e igualmente interesantes.

6 Canales en Youtube sobre experimentos científicos caseros para niños. MEDI: L'Escala de l'Univers. Material didàctic: petits talents científics. Inicijocs-i-recursos-educatiusMaterial didàctic del seminari Petits Talents Cien ...

Material didàctic: petits talents científics

Amb el suport de: Copyright © 2014 Design by FCRi.cat. 20 blogs para la asignatura de Ciencias Naturales. Hemos recopilado diferentes blogs dedicados a la asignatura de Ciencias Naturales para Primaria y para Secundaria (algunos, incluso, cuentan con contenidos para Bachillerato).

20 blogs para la asignatura de Ciencias Naturales

En ellos, podréis consultar experiencias relatadas por docentes, descubrir las actividades que lleva a la práctica el alumnado o acceder a diferentes materiales como apoyo a los temas que se estudian en esta asignatura. 1. Ciencias Naturales 1º ESO: Fernando J. Delgado es el responsable de este site formado por las siguientes áreas de estudio: el universo, la Tierra, la atmósfera y la hidrosfera, minerales y rocas, los seres vivos, la historia de la vida en la Tierra, los seres vivos más sencillos, plantas y hongos, invertebrados, vertebrados y la materia. Cada una de ellas redirecciona a múltiples materiales de consulta, vídeos e infografías de interés que son útiles para complementar las explicaciones de los docentes. 2. El Sol, com mai l'hem vist - Espai Internet. Escrit per: Jordi Aguilera i Antonio Novella I avui acabem amb les espectaculars imatges del Sol enregistrades durant els primers cinc anys d'existència del satèl·lit de la NASA Observatori Dinàmic Solar (SDO, segons les sigles en anglès), que va ser llançat l'11 d'abril del 2010.

El Sol, com mai l'hem vist - Espai Internet

L'animació mostra les grans flamarades que provoquen les explosions de gas i l'evolució de les taques que sorgeixen a la superfície solar. Una veritable dansa de foc, d'hipnòtica bellesa. El satèl·lit SDO pren una imatge del Sol cada segon, i permet als investigadors fer un seguiment molt acurat de l'activitat tant de la corona solar, com de les explosions que es registren a la seva superfície.

Un segon vídeo, publicat també amb motiu d'aquest aniversari, mostra l'activitat solar enregistrada a diferents longituts d'onda de la llum (ultraviolada extrema, ultraviolada i llum visible). 20 Herramientas TIC para Ciencias Naturales Clasificadas por Edades. Blog de Gesvin "Solo alguien que trata de hacer cosas absurdas podrá lograr lo imposible" – A.

20 Herramientas TIC para Ciencias Naturales Clasificadas por Edades

Einstein 20 Herramientas TIC para Ciencias Naturales Clasificadas por Edades | Artículo leave a comment » Hola: