background preloader

Sadiqulaminpoulsen

Facebook Twitter

Sadiq Ul Amin Poulsen

Jeg er forfatter og har skrevet en bog om: Mest mulig VELVÆRE længst muligt. Den vil snart kunne læses i referat på min hjemmeside: www.wellbeingwealth.com - og noget senere vil den kunne købes som E-bog samme sted. Jeg har stor succes med at rådgive omkring sundhed og velvære.

HADITH

There Is a Mathematical Miracle in the Quran That Proves It Is the Word of God - DebateWise. (1) The Moon The word moon (Qamar), is used exactly 27 times in the Quran!

There Is a Mathematical Miracle in the Quran That Proves It Is the Word of God - DebateWise

The moon’s ecliptic sidereal cycle around the Earth takes about 27.3 days. It is of course generally accepted by the majority of people worldwide, especially during the ancient times, that the moon takes roughly 29.5 days to rotate around the earth. But in the Quran, the word “Moon” is cleary and exactly used 27 times instead of 29 or 30! If Muhammad himself had invented the Quran, surely he would have placed at least 29 or 30 word “Moon” in the Quran instead of 27. Ultimath. Se "The Golden Ratio in The Quran and Creation" på YouTube. Happiness Now and Forever. Houries in the Quran. 4 grunde til du har brug for søvn - kvinder.bt.dk. Søvn er en vigtig del af et menneskes liv.

4 grunde til du har brug for søvn - kvinder.bt.dk

Læs her hvorfor. Vi bruger omkring 1/3 af et døgn på at sove, og kroppen har da også hårdt brug for det. Årsagerne til, at kroppen har brug for søvn, har altid interesseret forskerne, og de har også fundet flere af dem. Et nyt studie fra University of Rochester Medical Center har eksempelvis konkluderet, at et særligt udrensningssystem i hjernen næsten er 10 gange mere aktivt, når vi sover, end når vi er vågne. Det kunne altså tyde på, at hjernen ’bærer skraldet ud’ i løbet af natten. Hvor varmt er dit soveværelse? Huffington Post har her samlet nogle årsager til, at vi har brug for søvn hver nat: 1. . - Alle arter har tidspunkter, hvor de har brug for at være aktive, og hvor de ikke har. Han undersøgte flere dyrearter og fandt bl.a. ud af, at den brune flagermus sov 20 timer om dagen og kun er vågen ved skumringen, hvor møl og myg er mest aktive og som dermed lettere kan fanges. Spis dig til en bedre søvn – læs hvordan på Oestrogen.dk. GRATIS - download helt frit det 1. bind af mit livsværk ...

Gratis - ja helt frit kan du downloade 1. bind af mit livsværk: Mest mulig VELVÆRE længst muligt! ved at kopiere dette link: www.velvaere.wellbeingwealth.com/ eller gennem Concrete Home, hvor du kan se mere om bogens indhold. – sadiqulaminpoulsen

Part 5-Prophet Muhammad SAW’s Habits in Eating And Drinking.

Pearltrees videos

Spis vinterdepressionen væk - dr.dk/Sundhed/Din sundhed. 18. feb. 2010 07.00 Sundhed Vinteren kan have indflydelse på dit humør.

Spis vinterdepressionen væk - dr.dk/Sundhed/Din sundhed

Mange oplever nedtrykthed og træthed efter flere måneder med mørke, sne og kulde og for lidt sol og dagslys. Det kan i værste fald ende i en depression. Men du kan selv gøre noget for at undgå det. Den rigtige kost kan hjælpe dig med at tage forskud på foråret og få humøret og energien tilbage. En fremherskende teori er, at når humøret daler, er det fordi, der sker en forstyrrelse i hjernens kemi. Serotonin transporterer dit humør Hjernen sender et signal til dig om, hvornår du skal være glad. Og netop disse signaler bliver transporteret via dine nervebaner i hjernen. Netop i dette mellemrum skal signalet faktisk have hjælp til at komme over mellemrummet af et kemisk stof, der hedder serotonin. Vi mister kontrol over vores DNA som 55-årige. Så længe vi er unge, har kroppen let ved at reparere celleskader. Derfor udvikler skaderne sig sjældent til kræft. Reparationerne begynder at halte, når vi kommer i 50erne. (Foto: Colourbox). Vores kroppe fødes til at dø, og forfaldet slår for alvor igennem efter 55-års alderen.

På det tidspunkt begynder vores DNA at degenerere, hvilket øger risikoen for at udvikle kræft. Det viser et omfattende genetisk studie, der er gennemført af et stort internationalt konsortium, som bl.a. rummer et forskerhold fra det danske Statens Serum Institut. Resultatet er netop publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Nature Genetics.

Pearltrees tips

Rekordlavt antal dræbte i trafikken i 2012 - Bilmagasinet.dk. Med forventet 180 dræbte og 3.650 tilskadekomne i trafikken i 2012 er det fjerde år i træk med nedgang i antallet af trafikdræbte.

Rekordlavt antal dræbte i trafikken i 2012 - Bilmagasinet.dk

Ikke siden man begyndte at registrere trafikulykker i 1930 har antallet været så lav, hedder det fra Vejdirektoratet, og selv om hver eneste dræbt og tilskadekommen i trafikken er én for mange, er der stor begejstring over tallet hos både Rigspolitiet, Vejdirektoratet, Trafikstyrelsen og Rådet for Sikker Trafik. Sidstnævnte peger på, at trafikanternes ændrede adfærd har en stor del af æren for den positive udvikling. Der er sket færre ulykker over hele linjen blandt alle trafikanttyper og i alle aldersgrupper, og det er der ifølge de offentlige instanser flere forklaringer på. Bedre og mere sikre biler tager en stor del af æren for de flotte tal. Flere vælger at udskifte deres gamle biler med nye og mere sikre biler. Højere brændstofpriser og øget fokus på grøn transport betyder formentlig også, at flere kører mere økonomisk og sætter hastigheden ned.


  1. sadiqulaminpoulsen Feb 2 2013
    I think it's great, and I love it! I don't have so much time at this time, but I will for sure use it a lot in the future.