background preloader

Prikpech

Facebook Twitter

Joris

J.B. Handley: No Study Shows "Vaccines Didn't Cause My Son's Autism" A businessman whose son was diagnosed with autism, J.B.

J.B. Handley: No Study Shows "Vaccines Didn't Cause My Son's Autism"

Handley co-founded the website Generation Rescue with his wife. It’s an autism advocacy site that has been highly effective in organizing a community of parents concerned about an autism-vaccine link. This is the edited transcript of an interview conducted on Jan. 29, 2010. It was originally published on April 27, 2010. How did your life change when you discovered your son had autism? Everything changed from the day it happened. How old was he when this happened? He was just under 2 years old. How did you discover this? People sometimes talk about how these kids are diagnosed today at much higher rates, that we just have a more narrow filter, that parents are more paranoid. You don’t miss this. Did you know anything about autism at that time? I didn’t know the first thing about autism. How did you educate yourself? What was the medical dogma about autism in terms of the cause? It was very simple, and it was very straightforward. No. J.b. handley blog. Bill Gates Foundation twee na grootste donateur WHO - Vaccinvrij.

Margaret Chan (right) Director-General World Health Organization (WHO) with Bill Gates (left) Co-Chair the Bill & Melinda Gates Foundation during the press conference.

Bill Gates Foundation twee na grootste donateur WHO - Vaccinvrij

UN Photo / Jean-Marc FerrŽ De onafhankelijkheid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ernstig aangetast. Dit bewijst een document van de jaarlijkse vergadering van de Wereldgezondheidsassemblee (WHA – het besluitvormingsorgaan van de WHO) uit 2018 dat onthult wie deze organisatie financiert. Stanley Plotkin, een gewetenloze wetenschapper? - Stichting Vaccinvrij. Als het om vaccins gaat, dan is kennelijk alles veroorloofd.

Stanley Plotkin, een gewetenloze wetenschapper? - Stichting Vaccinvrij

Stanley Plotkin is de ‘godfather’ van vaccins. Hij is ook een wetenschapper die weeskinderen en verstandelijk gehandicapten gebruikte voor onderzoek naar de effecten van ‘experimentele vaccins’. Ook kinderen van gedetineerden, en de bijna 1 miljoen kinderen die leefden onder koloniaal bewind in Belgisch Congo, waren in de ogen van Plotkin kennelijk tweederangs burgers en goed voor menselijke experimenten. Plotkin is de uitvinder van het kweken van vaccins op cellijnen van geaborteerde foetussen. Wat hebben WHO, EU en EMA gemeen? Banden met farma - Vaccinvrij. Is de top van het vaccinatiebeleid onafhankelijk?

Wat hebben WHO, EU en EMA gemeen? Banden met farma - Vaccinvrij

Op de nieuwe pagina ‘Internationale politiek‘ op de website van de Stichting Vaccinvrij staat informatie waarover de media ons niet berichten. De politieke maatregelen die genomen worden om de dalende vaccinatiegraad tegen te gaan worden hier bekeken in het licht van de finaciële belangenverstrengelingen die op hoog niveau gaande zijn! Negatieve beeldvorming treft groeiende groep bewuste burgers - Vaccinvrij. Op 20-02-2019 plaatst HLN.be een twitter van viroloog Marc van Ranst: “Proficiat, antivaxers!

Negatieve beeldvorming treft groeiende groep bewuste burgers - Vaccinvrij

Jullie droom is werkelijkheid geworden: dit is wat er overal gaat gebeuren wanneer mensen stoppen met hun kinderen te vaccineren omdat ze luisteren naar jullie demente en levensgevaarlijke praatjes”, twitterde Van Ranst eergisteren op het nieuws uit Madagascar.” [1] Op facebook wijst HLN.be nogmaals op het ‘gevaar van de antivaccinatiebeweging’ met een dreigende uitspraak van Van Ranst: ‘Het kunnen er nog meer worden’.2 HLN.be. Zeven jaar leven met een aandoening door de BMR - Stichting Vaccinvrij. ‘Wat vlekjes en wat koorts is alles wat hij kan krijgen’, zei de verpleegster toen ze onze zoon de BMR gaf.

Zeven jaar leven met een aandoening door de BMR - Stichting Vaccinvrij

Dit jaar wordt hij zeven jaar, en hij worstelt nog steeds elke dag met de beperkingen die veroorzaakt zijn door die prik. “Mijn zoon werd gezond geboren met 37+1 weken, 3500 gram en 50 cm. Hij was 8 weken oud toen we al met hem gingen kamperen in Frankrijk. Geen centje pijn. Toen hij 10 weken oud was sliep hij ’s nachts al door. Ook zijn inentingen kreeg hij volgens het boekje.

Hij was 16,5 maand oud toen hij de combinatie BMR/ MenC vaccinatie kreeg. Een uur later zaten we bij de huisartsenpost in het ziekenhuis. Wie bepaalt het vaccinatiebeleid? - Stichting Vaccinvrij. Het onderstaande artikel is een vertaling van ‘WHO, Pharma, Gates & Government: Who’s Calling the Shots?’

Wie bepaalt het vaccinatiebeleid? - Stichting Vaccinvrij

– geschreven door Barbara Loe Fisher (oprichtster van National Vaccine Information Centre (NVIC.org). Het is een zeer uitgebreide analyse over de banden tussen het bedrijfsleven en de politiek in USA. Deze banden zijn zo sterk en zo invloedrijk dat zij het vaccinatiebeleid wereldwijd beïnvloeden. Met andere woorden: de macht van het grote geld reikt ver. De echte fraude onthuld’ - HighWire NL ondertiteld! -Stichting Vaccinvrij. Dr.

De echte fraude onthuld’ - HighWire NL ondertiteld! -Stichting Vaccinvrij

Andrew Wakefield is een fraudeur, toch? Dat is tenminste wat de journalisten schrijven. En de CB-artsen voegen daaraan toe dat de wetenschappelijke studie die Wakefield (samen met nog 12 andere wetenschappers) heeft geschreven teruggetrokken is. Apotheker en arts ontdekken vaccinatieschade bij hun kinderen (en dat zij niets wisten over risico's van vaccins) Vaccins ontworpen als 'toegangspoort-medicijn': over winst die leidt naar nóg meer winst. De huidige vaccinmarkt wordt geschat op $ 50 miljard.

Vaccins ontworpen als 'toegangspoort-medicijn': over winst die leidt naar nóg meer winst

Slechts vier bedrijven (GSK, Merck, Sanofi en Pfizer) hebben bijna alle kinderen ter wereld als regelmatig terugkerende klant. En bovendien kunnen zij erop vertrouwen dat overheden wereldwijd hun best doen om ervoor zorgen dat alle nieuwgeborenen baby’s ook in hun klantenbestand terechtkomen. De droom van elk bedrijf is werkelijkheid voor de farmaceutische industrie. Dit is nog maar het begin De grootste winsten worden niet gemaakt op vaccins. HIGHWIRE 2 - Overheid in USA verliest het vaccindebat. We zijn blij om een nieuwe aflevering van HIGHWIRE aan te kondigen!

HIGHWIRE 2 - Overheid in USA verliest het vaccindebat

Deze keer heeft Del Bigtree het over de Amerikaanse overheid en die het debat over veiligheid verliest. De Stichting Vaccinvrij is bezig met het middels een WOB-verzoek opvragen van de wetenschappelijke studies die aan moeten tonen dat vaccineren veilig is. In Amerika is men hier al een stap verder mee. Deze studies kunnen niet overlegd worden.

Del Bigtree spreekt over deze spannende juridische ontwikkeling in de onderstaande aflevering van HIGHWIRE Kort overzicht van de inhoud. HIGHWIRE 3 - Must see fragment: shockerende onderzoeksresultaten van BMR-vaccins vrijgegeven. Met de hype die de eerste twee weken van april 2019 gaande is geweest in de media over het ‘gevaar’ van de mazelen, is het des te shockerender te moeten constateren hoe weinig aandacht er is voor de bijwerkingen van het mazelenvaccin. Een FOIA (WOB) verzoek in Amerika resulteerde in het vrijgeven van gegevens uit BMR-vaccin onderzoeksstudies. Uit deze gegevens blijkt dat een onthutsend hoog percentage van de kinderen die aan het onderzoek deelnamen leed aan gastro-intestinale (maag-darm) aandoeningen en aandoeningen van de bovenste luchtwegen in de dagen en weken na het ontvangen van het BMR-vaccin.

Del Bigtree bespreekt het onderzoek… 5:52 ‘Bovenste luchtweginfecties en maag- en darminfecties werden bij zo’n 55% en 40% van de gevaccineerden gerapporteerd.’ Lees de FOIA documenten hier: Wetenschappelijke studies waar de FDA zich op baseerde bij het verlenen van een licentie (goedkeuring om het BMR vaccin op de mart te brengen)

Wie is Andrew Wakefield? Andrew Wakefield is bij uitstek een voorbeeld van een mythe. Noem zijn naam en elke provaxxer zal u weten te vertellen dat het een fraudeur is. Klopt dat? Wie de moeite neemt om het onderstaande artikel te lezen, zal zien dat de eindeloos herhaalde uitspraak onzin is. Het is een vertaling van het hoofdstuk ‘Who is Andrew Wakefield?’ Uit het boek: ‘Vaccine Epidemic’, door Mary Holland. Dr. Peter Rost, voormalig directeur marketing bij farma, over het beïnvloeden van de medische gevestigde orde. Zou betaald lobbyen voor farmaceutische bedrijven illegaal moeten zijn? Komt dit niet neer op intentionele belangenbehartiging en belangenconflicten?

Maken farmaceutische bedrijven zich schuldig aan misleidende marketing? Schermen zij zich af voor wettelijke aansprakelijkheid en beïnvloeden ze zwaardere wetgeving die keuzevrijheid van de burger uitholt? Niet alleen ouders, maar ook medici staan onder toenemende druk van de farmaceutische industrie. Dr. “Iedereen die ik in mijn vorige carrière ben tegengekomen als directeur marketing staat daar met zijn hand op. Onze kinderen worden geïnjecteerd met menselijk foetaal DNA, en vaccins zijn veilig?

Goed geïnformeerde ouders zijn bezorgd. De rodehond component van het BMR-vaccin wordt gekweekt op cellijnen die afkomstig zijn van een geaborteerde foetus. In het bloed van kinderen die zijn gevaccineerd met het BMR-vaccin wordt niet-eigen erfelijk materiaal in hoge concentraties aangetroffen. Is het inspuiten van DNA van de ene (geaborteerde) baby bij de andere baby veilig? Er is een groeiende hoeveelheid informatie die reden geeft tot grote bezorgdheid. Japan loopt voorop: Geen Vaccinatieverplichting en Geen BMR-vaccinatie: Kinderen gezonder! Japan ziet de noodzaak van het HPV-vaccin niet in, vaccineert geen zwangere vrouwen, stelt geen enkel vaccin verplicht, en heeft de dubieuze bof-component uit de BMR gehaald.

En wat is het resultaat? De kinderen zijn veel gezonder dan de Amerikaanse kinderen die de meeste vaccins per wereld krijgen. Lekkende vaccinnaalden – het probleem is na vier jaar nog steeds niet opgelost. In het RVP-nieuws, een nieuwsbrief voor professionals die vaccins toedienen staat op 16-05-2019 het volgende bericht: Het RIVM krijgt van de JGZ veel klachten over Nimenrix. Het gaat om de volgende 2 problemen: • De naald kan niet (goed) op de Luer Lock Adapter (LLA) gedraaid worden. • Lekkage problemen, vooral bij reconstitueren. Het RIVM onderzoekt samen met de producent hoe deze klachten ontstaan. Als de resultaten van het onderzoek bekend zijn, zullen wij die met je delen. – RVP nieuws1. Gezondheid gevaccineerde kinderen versus ongevaccineerde kinderen - wereldwijd. Grootschalig onderzoek naar wel of geen vaccinatieplicht is een verkapt marketingonderzoek?

“LINDA.nl en ‘EenVandaag’ onderzoeken de meningen over vaccineren. Vaxelis – het vaccin met een zwarte driehoek en verborgen bijwerkingen. Stel er is een vaccin dat vervangen wordt door een ander vaccin. Het treurige kennisniveau van 2 specialisten (virologen) van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) Verkoop van kaskraker-vaccins leidt tot hogere inkomsten voor Merck. Merck & Co., Inc. meldde een sterke financiële start in 2019 met een toename van acht procent in de omzet over het eerste kwartaal, deels als gevolg van de verkoop van vaccins. De wereldwijde omzet van het farmaceutische bedrijf in het eerste kwartaal bedroeg $ 10,8 miljard. Beste moeders, dit is geen “misinformatie” – dit is een realiteit.

HPV-vaccin voor jongens – hoe groot is de noodzaak? Hoe groot zijn de belangen? Hoe groot is de winst? Gardasil & Gardasil-9 - Vaccinproducent Merck - Fraude. In de video in het artikel dat de Stichting Vaccinvrij deze week naar buiten brengt geeft Robert F. Kennedy Jr. een overzicht van de fraude die het bedrijf Merck, de producent van het HPV-vaccin, heeft gepleegd in pre-klinische studies. Robert F. Kennedy Jr. is oprichter van Children’s Health Defense en een van de weinigen die succesvol is in de strijd tegen multinationals. Physicians for Informed Consent – bewuste artsen die gaan staan voor de ouders! Ouders hebben wettelijk gezien recht op ‘Informed Consent’. Update WOB-verzoek om openbaarheid van wetenschappelijk bewijs veiligheid (combi)-vaccins. Vanuit de Stichting Vaccinvrij zijn er inmiddels al tien WOB-verzoeken verstuurd naar verschillende overheidsinstanties die bij het Rijksvaccinatieprogramma betrokken zijn. Autisme ‘blame game’ – deze keer geven we de schuld aan de baarmoeder.

Waarom stopt de Amerikaanse CDC het één miljoen dollar kostende Harvard-project voor het upgraden van het controle systeem voor vaccinveiligheid? Wegen de voordelen van het meningokokkenvaccin ACWY op tegen de nadelen? - interview dl 1. Volledig gevaccineerd versus ongevaccineerd - een samenvatting van wetenschappelijk onderzoek. Infectieziektes bij gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Vaccinreacties en vaccinatieschade. Opgroeien zonder vaccins.

Zwangeren. Mazelen en BMR-vaccin. Baarmoederhalskanker en HPV vaccin. Vaccins hygiene sterftecijfers. Vaccinatieplicht. Vaccinatie. Vaccineren effectief? Wie besmet wie vaccinaties. Zijn vaccinaties veilig. RIVM vaccinatieveiligheid. Vaccines killing babies. Polio vitamine c. Niet gevaccineerden vs gevaccineerden. Kinkhoest vitamine c. Griepuitbraken. Kinderen vaccineren. Fig1 measles. D0SRdqrXcAEUMPW. D0bveDoXgAIKEMG. Autisme vaccinatie. Beatrix heeft mazelen. Autisme. Amish Autisme. Mimi Walt - Dr. David Ayoub is a radiologist and a... Fundraiser for James Lyons-Weiler by Gretchen Fagan : Vaxxed vs. Unvaxxed Study. Peter Gøtzsche. Janneke Bazelmans: 'Over nadelen vaccinatie wordt veelal gezwegen' Vaccins : aluminium kan toxisch zijn, e-gezondheid.be. Pediatrics, 2000: “"Thus vaccination does not account for the impressive declines in mortality seen in the first half of the century...

Wat zelfs jouw dokter niet weet over vaccinaties - Over de vaccinatiepuzzel. Chronisch ziek door aluminium in vaccins - Sanulogic. 'Vitamine D-supplement verkleint kans op griep en verkoudheid' Mazelen dossier website oktober 2015 1. Menselijk Lichaam - Menselijk Lichaam. Gelekte stukken: in 2 jaar tijd 36 baby's gestorven door het veelgebruikte Infanrix vaccin.

SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) - Learn The Risk. Lezing Hans Moolenburgh (2016) HSM TV dialoog 'De Waarheid over Vaccinaties' 3 uur COMPLEET! Dirre van de Wijk interviewt Hans van der Linde; Farmaceutische industrie misleid. Willeke Slingerland interviewt Hans van der Linde: Over pharma-marketing. BNR Beter - Het Pillenprobleem. Griepprik zonder bewijs. Griepprik helpt niet tegen huidig virus door verkeerde keuze cocktailprik"" De griepprik is hedendaagse kwakzalverij en gevaarlijk voor de gezondheid. Zembla - De Overbodige Griepprik. Twijfel over bijwerking griepvaccin. Geneesmiddelenbulletin zet vraagtekens bij griepvaccinatie. Vaccineren Ja of Nee deel 1 de verborgen gevaren van vaccinaties. Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime. 'De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook.', aldus ex-farmaceut Peter Gøtzsche. Kijk @VPROTegenlicht: Peperdure pillen, zondag 21.05 uur op #NPO2…

Survival of a Whistleblower – Peter C. Gøtzsche at Summer Institute 2018. Peter C. Gøtzsche: Death of a Whistleblower and Cochrane's Moral Collapse. Meehan MD on Danish MMR Autism Study 2019 03 06. Kinderen overleden na vaccinatie fragmenten netwerk tv 06 11 2009 deel 2. Vaxxed NL. #28NL Inenten, wees zeer kritisch! 27-8-2018. NVKP lezing dr Hans Moolenburgh 2012. Children's Medical Safety Research. Deadly Medicines and Organised Crime – A blog about drugs. Prof. Peter Gøtzsche sur Twitter : "“Death of a whistleblower and Cochrane's moral collapse.” My book, just released, reveals secret recordings that show how the Cochrane leadership betrayed the charity’s mission and values and misled millions of people. A Dozen Facts About Measles That You Won't Learn From MSPharmedia.

Vaccine Side Effects 'Downplayed' to Boost Vaccine 'Uptake'? Wij vaccineren niet! Mythes en waarheid van de vaccinatiecampagne - Volledige film. Ziekten en vaccins. Home.