background preloader

Català

Facebook Twitter

Comprensió lectora. Institut d'Estudis Catalans: l'acadèmia catalana de les ciències i les humanitats. Videoteca. En directe. Institut d'Estudis Catalans: l'acadèmia catalana de les ciències i les humanitats. Videoteca. El Web Educatiu de les Illes Balears. Www.ajpollenca.net/wms/ofo/imgdb//archivo_adj248270.pdf. Països Catalans.

Inici: INTERCAT. El portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) — ésAdir. BVisió. Explicación fácil de los dialectos del catalán. Català Llengua Estrangera. Institut d'Estudis Baleàrics - Condicions de matrícula. Informació sobre drets a reducció, devolucions, requisits, acreditacions, proves de nivell, places, anul·lacions, confirmació de la matrícula i llista d'admesos dels cursos generals d'ensenyament del català.

Institut d'Estudis Baleàrics - Condicions de matrícula

Reducció Atenció: encara que s’hagi efectuat l’ingrés bancari en el període de matrícula, si la documentació no es presenta dins el termini establert, la inscripció no serà vàlida i no es tornarà l’import abonat. Devolució L’import de la matrícula només es tornarà si l'IEB cancel·la el curs. En aquest cas, la persona interessada tendrà un termini de 15 dies a partir de la data de comunicació de l’anul·lació del curs per presentar el número de compte en el qual s’ha d’efectuar la devolució. Requisits En la taula següent s'indiquen les acreditacions que es poden presentar o la prova de nivell que cal fer. Places, anul·lacions, canvis i baixes. File01.lavanguardia.com/2011/09/11/54213708018-url.pdf. Fòrums - Transcripció d'audio. Dóna-li - Cerca amb Google. Go. - Cerca amb Google. Mots Connectors. DICCIONARI Institut d'Estudis Catalans - Diec2.

Uoc

Itineraris d'aprenentatge. Suficiència. La gran manifestació de la Diada: el poble crida. Diari escola: Josep Pla, mestre de l'ofici d'escriure. El Blog de Jordi Cervera - Catalunya Ràdio. Escrit per: Jordi Cervera Una nova mirada a l’univers dels il•lustradors de casa nostra.

El Blog de Jordi Cervera - Catalunya Ràdio

En aquest cas una idea amb un nom entre divertit i nostàlgic. Es diu XuxuLanstrum i és un projecte familiar. El van començar tres germanes i, a hores d’ara, ha quedat en mans de dues, la petita, la Judit que és qui s’encarrega de la part artística i gràfica i la Sandra, la gran, que té cura de la resta d’aspectes més “empresarials. El resultat és un projecte creatiu, plural i ambiciós amb moltes opcions de negoci una mirada ampla i sense complexos sobre el món de les il•lustracions aplicades a moltes variants. Setmana de presentacions de “Ciutat”, el llibre de poemes premi Joan Llacuna d’Igualada, editat per Viena. La primera dimecres, a la llibreria La Impossible de Barcelona. Un espai magnífic i recomanable que, en un temps de pèrdua d’identitat, recupera l’esperit del llibreter i s’afegeix als professionals de sempre, els que no han deixat mai de fer la seva feina amb rigor i passió.

Corrector ortogràfic valencià. Www.eoinca.com/doc/1213/Oferta cursos especifics 2012-2013.pdf. Unitat Nacional Catalana //*// _____________________________________ Joan Fuster - Autors a lletrA. Sueca, 1922-1992.

Joan Fuster - Autors a lletrA

Assagista, historiador, crític literari i poeta Joan Fuster (Sueca 1922-1992) és, com a assagista, una figura cimera en la literatura catalana de l'època, a part de la seva extensa activitat com a historiador de la literatura, crític literari o historiador social de la llengua. Caldria afegir-hi, encara, una breu trajectòria poètica, a la darreria dels quaranta i primeria dels cinquanta, que va quallar en poemes com el famós "Criatura dolcíssima", musicat per Lluís Llach i que forma part del llibre Escrit per al silenci (1954).

Ara bé, el polimorfisme d'aquest homenot que Pla va deixar retratat amb ploma àgil i trets inesborrables gira al voltant de la seva producció assagística, que no és, en el fons, més que un epifenomen del seu inacabable dietari, on l'escriptor deixa constància quotidiana de les seves reflexions sobre el món. La reivindicació de l'assaig Perquè, en efecte, una de les característiques del gènere rau precisament en el seu innat fragmentarisme. Plega. Presentació - Col·lectiu Català Sempre. Www.sempre.cat/files/documentos/880_0_Article_L.110.pdf. Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana. La Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana (CIFOLC) ofereix els certificats de coneixements de llengua catalana a través dels dotze serveis lingüístics de les universitats de Catalunya que la integren.

Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana

El sistema de certificats de la CIFOLC permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català: nivell bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1), suficiència per al personal docent i investigador (C1) i superior (C2) seguint el que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) adaptat a l'àmbit universitari. El sistema de certificats de coneixements de llengua catalana que expedeix la CIFOLC està homologat per la Direcció General de Política Lingüística i regulat en el Decret publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ( DOGC 5610 del 19.04.10 ). Destinataris Exàmens de la CIFOLC L'usuari pot consultar informació sobre estructura, models, correcció i criteris d'avaluació dels exàmens.

SLUB. Recursos. Dictats de nivell de suficiència. Llengua catalana. Www20.gencat.cat/docs/Llengcat/Documents/Certificats de catala/Arxius/mostrasuf.pdf. Www.cpnl.cat/arxius/nou_palp_ac.pdf. Cada dia, un blog en català! Entra-hi! L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona” Plantejat com un manual pràctic i il·lustrat per a aprenents de president de govern, el llibre ens ensenya a governar, a triar ministres, a dominar el protocol, a entendre com funciona l’Administració, a aprofitar bé el temps lliure, a relacionar-nos (o no) amb la primera dama, a manipular les eleccions i, si arriba l’hora, a plegar...

L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona”

Jaume Capdevila, Kap, acaba de guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich 2009. Diccionari Pràctic i Complementari. Diccionari català-valencià-balear. Acollida lingüística. Departament de Benestar Social i Família. El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General per a la Immigració, duu a terme diverses accions de suport en l'àmbit de l'acollida lingüística.

Acollida lingüística. Departament de Benestar Social i Família

Molt principalment, ho fa de la mà de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, però també estableix acords amb entitats que treballen per a l'ús social de la llengua catalana. Test 2 level C. Test level C. Català. TOCAR MARE. ‘El tancament de Televisió de Mallorca és una revenja del PP’ Etiqueta: «Televisió de Mallorca» / Página: 1 » Ultima Hora. Llengua catalana. Optimot. Consultes lingüístiques - Llengua catalana. Enciclopèdia.cat. Institut d'Estudis Catalans. Dictats Català. El corrector de català. Conjugar els Verbs Catalans. Conjugar els Verbs Catalans. Traductor català / valencià - castellà / espanyol, anglès, francès, portuguès. El Punt Avui - Notícies de Girona.