background preloader

DICCIONARI Institut d'Estudis Catalans - Diec2

https://dlc.iec.cat/

Related:  Català

El Blog de Jordi Cervera - Catalunya Ràdio Escrit per: Jordi Cervera Una nova mirada a l’univers dels il•lustradors de casa nostra. En aquest cas una idea amb un nom entre divertit i nostàlgic. Es diu XuxuLanstrum i és un projecte familiar. El van començar tres germanes i, a hores d’ara, ha quedat en mans de dues, la petita, la Judit que és qui s’encarrega de la part artística i gràfica i la Sandra, la gran, que té cura de la resta d’aspectes més “empresarials. El resultat és un projecte creatiu, plural i ambiciós amb moltes opcions de negoci una mirada ampla i sense complexos sobre el món de les il•lustracions aplicades a moltes variants. Optimot Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana. Per mitjà de l'Optimot es poden consultar de manera integrada diferents <a style="font-weight: normal" class="/*FW_sLinkVermellNegreta*/" target="_blank" href=" title="Fonts (S'obre en una nova finestra.)">fonts</a>.

Català-Basc diccionari, Glosbe Benvinguts al diccionari català - basc. Si us plau, escriviu la paraula o frase que voleu comprovar en el quadre de text a l'esquerra. afegir la traducció Institut d'Estudis Baleàrics - Condicions de matrícula Informació sobre drets a reducció, devolucions, requisits, acreditacions, proves de nivell, places, anul·lacions, confirmació de la matrícula i llista d'admesos dels cursos generals d'ensenyament del català. Reducció Atenció: encara que s’hagi efectuat l’ingrés bancari en el període de matrícula, si la documentació no es presenta dins el termini establert, la inscripció no serà vàlida i no es tornarà l’import abonat. Devolució L’import de la matrícula només es tornarà si l'IEB cancel·la el curs.

Corrector ortogràfic i gramatical català - Softcatalà NORMES NOVES DELS DIACRÍTICS: Estan en període de transició. Aneu a «Més opcions» per a canviar les preferències de correcció. Si teniu algun problema, consulteu les preguntes més freqüents. Per a qualsevol suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Resultats. Joan Fuster - Autors a lletrA Sueca, 1922-1992. Assagista, historiador, crític literari i poeta Joan Fuster (Sueca 1922-1992) és, com a assagista, una figura cimera en la literatura catalana de l'època, a part de la seva extensa activitat com a historiador de la literatura, crític literari o historiador social de la llengua. Caldria afegir-hi, encara, una breu trajectòria poètica, a la darreria dels quaranta i primeria dels cinquanta, que va quallar en poemes com el famós "Criatura dolcíssima", musicat per Lluís Llach i que forma part del llibre Escrit per al silenci (1954).

Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana La Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana (CIFOLC) ofereix els certificats de coneixements de llengua catalana a través dels dotze serveis lingüístics de les universitats de Catalunya que la integren. El sistema de certificats de la CIFOLC permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català: nivell bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1), suficiència per al personal docent i investigador (C1) i superior (C2) seguint el que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) adaptat a l'àmbit universitari. El sistema de certificats de coneixements de llengua catalana que expedeix la CIFOLC està homologat per la Direcció General de Política Lingüística i regulat en el Decret publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ( DOGC 5610 del 19.04.10 ). Destinataris

L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona” Plantejat com un manual pràctic i il·lustrat per a aprenents de president de govern, el llibre ens ensenya a governar, a triar ministres, a dominar el protocol, a entendre com funciona l’Administració, a aprofitar bé el temps lliure, a relacionar-nos (o no) amb la primera dama, a manipular les eleccions i, si arriba l’hora, a plegar... Jaume Capdevila, Kap, acaba de guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich 2009 A Manar! Manar!

Portugués - Clases de portugués gratis y online con audio Clases de portugués - Lecciones Estas son las lecciones del curso de portugués online, con estas clases de portugués podrás empezar a desarrollar tu vocabulario, gramática y comprensión. Este curso de portugués on line le será muy útil si quiere viajar hacia algún país de lengua portuguesa, trabajo, reuniones de negocios en el extranjero. Sea bienvenido(a) al nuestro curso de portugués por Internet. Disfrútalo En nuestro curso también ofrecemos clases de portugués para imprimir y secciones con frases imprescindibles para un viaje al extranjero en la seccion Frases útiles.

Acollida lingüística. Departament de Benestar Social i Família El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General per a la Immigració, duu a terme diverses accions de suport en l'àmbit de l'acollida lingüística. Molt principalment, ho fa de la mà de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, però també estableix acords amb entitats que treballen per a l'ús social de la llengua catalana. A continuació, us presentem alguns recursos i materials que han nascut fruit d'aquestes col·laboracions. La Direcció General per a la Immigració manté des de 2005 un conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) pel qual ofereixen cada any centenars de cursos de català inicial adreçats a persones d'origen estranger o d'altres comunitats de l'Estat espanyol. Són materials elaborats per la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General per a la Immigració.

Los 5 mejores programas para aprender inglés en Mac (macOS) Hoy en día los idiomas son necesarios para prácticamente todo. Ya sólo para manejarse en el día a día digital (usar según qué programas, consultar determinadas noticias o evitar caer en una trampa en Internet, por ejemplo) requiere que el común de los mortales sepa al menos dos idiomas: el suyo propio y el inglés, que hoy por hoy es el idioma que se habla internacionalmente. Además, tal y como ya dijimos en otro artículo, a los españoles no nos vendría nada mal mejorar nuestro aprendizaje del idioma de Shakespeare: somos el tercer país con menos políglotas de la UE.

Los 12 mejores cursos de Inglés online y gratuitos Inglés. ¡Ya no tienes excusa! Estudiar inglés está al alcance de tus manos y en todos los niveles que desees. Hay una gran variedad de opciones en la web, desde plataformas educativas con material complementario y de muy buena calidad, hasta canales de Youtube con vídeos explicativos y tutoriales; y lo mejor: son totalmente gratis. Dentro de esta amplia oferta te ofrecemos 12 opciones de cursos online gratis para estudiar inglés desde la comodidad de tu hogar o el lugar que quieras.

Diccionari de llengua catalana. Molt bo by josepmont93 Apr 23

Diccionari de llengua catalana (recomenat pel Vicenç) by esteranton Apr 15

Related:  22122 Vanesa MesasDiccionarisCatalàCatalàPLE TÒFOLREVISAR