background preloader

Mitjans de comunicació

Facebook Twitter

Somos | Reforma Educacional. Somos la comunidad estudiantil que quiere erradicar hoy los obstáculos que impiden que tu futuro sea libre y equitativo en materias de educación superior. En tanto representantes de muchas federaciones de estudiantes del país, hacemos un llamado a que actúes ahora para cambiar el paradigma de la educación en Chile, el cual margina al estudiantado en la toma de decisiones y, por lo tanto, olvida su rol primordial: servir como plataforma de desarrollo social.

Creemos que la falta de intervención estatal en la estructura actual del sistema de educación terciaria atenta directamente contra tal principio ya que deja un gran espacio para el lucro indebido en desmedro de la calidad y compromiso social de las instituciones de educación superior. Frente a esto, nos definimos como una agrupación activa en pos de asegurar el derecho que tú y todos nosotros tenemos a una educación superior pública de calidad.

Crida a la lluita creativa | El Troc. Parallels is a worldwide leader in virtualization and automation software that optimizes computing for consumers, businesses, and Cloud services providers across all major hardware, operating systems, and virtualization platforms. For the Cloud, Parallels automation and virtualization software enables cloud services providers to rapidly and profitably deliver the widest range of cloud services that small businesses want and need. Our software includes key building blocks of cloud service delivery - self service control panels, billing, cloud service provisioning and virtualization. We enable the delivery of all types of services that small businesses need - shared web hosting and web applications, messaging and collaboration services, virtualized infrastructure services and thousands of other applications.

Our Automation products allow businesses to optimize their systems to maximize profit. This website was created using our Parallels Panel product. Anuari Mèdia.cat | Els silencis mediàtics de 2011. Anuari Mèdia.cat XAVIER ALEGRET La infanta Pilar de Borbó, germana del rei Joan Carles I, té un patrimoni de 4,5 milions en una SICAV que pràcticament no paga impostos LAIA BALASCH Una sentència afirma que no hi ha contracte de concessió que reguli la relació entre l’Ajuntament de Barcelona i l’empresa que subministra l’aigua a la capital catalana MONTSE SANTOLINO / JORDI DE MIGUEL L’ONG Veterinaris Sense Fronteres denuncia l’entitat d’estalvis per col.laborar en l’encariment mundial de productes de primera necessitat a través d’un dipòsit financer de risc ROGER TUGAS La nova canonada que ha d’unir Martorell i Figueres per transportar gas natural a l’Europa central té un futur incert pels dubtes del govern francès sobre el projecte MARIA MANYOSA MASIP El 71% de l’evasió tributària, que es calcula en uns 16.000 milions d’euros, es produeix entre les grans fortunes i corporacions empresarials.

La Veu del País Valencià. NoTV - La tele de les que ho volem tot. Lloc fora de línia | Setmanari de comunicació Directa. Kaosenlared. L'Accent - Periòdic Popular dels Països Catalans. Som Països Catalans: Som allò que alguns volen negar … Què hi ha al darrera del decret de plantilles del Departament d'Ensenyament? El decret del Departament d'Ensenyament que vol eliminar el número d'ordre de la borsa de treball per imposar criteris d'obediència, respon a l'estratègia de lobbies neoliberals de l'entorn de CiU per afavorir la privatització.

Axia és l'Associació de Directius de l’Educació Pública de Catalunya. Va ser fundada l'any 1999 i impulsada pel Sr. Carles Mata, a qui, per descomptat, no afecta la mobilitat ni la precarietat laboral ja que després de disset anys en càrrecs de direcció -quinze dels quals com a director del mateix centre a l'INS Salvador Espriu- l'any 2011 passa a ser el responsable de la Subdirecció General de Suport als Centres Públics del Departament d'Ensenyament. Fa catorze anys, Axia es va fundar amb l'objectiu d'esdevenir un grup de pressió, un lobby, cap als partits polítics catalans per tal d'influir en l'aprovació de lleis i mesures de “professionalització” de les direccions i de la gestió privada dels centres.

Al Sr. Sectorial Educació Coordinadora Obrera Sindical-COS. Barcanova_notícies. Untitled. - En un intent de fer callar els qui denuncien un retrocés en l’escola inclusiva, Ensenyament ha difós unes dades que no lliguen amb les que publica el mateix departament per altres vies Al juliol passat, diverses entitats vinculades al món de l’ensenyament (com la Fapac o la Plataforma per una Escola Inclusiva) o al dels discapacitats (com Cocarmi, Dincat o Ecom) van promoure un manifest en què alertaven de diversos indicis que feien pensar en una reculada en les polítiques que afavoreixen l’escolarització dels alumnes amb discapacitat (física, psíquica o sensorial) als centres d’ensenyament ordinaris, allò que es coneix per escola inclusiva.

Inflar el cens El 13 d’agost, el Departament d’Ensenyament va difondre una nota de premsa en la qual informava que el curs passat més del 75% dels alumnes amb discapacitat catalans van estar escolaritzats en centres ordinaris. *Aquesta informació la trobaràs complerta al setmanari EL TRIANGLE que està als quioscos.