background preloader

ABS

Facebook Twitter

Πώς θα καταφέρεις να 'γράψεις' κοιλιακούς μέσα σε έναν μήνα. Πώς να χάσεις το λίπος στην κοιλιά με οκτώ απλές ασκήσεις. Κοιλιακοί: 4 βασικές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα. Στο ανθρώπινο σώμα κάποιοι μύες παίζουν σημαντικότερο ρόλο από κάποιους άλλους.

Κοιλιακοί: 4 βασικές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα

Στην γυμναστική σου πολλές φορές, ίσως χωρίς να γνωρίζεις την βαρύτητα τους, αγνοείς μυικές ομάδες που θα έπρεπε να γυμνάζεις σε κάθε προπόνηση. Μια τέτοια πολύτιμη ομάδα για την σωστή λειτουργικότητα του σώματος σου είναι οι μύες των κοιλιακών. Αν νομίζεις ότι υπερβάλω μπορείς να κάνεις το εξής: ρώτησε κάποιον που έχει πάθει θλάση στους κοιλιακούς τι κινήσεις μπορεί να κάνει. Για να σε βγάλω από το κόπο, θα σου πω την απάντηση: σχεδόν καμία. Κάποιος με τέτοιο τραυματισμό μετά βίας μπορεί να σηκωθεί από μια καρέκλα. Bodybuilding.com - Get Ripped. Stay Big. 365 Circuit Trainer With Julien Greaux - Day 4 - Video Articles. How to Do a Leg Raise. FitnessPulse.gr Γυμναστική: Ασκήσεις ενδυνάμωσης ραχιαίων για σταθερό κορμό (Προπόνηση) Ασκήσεις ενδυνάμωσης ραχιαίων Οι ασκήσεις ραχιαίων είναι σημαντικές για την σταθεροποίηση του κορμού και την διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος.

FitnessPulse.gr Γυμναστική: Ασκήσεις ενδυνάμωσης ραχιαίων για σταθερό κορμό (Προπόνηση)

Η ομάδα του fitness pulse σας προτείνει τις παρακάτω: 1. Από πρηνή θέση( μπρούμυτα) ανασηκώστε το δεξί σας χέρι και το αριστερό σας πόδι συγχρόνως. Συνεχίστε την άσκηση ανασηκώνοντας το αριστερό σας χέρι συγχρόνως με το δεξί σας πόδι(αντίθετο πόδι –χέρι εναλλάξ) με προσοχή στο σημείο του αυχένα όπου θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια της άσκησης να μην κάνετε έκταση. Κοιλιακοί στις διακοπές: Η προπόνηση των 30 - Workout. Οι διακοπές είναι μια περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις.

Αν το σώμα σου αδρανοποιηθεί για περισσότερες από 12 ημέρες, τότε μπορείς να χάσεις μέχρι και το 50% της φυσικής σου κατάστασης. Το κακό είναι ότι για να βρεις πάλι την καλή σου φόρμα θα χρειαστείς τον διπλάσιο χρόνο. Σίγουρα όταν είσαι σε περίοδο ξεκούρασης δεν μπορείς -και δεν πρέπει- να διατηρήσεις το 100% της φυσικής σου κατάστασης. Μπορείς, όμως, με κάποια μικρά και έξυπνα προγράμματα να συντηρείς την δύναμη και την αντοχή σου. (Φωτογραφίες και GIF: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson) Το πρόγραμμα που προτείνουμε σήμερα είναι ένα απλό πρόγραμμα κοιλιακών, το οποίο αποτελείται από 8 αγαπημένες μου ασκήσεις. Η προπόνηση Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 κύκλους των 8 ασκήσεων.

Άσκηση #1: Ροκανίσματα. 8 ασκήσεις για δυνατούς, γραμμωμένους κοιλιακούς - Workout - Body. Αυτή την εβδομάδα θα διαφοροποιηθούμε, η προπόνηση δεν θα αφορά όλο το σώμα αλλά δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ενδυνάμωση του κορμού και ειδικότερα των κοιλιακών.

8 ασκήσεις για δυνατούς, γραμμωμένους κοιλιακούς - Workout - Body

Μπορεί η μυική ομάδα των κοιλιακών να γραμμώνει δύσκολα, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παραμελείς. Αντίθετα, πρέπει να τους δυναμώνεις καθημερινά, γιατί αποτελούν μια από τις πιο βασικές μυϊκές ομάδες του σώματός σου, αφού ενεργοποιούνται με κάθε κίνηση που θα κάνεις. (Φωτογραφίες & GIF: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson) Για να καταλάβεις πόσο σημαντικοί είναι, απλά σκέψου αυτό: σε περίπτωση που έχεις τραυματισμένους κοιλιακούς δεν μπορείς να κάνεις καμία δραστηριότητα - ούτε την πιο απλή άσκηση, όπως κάμψεις δικεφάλων ή περπάτημα (μέχρι και σε αυτή την κίνηση ενεργοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα). Είναι σημαντικό επίσης να τονιστεί ότι ο αδύναμος κορμός είναι βασική αιτία ενοχλήσεων και πόνων στην μέση, ένα σύνδρομο που βασανίζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων. Bodybuilding.gr - 32 Ασκήσεις Για Τέλειους Κοιλιακούς.

Improving Your Posture (kyphosis, rounded shoulders, forward neck) - Reece Tomlinson. Γυμνάζεσαι; Δες την κατάλληλη διατροφή για να πετύχεις τους στόχους σου - www.olivemagazine.gr. Ο καθένας γυμνάζεται για τους δικούς του λόγους: Άλλος γιατί θέλει να χάσει βάρος, άλλος γιατί τού χαρίζει πνευματική διαύγεια ή ενέργεια και άλλος για να ενδυναμώσει το σώμα του.

Γυμνάζεσαι; Δες την κατάλληλη διατροφή για να πετύχεις τους στόχους σου - www.olivemagazine.gr

Όπως και να έχει θεωρείται καίριας σημασίας να ανεφοδιάζεις το σώμα σου με ενέργεια μετά το γυμναστήριο, προκειμένου οι μύες σου να μπορούν να αναπλάθονται. Όποιος και να είναι ο στόχος σου, παρακάτω θα βρεις σίγουρα το ιδανικό γεύμα για να τον πετύχεις, σύμφωνα με τις υποδείξεις του διατροφολόγου, Jim White . 1. Για εσένα που θέλεις να χάσεις βάρος Πρώτα απ’ όλα να σε συγχαρούμε που το πήρες απόφαση και είσαι τόσο αφοσιωμένος στο στόχο σου. Τώρα όσον αφορά τη διατροφή σου, ο διατροφολόγος προτείνει πολλά μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να μπορείς να επιταχύνεις διαρκώς το μεταβολισμό σου. Ποιες τροφές αντικαθιστούν τις πρωτεΐνες του κρέατος και των παραγώγων του. Ιδανικές επιλογές για χορτοφάγους - Value for Life. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του οργανισμού, είναι όμως μύθος η άποψη ότι υπάρχει μόνο στα ζωικά προϊόντα.

Ποιες τροφές αντικαθιστούν τις πρωτεΐνες του κρέατος και των παραγώγων του. Ιδανικές επιλογές για χορτοφάγους - Value for Life

Βρίσκονται σε διαφορετικές ποσότητες τόσο στα φρούτα, όσο και στα λαχανικά, γι’ αυτό και όσοι είναι χορτοφάγοι ακολουθούν διατροφή που αντικαθιστά την πρωτεΐνη του κρέατος με εκείνη άλλων τροφών. Χάρη στην πρωτεΐνη, τις ενώσεις που δημιουργούνται από το συνδυασμό αμινοξέων, ο οργανισμός έχει ενέργεια, σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και ανάπτυξη των μυών. Η έλλειψή της από τη διατροφή συνδέεται με πολλά προβλήματα, όμως μπορεί να αναπληρωθεί με την κατανάλωση φρούτων και κυρίως λαχανικών που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη Οι φακές και τα φασόλια, είναι εξαιρετικές τροφές για την πρόσληψη πρωτεΐνης. Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με τον αφανισμό των κατοίκων του Νησιού του Πάσχα. V-Cut Abs Workout for Ripped Obliques (6 Exercises!) 8 Ab Exercises For A Perfect Six Pack. 4 weeks Six Pack Abs workout - Level 1.