background preloader

Mireiaserrano

Facebook Twitter

Mireia Serrano Zarza

Alumne de la UIB

Medi

Fitxes. TED. Apego/Amor/Impulso Sx. El primer port. Representants de les tres i lles i d’amples sectors socials han presentat el pacte a Mallorca Amb aquest escrit ens agradaria compartir amb tots els pactistes que no hi heu pogut ser, les vivències d’ un dia intens.

El primer port

Avui dimarts, 5 de maig hem presentat el document del Pacte a la premsa, just 19 dies abans de les eleccions, desprès de treballar com a voluntaris en la redacció del document durant 3 anys. Durant la roda de premsa, a més de donar a conèixer el document, que trobareu en forma de gràfics aquí, s’ha donat a conèixer el Pla de ruta, que durant aquestes setmanes es centrara en dues accions: S’ha iniciat una campanya per demanar adhesions tant a particulars com a entitats.

UOM

Cursos tSalut amb matrícula oberta - Cursos tSalut - tSalut - Servei d'atenció psicològica - Serveis - Laboratori de Conducta i Sistemes Dinàmics - Laboratoris - Innovam i transferim - Universitat de les Illes Balears. Contingut: és un taller pràctic per aprendre a pensar més en positiu.

Cursos tSalut amb matrícula oberta - Cursos tSalut - tSalut - Servei d'atenció psicològica - Serveis - Laboratori de Conducta i Sistemes Dinàmics - Laboratoris - Innovam i transferim - Universitat de les Illes Balears

Com afecten els nostres pensaments negatius les nostres emocions i la nostra forma de comportar-nos. Identificar els pensaments negatius característics de cadascun. Estratègies per destruir aquests pensaments i per pensar menys en negatiu i més en positiu. Públic: qualsevol persona, ja que, encara que no estiguem deprimits, la majoria de nosaltres en ocasions podem tenir una baixada o també ansietat per aquests pensaments negatius que apareixen de sobte en la ment.

Durada: 6 hores Preu: 42 euros Lloc: IUNICS, edifici dels Serveis Cientificotècnics (UIB) Observacions: és un curs de grups molt reduïts (5 o 6 persones), perquè pugui ser al més dinàmic possible, fent exercicis pràctics entre sessions per així aprendre bé com podem guanyar el torcebraç amb el negativisme.

Autors

Historia. Prensa. ELEEP. Edupsi. NESE. TFG. Tic3. Treballs Universitaris. Personal.