background preloader

Mian1963

Facebook Twitter

12 skotska inspelningsplatser från Outlander - Flygstolen.se blogg. Dynamiskt tankesätt – JL Skolutveckling. En av böckerna som jag tipsade om i mitt blogginlägg boktips 2015 handlar om hur vi ser på hjärnan och vår förmåga att utvecklas. Boken jag tänker på är Carol S. Dwecks ”Mindset – du blir vad du tänker”. Hon skriver om ”fixed mindset” och ”growth mindset” som är två olika förhållningssätt till hjärnan och möjligheterna att utvecklas och lära sig.

En svensk översättning av begreppen kan vara statiskt och dynamiskt tankesätt. Carol Dweck: Kraften i att tro att du kan bli bättre. ABC-modellen för effektiv beteendeförändring i organisationer. Beteendeskolan del 3: ABC-modellen Vi gör saker hela tiden.

ABC-modellen för effektiv beteendeförändring i organisationer

Vi växlar från ett beteende till ett annat över hela arbetsdagen. Quizizz: Fun Multiplayer Classroom Quizzes. Argumenterande text. Story Starters: Creative Writing Prompts for Kids. Logga in - Blueprint, planeringsverktyg för lärare. Instruktionsfilmer kring IT. The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian. Från jullovet till nu har jag arbetat med The Absolutely True Diary of a Part-time Indian av Sherman Alexie med mina nior.

The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian

Vi har arbetat en lektion i veckan och eleverna har läst största delen hemma. Det är en hyfsat enkel bok med en hel del illustrationer som underlättar förståelsen. Om ni inte har tillgång till klassuppsättning av boken kan ni hitta den digitalt här: Digital version Här kommer en sammanställning av hela temat. ESL English Language Learning - Adult Literacy - Listening & Reading - Audiobooks - Stories. Alignmentplanering. Alignmentplanering. Alignmentplanering. WebEnglish.se – for English (ESL/EFL) Teachers in Sweden.