background preloader

Linday

Facebook Twitter

Linda Yliniemi

Teaching Permaculture in Europe: Sustainable Ways of Sharing Knowledge. Teaching Permaculture in Europe: Sustainable Ways of Sharing Knowledge. Volunteering at Keela Yoga Farm in Portugal. Although we have only just bought the land officially on the 22nd November 2017, my birthday, we have had friends and family volunteering with us for the past two months to help us start our permaculture and yoga project.

Volunteering at Keela Yoga Farm in Portugal

Please see some of the work we have been up to on this blog. Also check our volunteering page to come and join us or click here for more photos of Keela Yoga Farm: Click here to see some more photos of Keela Yoga Farm Fancy seeing what it is like to start a project from scratch? We are now open for volunteers from January 2017 onwards to help us setup the farm and facilities. Diy Kinetic Sand – Baby First Blog. Fundamentals of Permaculture Design. Homesteading In Alaska Is Easier Than You Thought. Have you ever wondered how to get started with homesteading in Alaska?

Homesteading In Alaska Is Easier Than You Thought

Well, we have a treat for you. Friends of the Earth Finland. Versoja Vaahteramäeltä: Keittiöpuutarha -Siemenestä lautaselle. Eilen julkaistiin uusi, todella upea puutarhakirja Olen odottanut kirjan ilmestymistä kovasti, ja olin todella fiiliksissä, kun sain kutsun kirjan julkistustilaisuuteen.

Versoja Vaahteramäeltä: Keittiöpuutarha -Siemenestä lautaselle

Kirjan on kirjoittanut tämä mahtava kolmikko: Hanna Sumari, Kati Jukarainen ja Maria Kesänen. Minulla on ollut ilo tutustua Katiin ja Mariaan heidän puutarhablogiensa kautta. Ja tiedän, että näiden nauravien ladyjen takaa löytyy todella huippuammattitaitoa ja kokemusta puutarhan hoidosta ja hyötytarhan kasvatuksesta. Myös Hannalla on todella kaunis puutarha. Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarha. Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarhassa kuvattu uusi puutarhakirja Lavatarhuri sai innostuneen vastaanoton julkistamistilaisuudessa kartanon lasipaviljongissa 5.3.2015.

Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarha

Kesäkurpitsaa kallioiselta mökkipihalta, papuja parvekkeelta tai keittiön kupeesta - lavassa onnistut! Kirjailijat Heidi Haapalahti, puutarhakirjoittamiseen erikoistunut vapaa toimittaja ja kirjailija. Suvi Lehtonen - kartanon luomupuutarhuri ja Teija Tuisku, puutarhavalokuvaaja ja - toimittaja sekä puutarhuri. Kartanon lasipaviljonki tarjosi ikimuistoisen keväisen iltapäivän sekä vieraille että kirjailijoille. Kartanon naapurista Ulla Linjama-Lehtinen ja Eero Lehtinen esittivät koskettavan Maailma on kaunis - kappaleen. Keittiön loihtimat yrtti-fetajuusto cupcakesit. Vielä hetki ja kohta taas vihertää! Puutarhuri kiittää upeasta kirja-projektista etenkin kartanon henkilökuntaa, joiden usko ei ole koskaan horjunut oman maan voimaan ja aitoon lähiruokaan!

Elli Neidin Unelmia: Potager - ranskalainen keittiöpuutarha. Potager tarkoittaa yleensä ranskalaisen muotopuutarhan kaavojen mukaan istutettua kasvitarhaa eli hyötypuutarhaa.

Elli Neidin Unelmia: Potager - ranskalainen keittiöpuutarha

Toisinaan sillä saatetaan myös tarkoittaa puutarhaa, jossa hyöty- ja koristekasvit eli vihannekset ja kukat kasvavat toistensa rinnalla. Sen juuret ovat keskiajan luostareiden koristeellisissa yrttitarhoissa. Englantilaiset solmupuutarhat, joissa puksipuiden lomassa kasvaa erilaisia yrttejä, ovat niille sukua. Siinäkin kasvit on istutettu tarkkoihin geometrisiin penkkeihin. Karolinan puutarha. Karolinas trädgård. Karolina's garden.: Potager l. keittiöpuutarha. Potager dvs. köksträdgården. Potager.

Karolinan puutarha. Karolinas trädgård. Karolina's garden.: Potager l. keittiöpuutarha. Potager dvs. köksträdgården.

Ranskalainen nimi keittiöpuutarhalle kuulostaa vaan niin paljon hienostuneemmalle ja jotenkin vähän romanttiselle. Oman keittilöpuutarhani olen älynnyt rakentaa kodinhoitohuoneenoven läheisyyteen, kasvihuoneen kupeeseen. Näin ollen tulee haettua timjamia ja oreganoa, ruohosipulia ja rakuunaa juuri viime hetkellä kun jauhelihakastike on melkein valmis.

Home Artisanal Bread Baking. Liian hyvää: Mallasleipää ja kotikaljaa -ja uudet veitset! Jouluksi piti tietenkin tehdä kotikaljaa perheelle.

Liian hyvää: Mallasleipää ja kotikaljaa -ja uudet veitset!

Aivan turhaan moni pelkää oikeiden maltaiden käyttöä kaljanteossa - kotikaljan teko maltaista ei ole yhtään sen suuritöisempää kuin uutteistakaan. Itsekin teen kaljan joskus uutteista, mutta maku jää paljon ohkaisemmaksi, vaikka käytän yleensä tuplamäärän (joskus triplamääränkin) uutetta ohjeen nestemäärään. Vaan makuasiahan tuo on, kukin tekee tavallaan.Kotikaljan tekoon ei tarvita kuin kiehuvaa vettä, puhdas astia, maltaita, sokeria ja hiivaa. Ja vähän odottelua. Itse laitan kotikaljan käymään lämpimään paikkaan 1,5-2 vuorokaudeksi ja odotan, että kalja todella käy kunnolla. SANGOLLINEN KOTIKALJAAn. 8 litraa8 litraa kiehuvaa vettä5 - 5,5 dl ruismaltaita (Tuoppi-kaljamaltaita)4 - 4,5 dl sokeria2 tl tuorehiivaa (1 tl (reilu) kuivahiivaa)1.

Ja kaljasta siivilöityjä maltaita ei kannata heittää hukkaan, sillä niistä syntyvät nämä ihanat, vähän vaaleammat, mallasleivät! 3 kpl vuokaleipiä 1 litra piimää (50 asteiseksi lämmitettyä) 1. Turismo da Madeira. Antti Heikkilä ja loputtomat asiavirheet. (9) Heikkilä toteaa, että 1920-luvulla tehtiin tutkimus, jossa rasva aiheutti koehenkilöille tyypin 2 diabeteksen.

Antti Heikkilä ja loputtomat asiavirheet

Heikkilän mukaan diabetes johtui siitä, että tutkimuksessa koehenkilöt söivät kovetettua kasvirasvaa. (13) Heikkilä teki blogikirjoituksen siitä, että hänen mielestään WHO suosittelee ihmisille suurintaan 25 grammaa sokeria päivässä. Heikkilän mukaan tähän tavoitteeseen voi päästä vain vähähiilihydraattisella ruokavaliolla.

Madeira

PR15 Vereda da Ribeira da Janela. This route links the settlement of Ribeira da Janela and the forested area above it, running at elevations between 820 and 400 metres.

PR15 Vereda da Ribeira da Janela

It begins at regional highway 209, in the area of Curral Falso, and ends at the same highway in the settlement of Ribeira da Janela. World Features Map Puzzle. Verkkolehti. Lue, värkkää ja visaile! Hoksaa-lehti päivittyy harvakseltaan.

verkkolehti. Lue, värkkää ja visaile!

Hoksaan toimitus ei silti nuku, vaan tekee lehtijuttuja, taittoon toimitettuja käännöksiä ja oppimateriaaleja sekä oikolukee ja toimittaa tekstejä ja päivittää nettisivuja. Tutustu tarjontaan tai jatka linkeistä lehden juttuarkistoihin. Seitsemän sortin päähänpistoja Visastudio haastaa hoksottimesi. Testaa, kuinka terävä olet. Aikakone vie matkalle menneisyyteen. Työpajan ohjeilla voit kotona itse tutkia, kokeilla ja värkätä. Jatkiksen sivuilla kohtaat 1870-luvun purjelaivan miehistön matkalla Rio de Janeiroon. Biosfäärissä kohtaat erikoisia eläimiä ja kasveja sekä voit lukea, toisinaan ihkun ällöjä, tosiasioita ihmisen biologiasta. 1. Chalk.com – Login. Khan Academy.

AY410017Y Digitaalinen media opetuksessa ja oppimisessa.

TVT välineitä

Opetuksen kehitys. Tietokone. Ohtosen opesivut - Ohtosen opesivut. Maantiede. Biologia. Terveystieto. Ihminen. Puutarha. Juoksu. Ruoka ja reseptit. The Opera Platform.