background preloader

Enkelit

Facebook Twitter

Enkelin viesti. Sielun Halaus. Korkein asia, mitä voitte antaa. Joshuaa kanavoinut Pamela Kribbe Suomennos: Tapio Närhi Rakkaat ystävät!

Korkein asia, mitä voitte antaa

Minä olen Joshua. Olen ollut Maan päällä uuden energian, Kristus-energian edustajana. Se on eräänlaista energiaa tai tietoisuutta, joka tunnustaa ykseyden kaikkeen ja jokaiseen. Kokonaisuutta ei voida kuvailla sanoin. Kuvittele, että sinä, nykyisessä kehossasi, olet yhteydessä käsittämättömän valtavaan kokonaisuuteen. Teillä on ainutlaatuinen paikka ja ainutlaatuinen rooli kokonaisuudessa. Monet teistä haluavat suuntautua valonlähteeseen, joka te syvimmällä tasolla olette, olla olemassa alkulähteestä, antaa ja loistaa valoanne tähän maailmaan. Päästäkää irti sellaisista ajatuksista, että kuinka hankalaa eläminen Maan päällä on ja kuinka vaikeaa on tulla toimeen ihmisyhteisön pimeiden puolten kanssa.

Teille on paikka, täällä ja nyt, maapallolla. Miten sen polun löytää? Korkein asia, mitä voitte antaa, on ainutlaatuinen Tietenkin olette saanut oppia ja tietoa toisilta, kirjoista ja koulutuksen kautta. Äiti Sekhmet: Galaktinen perintömme. Elämää ja enkeleitä - Kuudesaisti.net. Tanja Saranen on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja sekä muusikko, joka opiskelee parhaillaan myös perinteistä kiinalaista lääketiedettä.

Elämää ja enkeleitä - Kuudesaisti.net

Blogissaan Elämää ja enkeleitä Tanja kirjoittaa kokemuksistaan enkeleistä ja elämästä enkeleiden kanssa. Samaa blogia julkaisee myös Tanjan opettaja Anu Wyskiel sähköpostitse kuukausittain ilmestyvässä Enkelipostissa. » Kirsi Ranto ღ Deepthi ~ Be The Light You Are. Uskon, että jossain vaiheessa meidän jokaisen elämässä tulee se hetki, jona seisomme yksin öisen tähtitaivaan alla ja kysymme: mikä on minun elämäntarkoitukseni?

» Kirsi Ranto ღ Deepthi ~ Be The Light You Are

Tuo hetki tulee usein silloin, kun löydämme itsemme keskeltä kriisiä: olemme eroamassa elämänkumppanistamme, saaneet juuri potkut, sairastuneet vakavasti tai menettäneet meille rakkaan läheisen ihmisen. Silloin meillä on vain kaksi vaihtoehtoa jäljellä: joko jatkamme surun, pettymyksen ja kärsimyksen polkuamme, tai sitten päätämme alkaa tekemään muutoksia ja valintoja, jotka ovat paremmin linjassa sielunpolkumme kanssa. Vuonna 2007 asuin vielä Helsingissä. Istuin ratikassa matkalla keskustaan. Taivaankaaren enkelisivut. IhanatEnkelit. Enkeli:Enkeliyhteys- Enkeli: Miksi enkelitä on. Enkelten tehtävä Enkelit ovat täällä auttaakseen meitä ihmisiä yksilöinä ja ihmiskuntaa ylipäätänsä nousemaan materialismin ja tietämättömyyden suosta.

Enkeli: Miksi enkelitä on

He ovat se kanava, minkä avulla niin yksittäinen ihminen kuin yhteisötkin voivat saavuttaa henkisen päämääränsä, paluun takaisin ykseyteen, nyt vain tiedostavina ja tietoisina. Ponnistellessaan yksin maalisten vaikeuksiensa keskellä ihminen usein helposti kadottaa oman henkisen päämääränsä. Hän keskittyy toimeentuloonsa, hyvinvointiinsa ja kilpailuun kanssaihmistensä kanssa.

Elämän suuremmat kuviot ja päämäärät jäävät usein sivuseikaksi. Tällöin enkelit voivat auttaa häntä ymmärtämään elämän syvemmän merkityksen. Huomioitavaa kuitenkin on, että enkelit eivät koskaan tee ratkaisuja ihmisen puolesta. Saatuaan yhteyden enkeleihin ja enkelten maailmaan ja noudattaessaan heidän hienovivahteista ohjaustaan ihmisellä on kuitenkin mahdollisuus vähitellen muodostaa yhä vahvempi yhteys enkelivoimiin ja sitä kautta löytää oma henkinen tiensä. Enkeli:Enkelin viesti,enkelten neuvot. Enkeli: Löydä omat enkelisi. Löydä Arkkienkelisi sekä muut syntymähetkesi enkelit Vanhat angelologiaa (enkelitiedettä) käsittelevät kirjoitukset kertovat, että vuoden jokaisella hetkellä on omat enkelinsä.

Enkeli: Löydä omat enkelisi

Enkelit määräytyvät kuukauden, viikon, viikonpäivän ja tunnin mukaisesti. Ajanjaksot samaten kuin enkelten nimet ovat vanhoista luetteloista, jotka ovat syntyneet tuloksena vuosisatojen tutkimuksista ja tietoisuuden kehittämisestä. Luettelot julkaistiin ensimmäisen kerran 1700-luvulla ja ne ovat olleet sen jälkeen vain joidenkin harvojen käytössä, sillä manuaalisesti ne ovat suhteellisen kömpelöitä käyttää. Olen koonnut nämä enkelitaulukot, niin, että niistä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Näiden taulukoiden enkeleihin, kuten muihinkin enkeleihin, perehdymme enemmän enkelikursseilla.

Voit siis katsoa alta oman syntymähetkesi enkelten nimet sekä perehtyä näiden enkelten ominaisuuksiin. Anna siis syntymäaikasi: Syntymäsi enkelit ovat: (syötä syntymäaikasi) Enkeli:Enkelisivusto -perustietoa enkeleistä ja heidän maailmastaan. Moni meistä on kokenut ilmiön tai tapahtuman, jonka hän mielessään arvelee ehkä olleen enkelin kohtaamisen.

Enkeli:Enkelisivusto -perustietoa enkeleistä ja heidän maailmastaan

Aihe koetan kuitenkin yleensä meillä vielä niin araksi, että siitä uskalletaan puhua vain luotetuimmille ihmisille. Eipä siis ihme, että kuvitellaan, etteivät ihmiset yleensä koe enkelten kohtaamisia. Kun muistetaan Norjan prinsessa Märtha Louisen tapaus, ei tarvitse enää ihmetellä, miksi enkeleiden kohtaamisesta ei yleensä puhuta. Ihmiset kuitenkin tarvitsevat ja haluavat tietoa enkeleistä. Halutaan tietää, onko enkeleitä ihan "aikuisten oikeasti " olemassa, mistä tieto enkeleistä on peräisin, keitä he oikeastaan ovat, miten heitä voi havaita, miten heidän kanssaan voi työskennellä ja niin edelleen ja niin edelleen. Olen koonnut näille sivuille joitakin keskeisimpiä tietoja aiheesta. We are Human Angels, the bookWe are Human Angels, the book.

Breaking the Illusion of Limitation.