background preloader

Webs amb recursos

Facebook Twitter

Tools for Educators - free worksheet templates, printable game templates, 100% customizable worksheet makers with images! Cronòmetre Online. Escriptori Primària. Escriptori ESO. Orientación Andujar - El portal de la educación. Banco de Imágenes y Sonidos. Condiciones de uso El Banco de imgenes y sonidos es una iniciativa del Ministerio de Educación, llevada a cabo a travs del Instituto de Tecnologías Educativas, que tiene como objetivo fundamental poner a disposicin de todo el conjunto de la comunidad educativa recursos audiovisuales que faciliten y estimulen el desarrollo de contenidos educativos.

Los recursos incluidos en el Banco de imágenes y sonidos están sujetos a una licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual)(CC BY-NC-SA 3.0), en consecuencia, las acciones, productos y utilidades derivadas de su utilización no podrán generar ningún tipo de lucro y la obra generada sólo podrá distribuirse bajo esta misma licencia. En las obras derivadas deberá, asimismo, hacerse referencia expresa a la fuente y al autor del recurso utilizado. El disfrute de los contenidos del Banco de imgenes y sonidos supone la aceptacin de estas condiciones de uso. Plataforma on trobes tot tipus de documents de qualsevol etapa i tema.

Creació mots encreuats. Això és un generador de mots encreuats per imprimir i en català, permet fer milions de combinacions diferents (exactament 2.955 quatrillons) i cada mot encreuat és sempre diferent dels anteriors.

Creació mots encreuats

Pots triar la temàtica que vulguis i obtindrás mots encreuats fàcils o difíciles, mots encreuats per nens o especialitzats en una temàtica concreta. Si tries valors alts (per exemple un nombre màxim de paraules elevat o un tema amb poques paraules) és normal que la web trigui a respondre una mica. Aquesta pàgina està optimitzada perquè en clicar al botó imprimir s'oculti automàticament tot el que no tingui a veure amb el mot encreuat. Només s'imprimirà el mot encreuat, les definicions i la solució, tota la resta (propaganda, aquest text, etc) NO s'imprimirà. De vegades a la web apareixen "ratlles fantasma", però no et preocupis ja que a la impressió quedarà perfecte. Ejercicios de Primaria y Secundaria. Bartolomé Sintes Marco.

BLOG DE LUISA MARÍA ARIAS PRADA. RECURSOS PARA 6º DE PRIMARIA. Aula PT - Blog de Recursos Educativos. Inicio. Recursos. Juegos educativos Primaria - cristic. Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar. Lenguaje. Recursos tic pel mestr@ Competències bàsiques de l’àrea de Matemàtiques: 1- Curriculum: 2- Recerca en competències: Document que analitza les característiques que cal prioritzar en els materials curriculars de matemàtiques al Cicle Superior de Primària a partir de mitjans informàtics, software educatiu i recursos d’Internet, que es poden treballar en una AUNOTEC (Aula de Noves Tecnologies). 3-Pàgina que ens introdueix en el concepte de competència bàsica: 4- Diferents documents sobre les competències bàsiques: Enllaços per treballar l’àrea de Matemàtiques Pàgina adreçada exclusivament a l’àrea que ens ofereix gran quantitat de recursos per Primària i Secundària.

Recursos tic pel mestr@

Una de les millors webs en oferta d’enllaços web i tots en llengua catalana. Portal de l’edu365.cat on trobarem gran quantitat de material referent a l’àrea de Matemàtiques adreçat a l’Educació Primària. Portal de l’Edu365.cat adreçat a l’etapa d’Educació Infantil. Pàgina web que conté molts problemes, i activitats adreçats a l’Educació Primària. T'agrada: Más de 1300 herramientas 2.0, recursos y materiales educativos y didácticos para experimentar. Recursos Educativos. 2.- Recursos educatius TIC TAC per a facilitar la tasca docent - Eines 2.0 i Recursos educatius per a mestres i professors.

Idees Magistrals.