background preloader

BAROQUE

Facebook Twitter

Ivan Rodriguez 3.B Barrokoa. Músics del barroc. Opening to Toccata & Fugue in D minor by J.S. Bach (1709) Defy fugue. ThingLink. Violín, Clave, Òrgano, formas religiosas, formas profanas... Música del barroc. Antonio Vivaldi:-Neixament i mort: Venècia, 4 de març de 1678- Viena, 28 de juliol de 1741.

Música del barroc

-Va composar moltes obres dels 27 anys fins als 61 anys.- Una de les obres més populars és "Les cuatre estacions" Johann Sebastian Bach:- Neixament i mort:Eisenach, Turíngia, Alemanya, 21 de març de 1685- Leipzig, Alemanya, 28 de juliol de 1750.- Va començar a composar als 29 anys fins al 1750. Georg Friedrich Händel:- Neixament i mort: Halle, 23 de febrer de 1685- Londres, 14 d'abril de 1756.- Va començar amb la òpera als 20 anys fins als 56 anys.

El Barroco. Música Barroca. Georg Friedrich Händel, Aleluya (El Mesías), Antonio Luci... A conocer un poco de su vida..., Podéis visitar algunas d... Antonio Lucio Vivaldi, violinista, nace el 4 de marzo de. Antonio Lucio Vivaldi, violinista, nace el 4 de marzo de 1678 en Venecia.

Antonio Lucio Vivaldi, violinista, nace el 4 de marzo de

Como primogénito de seis hermanos sus padres lo destinaron al sacerdocio, Recibió sus primeras enseñanzasmusicales de mano de su padre, Giovanni Battista, que era violinista. A los 25 años trabajó en un orfanato como director de coros y maestro de conciertos hasta 1740. Como profesor, componía conciertos yoratorios para los conciertos semanales a través de los que consiguió una fama internacional.En 1705 publica su primera colección: unas sonatas dedicadas al conde Annibale Gambara. El Barroco.

Presentem els compositors del Barroc. Músics del Barroc. Marina Ayllón. H.Purcell, J.B.Lully, A.Vivaldi, C.Monteverdi, G.F.Händel... 28 de novembre de 1632, Florència, Itàlia - 22 de març de 1687, París, França Va morir de gangrena a París el 1687, arran d'una ferida al peu que es va provocar amb el seu « bastó de direcció », una llarga i pesant tija que es feia servir per marcar el compàs colpejant el terra.

H.Purcell, J.B.Lully, A.Vivaldi, C.Monteverdi, G.F.Händel...

Era el fill d'una família humil. El seu pare era barber i practicava medicina de manera il·legal La seva familia comptava amb més de dos-cents anys de tradició musical. George Fredrick Handel. GRANS COMPOSITORS. MÚSICA CULTA. My Interactive Image. Antonio Lucio Vivaldi Venècia, 4 de març de 1678 – Viena,... Se'l coneix amb el sobrenom de Il Prete Rosso (El Cura Vermell) degut a que era pèl-roig i el cura de l'església.

Antonio Lucio Vivaldi Venècia, 4 de març de 1678 – Viena,...

Johann Sebastian Bach era el vuitè fill de Johann Ambrosius Bach, músic municipal. The Baroque Period. Compositors del Barroc amb Thinglink. A la casa de Händel, quan ell era petit, tenien un clave vell abandonat.

Compositors del Barroc amb Thinglink

A les nits sentien que algú el tocava molt bé I creien que era un follet. Un dia van decidir caçar-lo I es van emportar una sorpresa al descobrir que qui el tocava era Händel. Un dia mentre estava dient missa, se li va ocórrer un tema per una fuga I va marxar de missa per anar a apuntar l'idea I després va tornar I va continuar. Per fer això se li va prohibir dir missa La seva música va ser oblidada poc després de que morís, no es va recuperar fins a mitjans del segle XX quan es va publicar la major part de les seves obres per a orgue. Presentem els compositors del Barroc. Barroc. Baroque Instruments. J.S.Bach, Marc-Antoine Charpentier, Georg Friedrich Hände... COMPOSITORS DEL BARROC. Antonio VivaldiEstil: Barroc Naixença: 4 de març de 1678 (Venècia)Difunció: 28 de Juliol de 1741 (als 63 anys) (Àustria) Era anomenat "Il prete rosso" ("El capellà roig") per ser sacerdot (catòlic) i pèl-roig.Va ser un reconegut violinista i un dels principals compositors del Barroc.Va compondre unes 770 obres, entre les quals hi ha 477 concerts i 46 òperes.

COMPOSITORS DEL BARROC

Johann Sebastian Bach, Va nèixer a Eisenach (estat de Tur... Va nèixer a Eisenach (estat de Turingia, Alemanya) el 21 de març l'any 1685 i va morir el 1750 a Leipzig.

Johann Sebastian Bach, Va nèixer a Eisenach (estat de Tur...

Bach fou un gran compositor molt i molt religiós que creia que la creació de la música era per la glòria de Déu i la recreació de l'espiritu. Va nèixer el 17 de febrer a Fusignano, Itàlia l'any 1653 i va morir a Roma el 10 de gener l'any 1713. Era molt educat i diuen que un dia, mentre es trobava tocant el violí en un concert, Corelli va veure que tothom parlava. Va interrompre suaument la seva interpretació, va deixar el violí al mig del saló, i es va aixecar per marxar, dient que temia interrompre la conversa. Va nèixer el 10 de novembre a París l'any 1668 i va morir al mateix lloc l'11 de setembre l'any 1733. Instrumentos musicales. Opening to Toccata & Fugue in D minor by J.S. Bach (1709) Parts of a Fugue: Bach's Fugue in C minor. The Baroque Period. Vivaldi was born in Italy in the baroque era. ANTONIO LUCIO VIVALDI, CLAUDIO GIOVANNI ANTONIO MONTEVERD... ThingLink. COMPOSITORS DEL BARROC. Musician Cat.

Presentem els músics del Barroc. Eisenach, Alemanya 21 de març de 1685 - 28 de juliol de 1750 (65 anys) a Leipzig.

Presentem els músics del Barroc

Segons narra el seu deixeble Johann Christoph Altkinol, Bach abans de morir demanà que toquèssin una mica de música que tractés sobre la mort. En Altkinol i les altres persones presents en aquell instant es van posar a cantar "Tots els homes han de morir", llavors es va escampar una expressió de pau pel rostre de Sebastian. Semblava que s'havia allunyat de les misèries d'aquest món per un últim cop. Halle, Alemanya, dia 23 de febrer de 1685 - 14 d'abril de 1759 (74 anys) a Londres. Marie-Thérèse Rodet Geoffrin, née Rodet, à Paris le 26 ju... La journée du Roi Louis XIV. 7h30-8h Le Roi se lève.

La journée du Roi Louis XIV

Il se lave, peigne et rase (un jour sur deux). LeRoi s' habille et déjeune. Ce sont les personnages les plusimportants du royaume qui sont admis à observer ce cérémonial. 10hAu sortir de l’appartement du Roi, une procession se forme dans lagalerie des Glaces. The Baroque Era.