background preloader

0.0 tot nghiep

Facebook Twitter

Gallery of EM2N to Build Basel's New Museum of Natural History and State Archives - 13. 天津蓟县于庆成美术馆 / 张华建筑 – 天津大学建筑设计研究院. 非常感谢 张华建筑 及天津大学建筑设计研究院予gooood分享以下内容。

天津蓟县于庆成美术馆 / 张华建筑 – 天津大学建筑设计研究院

更多关于他们: Zhanghua Architects on gooood. Appreciation towards Zhanghua Architects and Tianjin University Research institute for providing the following description: 于庆成是世界著名的原创泥塑家,风格独特,自成一家,蜚声中外。 于庆成美术馆设计构思用感性的词形容是“捏泥巴”,理性的词是流形。 Nordarchitects. Gallery of Museum of Bavarian History Competition Entry / Irlenbusch von Hantelmann Architekten - 7. Gallery of Museum of Bavarian History Competition Entry / Irlenbusch von Hantelmann Architekten - 8. Gallery of Hanamidori Cultural Center / Atelier Bow-Wow - 13. Museo de Ciencias Ambientales - Snøhetta. AA School of Architecture 2014 - Anand Naiknavare. Aggregation of 4 Seifert Surface Components Extracting Continuous Spatial Surface Networks Field of Surfaces in Network Discretization of Surface into Components System Controls: Surface Width Variation Deployment of Scalable Market Structures On-site.

AA School of Architecture 2014 - Anand Naiknavare

不东不西的建筑:乌鲁木齐东庄 – 西域建筑 / 新疆玉点建筑设计研究院有限公司. DongZhuang-Building Museum of Western Regions, is located in Tuoli Township of Nanshan Grasslands, 30 km away from Urumqi City, and is built on the site of a previous grain shop that existed more than sixty years ago.

不东不西的建筑:乌鲁木齐东庄 – 西域建筑 / 新疆玉点建筑设计研究院有限公司

Since the ancient times, architectural design which is inspired by natural landscape has always been exciting. The Museum, facing the city in the south and backed by the mountain in the north, has no disturbance on surrounding vegetation. From afar, it looks like an off-white stone rolled down from the mountain, standing quietly and naturally in the open and vast Gobi desert of Inner Eurasia. ▼周边环境,the architecture and surroundings. 不东不西的建筑:乌鲁木齐东庄 – 西域建筑 / 新疆玉点建筑设计研究院有限公司. Dan c. #48105. University of Vienna Library and Learning Centre - Zaha Hadid Architects Questions How does the seamless transformation from sharp angles to curvilinear form impact the experience of traveling through the library?

dan c. #48105

How did you take natural light into account in the process of designing the building? Morphosis architects: king abdullah petroleum studies and research center. The new king abdullah petroleum studies and research center by morphosis architects all images courtesy morphosis architects the new king abdullah petroleum studies and research center (KAPSARC) is a tangible symbol of environmental innovation. morphosis architects proposal redefines the traditional campus into a three dimensional master plan of interconnected built form and planted landscapes that accommodate discrete zones of public and private program while also creating intersection and overlap between the two. embedded in this sculpted environment, an iconic hybrid building emerges amidst a protected oasis of native desert flora and naturally cooling reflecting pools. the icon also serves as a connector; its striated lattice formally connects with the key public spaces, and its built form is embedded in and interwoven with the structure of the campus. ridhika naidoo I designboom.

morphosis architects: king abdullah petroleum studies and research center

Il MUSE - Museo delle Scienze visto da Renzo Piano. Trucks Maintenance Centre. Bunurong Memorial Park. Gallery of Malmö Saluhall / Wingårdh Arkitektkontor AB - 19. Village d’Astérix le Gaulois. Reina Sofía museum. Gallery of Tel Aviv Museum of Art Amir Building / Preston Scott Cohen - 35. Port of Kinmen Passenger Service Center International Competition. Result First Prize Tenderer: Junya Ishigami + Associates / Junya Ishigami, Nationality: Japan Joint Tenderer: Bio Architecture Formosana Architecture / CHING-HWA Chang, Nationality: Taiwan Mountain & Roof The View from the city.

Port of Kinmen Passenger Service Center International Competition

12 Offices that Use Collage to Create Architectural Atmospheres. 12 Offices that Use Collage to Create Architectural Atmospheres “An image is a sight which has been recreated or reproduced.

12 Offices that Use Collage to Create Architectural Atmospheres

It is an appearance, or a set of appearances, which has been detached from the place and time in which it first made its appearance and preserved – for a few moments or a few centuries. Every image embodies a way of seeing.” - John Berger / 1972 / Ways of seeing. Large phalanx. 2014F_Design Development : Rensselaer. Gallery of Gaspar House / Alberto Campo Baeza - 10. Peter Zumthor. Shanghai Lujiazui Harbour City Exhibition Centre by OMA. Office for Metropolitan Architecture (OMA) is a leading international partnership practicing architecture, urbanism, and cultural analysis.

Shanghai Lujiazui Harbour City Exhibition Centre by OMA

OMA's buildings and masterplans around the world insist on intelligent forms while inventing new possibilities for content and everyday use. OMA is led by ten partners – Rem Koolhaas, Ellen van Loon, Reinier de Graaf, Shohei Shigematsu, Iyad Alsaka, D...read more Office for Metropolitan Architecture (OMA) is a leading international partnership practicing architecture, urbanism, and cultural analysis. Giovanni Caudo, Francesco Marullo, Federico Perugini, raffaella bracale, Edoardo Saba, VALENTINA SIGNORE · Figino Borgo sostenibile (seconda fase)

B.V. Doshi. Viar Estudio · Viking Museum. The first idea: ADDITION AND CONTINUITY The current museum is contained in a large building that deserves to be respected and considered.

Viar Estudio · Viking Museum

Therefore, the extension of the new Viking museum is added to the existing building and look for continuity (formal, spatial and conceptual). We are not the protagonists. The old museum, the ships, the pieces are the ones. The Second one: ROUTE; OPEN and CONTINOUS The building comes as a natural addition to the existing museum. We see the expansion as an organic and logical growth. Viar Estudio · Maritime Science Center in Tungevågen · Divisare. The idea of the project is suggested by the site.

Viar Estudio · Maritime Science Center in Tungevågen · Divisare

The site is the project. The project is for the site. · Colonize the place, creating a new place in the landscape · The roofs are laid out as recognizable elements into the landscape, like pieces brought by the sea. At the site we can see: the sea, the waves, the grass, the rocks. The storms, the wind, the snow; also we see the sun, the shadow, the wood. Álvaro Siza, João Morgado · Nadir Afonso Art Museum · Divisare. The area destined to the building is located at the place of Longras, in the civil parish of Santa Maria Maior, and was established in the plan as a rectangle parallel to the riverbed, inside the future marginal park, between the new footpath/bike lane parallel to the 5 de Outubro avenue (northwest), the Dr.

Mário Soares avenue (northeast), the new street layout parallel to the Longras street (southwest) and the river (southeast). The main floor of the foundation building is placed over a concrete platform, 351,50 height, supported by walls perpendicular to the river, in order to prevent an eventual flood.

AJ Artemel. Inav 112. Norman Foster and RIBA announce 2017 "survival of cities" traveling scholarship. Anchor Image: Foster + Partners For the tenth year in a row, RIBA and Norman Foster are offering a traveling scholarship in the form of €7,000 (an increase over last year's €6,000) to the destination of the winning student's choice. Students can't enter directly: RIBA and CAA validated schools are allowed to submit only one application each for one student by April 28th, whose merits will then be judged by a panel consisting of both financial backer Norman Foster and RIBA members.

Mordern Chinese Cave House – Cave house on loess plateau, Shanxi, China by hyperSity Architects. 来自 hyperSity 对gooood的分享。 更多关于 hyperSity on gooood. Appreciation towards hyperSity for providing the following description: AD, guest edited by SPAN Architect´s... - Matias del Campo.

1.khu dat

2.form. 3.s[pts]s. 4. fabrication.