background preloader

Betyg

Facebook Twitter

Stefan Löfven. Det är frestande att erbjuda Ungern en utväxling. De får våra Sverigedemokrater, och så får vi deras flyktingar. En win-win-situation. Solig och varm dag under valnötsträdet i norra Värmland! Gudagott!□ Skulle klippa gräset□ Råttorna har käkat upp bensinslangen□ så nu måste vi jaga rätt på en sådan här i obygden□ Å andra sidan är vi med bredband. Så bevisligen fungerar bra □ Hoppas vi får igång bredbandstv och telefonen □ Högerns största skräck är att Syriza lyckas med både det sociala, ekonomiska, och politiska. Därför är de beredda att sprida lögner och sätta alla käppar i hjulen de bara kan. Kraftigt ökad sjukfrånvaro. Björklunds fixa idéer hindrar energidebatt. Detta måste jag bara dela! Dagens citat kommer från Christine Lagarde, chef för internationella valutafonden, IMF, och tidigare finansminister i en fransk högerregering, höll nyligen ett brandtal för ekonomisk utjämning i samband med en konferens i Brysse.

Farlig flirt med nationali(s)m. Varför satsar vi inte på luftbilar? Dödsbakterier följer med hem från resan. Gaddad? Då kanske inte Apple Watch funkar. 21 ord som bara en värmlänning förstår. Igår var det tranaftan, som vi säger i Värmland. Seden med att fira Tranafton/Tranedagen och ge barnen gåvor lever fortfarande kvar på några få orter i framförallt Småland, Öland och Värmland. Men hos oss kom tranan inatt, och jag tror bestämt att dotras. Vi sitter fast i hissen å nödknappen funkar inte och ingen teletäckning så vi kan inte ringa efter hjälp. Någon som vill köpa två godshissar? Finns på BMC godsmottagning. Hämtas på plats. Billigt vid snabb affär.

Historien bakom Vaken.se - Vaken.se. SD backar i opinionen. ”Hon fick panik och sade att jag skulle dö…” Stoppa TTIP. Björklund lyssnar inte på klokt folk. Tidig morgon idag, igen. Okey. Är lugnt fram till 9, därefter kan det braka loss. Regnar, tråkigt. Vart är den beryktade snön? Skulle kommit 10-15 cm över Värmland.