background preloader

Videos

Facebook Twitter

The Quickening. ASCENDANT Part One THE LAW OF ONE‬‏ FTF Films: The Natural Dynamics of Everything. FTF Films: Running in the Hallway. A Thousand Suns. Esoteric Agenda - FULL LENGTH MOVIE - WELCOME TO YOUR AWAKENING! KYMATICA - FULL LENGTH MOVIE - Expand Your Consciousness!!! FULL MOVIE - 2012 The Online Movie FINAL UPDATE.

Az Élő Mátrix – The Living Matrix – HÚ WaZZeg. Ez a nagy nemzetközi visszhangot kiváltó film az egészségről és betegségről alkotott eddigi elképzeléseink újragondolására késztet!

Az Élő Mátrix – The Living Matrix – HÚ WaZZeg

Tudósokat szólaltat meg a világ minden tájáról, akik az információs mezőkkel kapcsolatos bizonyítékok egész sorával kérdőjelezik meg a biokémia és genetika kizárólagos szerepét a biológiai rendszerek működésében és irányításában. Az Élő Mátrix a gyógyítás új tudománya, a filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Szellemi Valóság - 6/1. Maxwell Igan - Az Ébredés (The Awakening) 1/7 HUN SUB magyar felirat. 2012 Event Horizon: (1) Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock.

Tudatosság-Tudatában (Új Linkekkel) The Day Before Disclosure.