background preloader

Шири даље

Facebook Twitter

ДОК СУ ОНИ ДОКТОРИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ БИЋЕ ПАЦИЈЕНТИ: Власници "јефтиних" диплома у Вучићевој влади. Београд – За три године владавине, Српска напредна странка успела је да заведе тиранију, уништи опозицију и независне медије.

ДОК СУ ОНИ ДОКТОРИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ БИЋЕ ПАЦИЈЕНТИ: Власници "јефтиних" диплома у Вучићевој влади

Јавна предузећа је претворила у азил за удомљавање партијских кадрова, државне институције у апарат за реализацију партијских интереса. Спољна политика је креирана по систему безусловне капитулације. Привреда постоји искључиво на билбордима и маштовитим макетама. Se connecter à Facebook. Www.zlocininadsrbima.com. ТРИ СРБИНА МУСЛИМАНА. Пише: проф др Радош ЉушићСтолац, мало место у Херцеговини, кршевито, на чијем камену су рођени многи чврсти и поносни људи.

ТРИ СРБИНА МУСЛИМАНА

Срба попут поменуте тројице било је више у Стоцу, и пре и после њих. Њих тројица су издвојени као представници једине велике српске генерације, оне с почетка 20. века, у коју сврставам и нараштај младобосански. Чувено је српство, по језику, Али-паше Сточевића-Ризванбеговића, херцеговачког везира, који је писао владици Његошу ћирилицом, језиком српским, чистим и бистрим као херцеговачко небо после кише, из чијих писама је епископ скендеријско-црногорско-брдски могао извлачити корисне поуке – језикословне и политичке. Из везировог племена, са његовим презименом, било је србофилски оријентисаних племеника и у времену Принциповог појаса.Нешто се тихо али бунтовно десило у Стоцу с краја 19. и почетка 20. столећа, појава коју повесници нису запазили.

Надалеко познати и вредни Милан Ђ. ИСТОРИЈА, У борби против глади и вештачке хране, Тесла је заштитио робну марку „Factor auctus” - ВОЖД 2013 VOŽD - ISTORIJA, U borbi protiv gladi i veštačke hrane, Tesla je zaštitio robnu marku „Factor auctus” „Хиљаду других зала можемо поменути, али сва она заједно… нису равна једном једином: недостатку хране, који доноси беду, глад и осиромашење.”

ИСТОРИЈА, У борби против глади и вештачке хране, Тесла је заштитио робну марку „Factor auctus” - ВОЖД 2013 VOŽD - ISTORIJA, U borbi protiv gladi i veštačke hrane, Tesla je zaštitio robnu marku „Factor auctus”

Ове речи Никола Тесла је написао у свом славном есеју „Проблем повећања људске енергије”, који је објавио у јуну 1900. године. Сто година касније, 8. септем­бра 2000. године, Уједињене нације су усвојиле Миленијумску декларацију и у њој дефинисале осам развојних циљева које треба остварити до 2015. године, при чему је као први циљ дефинисано искорењивање екстремног сиромаштва и глади. Статистике говоре да је сиромаштво преполовљено у односу на 1990. и да су размере глади смањене, мада је данас у свету око 900 милиона гладних људи. Овај напредак учињен је здруженим снагама држава чланица УН и њених организација, бројних корпорација и филантропских акција, у којима су учествовали и неки од најбогатијих појединаца планете. Ствари су отишле у другом смеру из низа разлога, при чему су интереси корпорацијског капитала имали важну, могуће и пресудну улогу. Џон МекКејн: Изгубићемо рат против српске војске! Branko Dragaš. Протест против НАТО конференције у Београду, злочинци… напоље!

Диктатура нашег лакејског режима напредује, полако се прелази на диктатуру војне хунте, јер без сазнања и одобрење грађана организују војни Самит НАТО алијансе који треба да се одржи од 13.-15. јуна у Београду, у „Сава центру“.

Протест против НАТО конференције у Београду, злочинци… напоље!

Власт покушава да сакрије ову вест од грађана, јер знају да су грађани против злочиначког НАТО пакта, о необавештеност грађана можете се уверити преко овог прилога: Нећемо НАТО скуп у Београду! Злочинци се враћају на мести злочина да се изругају жртвама, међутим, најгори непријатељи су домаћи, наши понизни квислиншки окупатори који су пристали да организују највећу НАТО конференцију у историји! 10308367_10152047428116850_116774426449740864_n.jpg (506×506) Do-you-believe-in-mom.jpeg (960×760) Никола Алексић: Проглас полицији и војсци. Александар Мезјајев-ХАШКИ ТРИБУНАЛ – ОРУЖЈЕ ЗА ФАЛСИФИКОВАЊЕ ИСТОРИЈЕ- електронско издање - Фонд стратешке културе > ХАШКИ ТРИБУНАЛ – ОРУЖЈЕ ЗА ФАЛСИФИКОВАЊЕ ИСТОРИЈЕ > srb.fondsk.ru - Фонд Стратешке Културе.

Историја је један од најважнијих инструмената који се користе да би се управљало савременим друштвом.

Александар Мезјајев-ХАШКИ ТРИБУНАЛ – ОРУЖЈЕ ЗА ФАЛСИФИКОВАЊЕ ИСТОРИЈЕ- електронско издање - Фонд стратешке културе > ХАШКИ ТРИБУНАЛ – ОРУЖЈЕ ЗА ФАЛСИФИКОВАЊЕ ИСТОРИЈЕ > srb.fondsk.ru - Фонд Стратешке Културе

Управо зато се унакажењу историје придаје толико велика пажња, како од стране државе (ради унутрашњег управљања), тако и од стране наддржавних структура (ради глобалног управљања). Изучавање делатности савремених међународних судских установа, показује да фалсификовање историје представља један од њихових најважнијих задатака. Због тога је низ ових судова и трибунала управо и створен ради фалсификовања историје. Зашто нико у Србији не сме да противречи Бранкици "Инсајдер" Станковић? Као што данас рецепте за економију најгласније прописују они који су је уништили, тако и медије спасавају они новинари који су им дошли главе.

Зашто нико у Србији не сме да противречи Бранкици "Инсајдер" Станковић?

„Овде новинарство више не постоји“, каже Бранкица Станковић, поносна добитница једне од америчких награда за новинарску храброст и осталих огледалаца и ђинђува какве се већ уручују урођеничким новинарима и овде и широм света који су препознали ко је газда. Да није било ове несреће са поплавама, вероватно би Бранкица и нешто њене журналистичке сабраће наставили да ходају по телевизијама вапијући како је новинарство и, наравно, тражећи кривца за то. Али, исто као што данас рецепте за српску економију најгласније прописују они који су је уништили, тако и српско новинарство спасавају они новинари који су му дошли главе.

Није то непозната чињеница из света каузалности криминалистичких романа, где је врло често убица онај који највише кука и највише се упире да поправи стање. ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ АКАДЕМИКА ДРАГОЉУБА ЖИВОЈИНОВИЋА – ДУГА ИСТОРИЈА АНГЛОСАКСОНСКОГ РАЗБИЈАЊА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ! Среда, 30 новембар 2011 22:04 за ФБР приредила Б.

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ АКАДЕМИКА ДРАГОЉУБА ЖИВОЈИНОВИЋА – ДУГА ИСТОРИЈА АНГЛОСАКСОНСКОГ РАЗБИЈАЊА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ!

Диковић Из докумената до којих је дошао познати историчар јасно се види да је чак и у Првом светском рату Енглеска све чинила да Србија нестане Тек објављено капитално дело академика др Драгољуба Живојиновића „Невољни ратници, велике силе и Солунски фронт” озбиљно је уздрмала читаву и не само нашу савремену историографију. ЈЕДАН ЗАПИС О СРБИМА ИЗ 1918. ИЛИ ЧУВАРИ КАПИЈЕ - Нови Стандард. Срби безгранично верују у своју способност да се такмиче са достигнућима најмоћнијих нација света Непријатељи су платили свој данак главним одликама Срба.

ЈЕДАН ЗАПИС О СРБИМА ИЗ 1918. ИЛИ ЧУВАРИ КАПИЈЕ - Нови Стандард

“Два су чиниоца, по мом мишљењу, била од одлучујућег значаја у победама српске војске”, пише дописник Франкфуртер цајтунга, “универзално патриотско усхићење и физичка снага српских војника. Сведоци патриотског усхићења су сви они примери саможртвовања, они који су дали своје породице и сву своју имовину и ставили се на располагање својој домовини.” Не треба доказивати патриотизам и оданост војске која је прошла кроз оно кроз шта је српска војска прошла. Владислав Ђорђевић: ИНТЕЛЕКТУАЛКА КАО ПРОСТИТУТКА. Широко је распрострањена предрасуда да се проституцијом и другим моралним непочинствима баве само жене нижег социоекономског и школског нивоа.

Владислав Ђорђевић: ИНТЕЛЕКТУАЛКА КАО ПРОСТИТУТКА

Заправо, проституција и други видови нећудоређа распрострањени су и у горњим социоекономским слојевима. Заправо, она у њима цвета. Проституција је у Србији забрањена, али то не значи да не постоји. Подухват троје студената из Косовске Митровице – не дајмо да се српком народу промени свест и помути разум. Српске жртве – сећање и заборав (филм, видео) Аутор: Иван Максимовић 18.05.2014.

Подухват троје студената из Косовске Митровице – не дајмо да се српком народу промени свест и помути разум

Новинар.де На двоструку годишњицу страдања српског народа, 15 година од НАТО агресије и 10 година од мартовског погрома почињеног од стране Шиптара а уз логистичко-политичку подршку запада који нас је и бомбардовао подржавајући те исте, организован је догађај који је донекле надокнадио неангажовање, а у неким деловима и претекао институције државе Србије у подсећању на страдања, жртве, претрпљену штету и нанету бол. ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: СРПСКА КУЛТУРНА ШИЗОФРЕНИЈА. Српска културна шизофренија тиче се основних идентитетских ознака једне нације: језика, писма и календара. Језик нам је подељен на рускословенски (црквени) и народни (световни), писмо на ћирилицу (црквено) и латиницу (световно), а календар на јулијански (црквени) и грегоријански (световни). Где су корени те шизофреније? 1. Jезичка шизофренија Корени језичке шизофреније сежу дo Вукове језичке реформе. Петиција за одузимање држављанства Србије – Соњи Бисеркo. Задивљујући рекорд нашег правосуђа > srb.fondsk.ru - Фонд Стратешке Културе.

Преносимо осврт Косте Чавошког на пресуду другостепеног суда по којој је Чавошки крив што је једног „другосрбијанца“ назвао издајником. Професор Чавошки је кажњен за пример другима, јер ако може да се казни Чавошки, може и свако други ко се буни - то је порука коју нам властодршци шаљу. За разлику од древних времена када су се бележили и памтили изразити примери храбрости или неке друге врлине, у модерном времену сматрају се вредним помена и необични, па чак и бизарни подвизи који улазе у Гинисову књигу рекорда.

Наши људи изгледа још увек немају неку већу склоност да се надмећу у таквим стварима, али ће изгледа по својим подвизима у области правосуђа бар неки од нас ући у ту књигу рекорда. Недопустива спорост Хашког трибунала Први је Војислав Шешељ који већ више од једанаест година чами у хашком казамату, а да му није изречена ни првостепена пресуда. Питање карактера. Дуго ме већ мори једно питање, на које никако да спознам одговор. Ту ми је некако, на ивици свести, али никако да га докучим. Све док нисам данас прочитао есеј Николе Танасића „О венцу“ на НСПМ, који кроз подсећање на Демостена прилази једном ретко спомињаном - али изузетно важном - аспекту свега што се десило на нашим просторима, не само у протекле две деценије већ и много, много раније.

За оне који не знају или су заборавили, Демостен је био атински државник који се оштро супротставио Филипу Македонском и његовом освајању Хеладе. Саша Трајковић - Слава Сведржитељу (инструментал. Говоримо ли англосрпски језик : Култура. Српски политичари се, готово никад не консултују са српским филолозима у доношењу одлука, рекао је Милош Ковачевић на скупу посвећеном српском језику и култури У Српској књижевној задрузи одржан је научни скуп с темом: „Идентитет српског језика и културе”, на којем је учествовало двадесетак лингвиста, књижевника, професора универзитета, који су указали на статус језика и проблеме с којима се суочава.

Милош Ковачевић, у раду: „Српска припомоћ босанској коби српског језика”, подсетио је да је Скупштина Србије и Црне Горе донела (2005) Закон о ратификацији Европске повеље о регионалним или мањинским језицима, која је сачињена у Стразбуру (1992). Kako je nastao partizan. Kako je nastala pesma Djurdjevdan. Патриотска пљачка" (2), или анкетни „Инсајдер“ генерала Стојановића. У време комунизма у Југославији, била је популарна крилатица: „Кад хоћеш нешто да забашуриш, формирај радну групу“. Од обнове вишестраначја у Србији радне групе заменили су анкетни одбори, чија улога би требало да буде да испитају поједине догађаје и појаве, и да известе о томе Скупштину. По правилу, ти извештаји су увек били „округло па на ћоше“, дакле бескорисни.

Први анкетни одбор формиран је поводом демонстрација и јуриша на „ТВ Бастиљу“, 9. марта 1991. године, а можда је најпознатији онај формиран да испита малверзације око трговања електричном енергијом, који је предводио Александар Вучић.