background preloader

READ

Facebook Twitter

Kosovo Myth. OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA: Sedlarov udarni argument o plivanju leševa uzvodno je loša montaža. Жарко  Јанковић: CETERUM  CENSEO  CARTHAGINEM  ESSE  DELENDAM. Велики римски државник Катон остао је упамћен по томе да је свако своје обраћање у Сенату завршавао речима из наслова овог текста.

Жарко  Јанковић: CETERUM  CENSEO  CARTHAGINEM  ESSE  DELENDAM

Наиме, Катон је потпуно разумео геополитички и стратешки аспект опстанка Римске Републике. Било му је јасно да Картагина и Рим не могу постојати једни поред других. Две потпуно опречне цивилизације, римска која је заснована на римском праву, хеленском наслеђу, власти патриција, Италском савезу, чија је економија заснована на пољопривреди и јакој војној организацији, и картагинска, пореклом феничанска, трговачка, маритимна цивилизација заснована на поморској доминацији са јаком флотом. Од њиховог судара зависила је читава будућност западног Медитерана и будуће Европе. Монах Антоније: Интелигентни Секташ Мирољуб Петровић, један од претеча Антихриста у данашњој Србији (!?)

Монах Антоније: Интелигентни Секташ Мирољуб Петровић, један од претеча Антихриста у данашњој Србији (!?)

Монах Антоније: Интелигентни Секташ Мирољуб Петровић, један од претеча Антихриста у данашњој Србији (!?)

Пре него што вас упутимо на чланке сајта Борба за Веру о почетцима раскринкавања веома опасне медијске појаве зване Мирољуб Петровић, да се захвалимо свима који су покренули ову важну тему о особи која ни часа не мирује гледајући на сваки начин придобити себи и своме зловерју коју душу више, нарочито преко интернета. Кажемо – раскринкавања појаве, а све ради заустављања даљег ширења препредено скривене зле науке и даље погибије душа слушалаца, а без икакве злонамерности према заблуделом Божијем створењу Мирољубу, коме желимо све најбоље – а то је смирење пре Истином која је Богом Откривена и сачувана једино у Православној Цркви Светитеља Божијих … Међутим, са Мирољубом је ствар закукуљенија, јер је овај дубље зашао у верску Литературу и префињеније дела у истом, Лучићевом смеру.

ИстиноЉубље свима Вама! Клечећи ешалони Тони Блера - НАТО пушике за демонтажу Србије. Напомена: због блокаде дељења оригиналног текста преко друштвених мрежа – објављеног 30 јануара, модификован је наслов, а цео текст се објављује без икаквих измена: Изјаву високе представнице државног система да „Србија није држава Срба“, испраћена је претњом њене заменице Српској Православној Цркви, речима да: „Србија непрестано фаворизује једну верску заједницу (Православну), чиме крши грађанска права мањина“ Према речима пушике број два, свако помињање Православне цркве је политички некоректно, због чега „права националних мањина не стоје добро и далеко су од идеалних“.

Клечећи ешалони Тони Блера - НАТО пушике за демонтажу Србије

Пушика број два је настављач тезе коју заступа главна пушика, конспиративног надимка БЈ (није илузија на blow job), да: „Србија не припада Србима“ SERBIAN HISTORY - The Timeline. Како су комунисти уништили привреду. Пише: Милослав Самарџић Уместо подгревања носталгије за деведесетим, осамдесетим, седамдесетим… мора се поштено рећи да је здрава економија у овој држави последњи пут постојала 1930-тих година Отпуштање стотина хиљада радника после 2000. године, уз гашење домаћих и довођење страних банака, тзв. тајкунизацију и остале процесе, код дела становништва доводи до жала за деведесетим годинама 20. века.

Како су комунисти уништили привреду

- Igra ignorisanja. The Problem of Political Ignorance. Робови, великим словима - зашто никада нисте чули за "Capitis Diminutio Maxima" Матрикс наших живота обликован је скупом лажи презентованих нам као неоспорне истине.

Робови, великим словима - зашто никада нисте чули за "Capitis Diminutio Maxima"

Једна од тих илузија је да нисмо робови. Свака особа својим рођењем постаје слободно људско биће, са гарантованим правима и слободама – у теорији. Пракса је мало другачија, скривена у заборављеном термину Римског права, јавности (не)знаном као „Capitis Deminutio Maxima“. Рођење уједно означава и почетак робовског статуса особе. Уписивањем у матичне књиге рођених, родитељи пријављују држави нови производ као легалани предмет опорезивања. Анонимна Револуција - пут ка Слободи почиње првим кораком. „нико ти не може дати слободу, нити једнакост и правду – ако си човек сам ћеш то узети“ – Malcolom X Људи се рађају слободни, са правима гарантованим Уставом у коме стоји да смо сви једнаки – теоретски.

Анонимна Револуција - пут ка Слободи почиње првим кораком

Сурова реалност отпадне депоније ЕЗ свела је људска права на ексклузивну привилегију режимске елите и мањинских група, на штету свих осталих. Тоталитарни режими диктаторског типа свог највећег непријатеља виде у слободи говора, мишљења и јавног окупљања. Транспарентна транзиција Србије у личну прћију Вучићевог клана, праћена је „реформом“ полиције у приватни Гестапо политичке партије на власти.

Хапшења и пребијања независних новинара, праћена су забраном протеста против режима. Драган Симовић: Не једите ништа од онога у чему нема Светлости. Лирски записи из Акаше Најтеже је човеку у овоме свету.

Драган Симовић: Не једите ништа од онога у чему нема Светлости

Не говорим о људима, већ о човеку. Велика је разлика између човека и људи. То су, скоро, две расе. Daron Acemoglu discusses "Why Nations Fail: The Origins of Power, Prosperity, and Poverty" Ženska askeza. Esoteric Agenda - Full Documentary. Др Раде С. Н. Рајић:МАЈСКИ ПРЕВРАТ У СВЕТЛУ ОТАЏБИНСКОГ ИДЕАЛА ОФИЦИРСКОГ ПОЗИВА. Недеља 08.фебруар 2015 Посвећено стоједанаестој годишњици Мајског преврата 1903. године и официрском кору славне српске војске Пук.

Др Раде С. Н. Рајић:МАЈСКИ ПРЕВРАТ У СВЕТЛУ ОТАЏБИНСКОГ ИДЕАЛА ОФИЦИРСКОГ ПОЗИВА

Др Раде С. Н. Рајић Говорити о официрском кору српске војске, а непоменути једног од најконтроверзнијих, занимљивих и неоспорно најутицајнијих официра, не само у официрском кору београдског гарнизона већ и у тадашњим политичким превирањима у Краљевини Србији с почетка 20. века, изгледа као недоречена прича или незавршен посао. ОД УКРАЈИНЕ ПА ДО ХРВАТСКЕ: Зашто католици (унијати) мрзе православце (Историјски водич) Разумевање сукоба на истоку Европе немогуће је без спознаје историје католичког непријатељства према православљу.

ОД УКРАЈИНЕ ПА ДО ХРВАТСКЕ: Зашто католици (унијати) мрзе православце (Историјски водич)

Корени данашњих невоља у Украјини нису толико у монголској инвазији која је уништила прву руску државу [1], већ пре у Брестовском споразуму о Унији (1595), када је под огромним притиском католичког Великог војводства Пољске и Литваније одређени број православних свештеника одлучио да се потчини Риму. Од тада па све до данас, ови „унијати“ покушавају да створе одвојени, антируски, „украјински“ идентитет. Током грађанског рата (1917-1922), који је бољшевике довео на власт а од царске Русије створио Совјетски Савез, били су на страни Пољске. Search Results - Форум Пријатељ Божји. Осам заблуда о ћирилици.

Уторак 03.фебруар 2015 Постоје два опречна погледа на српско писмо.

Осам заблуда о ћирилици

Ја ћу их назвати становиштима асимилације и афирмације. Оба се слажу око тога да је ћирилица различита, то признају и једни и други. На пример, већина писмених припадника европских и других народа на планети, може да чита латиничне натписе на српском језику, иако сам језик не разуме. Са ћириличним натписима је проценат оних који читају много мањи. Ненад Благојевић: УЧИТЕЉИЦА ЖИВОТА. Историја је, говорили су Латини, „учитељица живота“. Непотребно је ићи тежим путем и сваки пут испитивати шта ће бити ако су нам наши преци већ дали пример за то.

Историја нам служи да би знали ко су нам увек били и остали пријатељи, а ко никад није био па логично никад и неће бити. Де Гол је давно приметио: „Опасни су само они непријатељи које не можете препознати“. Дакле ако до сада нисмо знали зашто онда, водећи се Де Головом констатацијом, треба да се консултујемо са „учитељицом живота“, да би препознали ко су нам непријатељи и да не би дошли у опасност. 9. 11. 2014. Боље да те Турци муче, него да те Латини уче (Цео филм) Group Consensus Collaboration Tool. РОДНОВЕРЈЕ – РЕЗЕРВНА ВАРИЈАНТА НАЦИЗМА (САТАНИЗМА) Некако се у последње време исувише много у мом рођеном граду појавило људи (у првом реду, омладине) који себе зову “родновери”, изјављујући да исповедају некакав “култ старословенских богова”, да су адепти извесних “волхова”, који наводно “поседују сакрална знања” – и тако даље у истом духу. У почетку је било смешно, сада – не нарочито.

Откуда је и у коју сврху у савременој Русији настало такозвано “руско многобоштво”, ОНИ КОЈИ ТРЕБА одувек су знали. А они који су данас заокупљени разноразним перунима и осталим дажбозима, већином појма немају не само о истим тим перунима него и о томе ко је и у ком циљу извукао те маховином покривене идоле из таме и прашине векова на светло дана. Iz arhive - Građansko vaspitanje i deca špijuni. KAKO SU NASTALI DONOSAURUSI KOJI NIKADA NISU POSTOJALI? 1. Srpski Kalendar 2011 Drugi Deo. OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA VODE: Video koji će vas ostaviti bez daha! - Kurir. Феминизам и најмоћнији банкари - Глобализам - Завера - Цеопом Истина. У последњим деценијама, феминизам је кардинално изменио традиционалну породицу. Притом, ни слабији ни јачи пол од тога нису победили. Уместо равноправности, десила се отворена неравнотежа у корист жене-победнице и пасивног мушкарца. Штавише, у САД и Европи традиционалну породицу замењују хомосексуални бракови и повремено се то чак представља као пример.

По резултатима испитивања, та склоност се вештачки распрострањује од стране групе банкарских кланова, за које је феминизам постао оруђе за стварање новог друштва и смањење броја становника земље. Црно племство и сенке савременог ропства - Глобализам - Завера - Цеопом Истина. Део данашње владарске аристократије неки истраживачи Завере називају: „Црно племство“. Овај назив се одавно већ не односи на црне племићке породице које су владале у древном Египту и Северној Африци и које су одавно побијене и опљачкане, већ се односи на данашњу европску аристократију која је своју огромну моћ и богатсво засновала делимично и на пљачки овог древног црног племства. Данашње Црно племство овакав назив носи искључиво због своје безочне и бескрупулозне технике владања и пословања. Глобалистичко обликовање деце - Глобализам - Завера - Цеопом Истина. Психолози се у последње време све чешће суочавају с врло изопаченим понашањем предшколске деце.

С једне стране, необична спутаност, недовољно развијен говор. С друге, повећана агресивност и некаква дивља, претерана демонстративност. Дете се устеже да одговори на најпростије питање, али се притом без устручавања кревељи у присуству непознатих одраслих, пузи под столом, па чак и прави непристојне покрете. Понаша се сасвим неконтролисано. Модели лошег понашања га привлаче као магнет, премда најчешће ништа слично код куће не види, и наравно, хиљадама пута је у кући чуло да се тако не сме понашати. Миодраг Зарковић: Ево ко беше Оља Бећковић, а ево и Србије коју је стварала.

SERIJA: "NAJMRAČNIJE TAJNE JUGOSLOVENSKE TAJNE SLUŽBE" Bećković: Tito je prvi slučaj u svetskoj istoriji da je jedan narod uzeo za svog vođu neprijateljskog vojnika! Otkrica sa izgubljenih stranica istorije 1. Kako je MMF uništio Jugoslaviju. Борба са помислима. Illyria Forums (Balkans/Mediterraneans/World) Сретењска бесједа, "Православље и правословље" ЗАТИРАЊЕ СРПСКЕ ЋИРИЛИЦЕ - ПЛАН ИЛИ СЛУЧАЈ. Ево ко и колико плаћа фашисте Наташу Кандић, Соњу Бисерко, Жене у Црном, Б92, ЦЕСИД, Пешчаник, Е-новине…

Facebook and Google - Secret Revealed …Must See! Руски филм СОДОМ – По диктату запада ЛГБТ лоби спроводи терор над Човечанством! ТРИ СРБИНА МУСЛИМАНА. BODLJE I ZAOKE- dr Djordje Jankovic 17. Археолог др Ђорђе Јанковић о пореклу Словена. РАЗРЕШЕНА ЕНИГМА ЗВАНА ТИТО. Писмо Жандармерији: Ујео вас је пас кога сте хранили « КМ Новине. Шифре времена - 3.епизода: фашизам и нацизам у Србији - Снага Народа - Снага Народа. Активности разних српских непријатеља - Page 51. Старац Пајсије Светогорац: „Сада је рат, духовни рат, и ако се ми не будемо супротставили, устаће из гробова наши преци“ > srb.fondsk.ru - Фонд Стратешке Културе. ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ АКАДЕМИКА ДРАГОЉУБА ЖИВОЈИНОВИЋА – ДУГА ИСТОРИЈА АНГЛОСАКСОНСКОГ РАЗБИЈАЊА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ!

BANKA ZA OBMANU I RAZARANJE DRŽAVE: CILJ JE OBLIKOVANJE DRUŠTVA ONAKO KAKO TO ODGOVARA DAVAOCIMA PARA. 1521704_400859880057758_728027881_n.jpg (960×704) Narodni guslar Ivan Knežević-Guslar gudi Rusija se budi. Везе Руса и Срба у раној историји (1) Ево ко и колико плаћа фашисте Наташу Кандић, Соњу Бисерко, Жене у Црном, Б92, ЦЕСИД, Пешчаник, Е-новине… Забрањена историја: Југославија у 2. светском рату.

Energetski vampiri : Život i stil : Spektar. Патриотска пљачка" (2), или анкетни „Инсајдер“ генерала Стојановића. Američka vojska dugo krila drevnu tajnu: Ljudska kosa je produžetak nervnog sistema. Ко забрањује патриотизам у Србији? Www.ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf. Ања Марковић: Е-ломача. ИСТОРИЈА Како су Срби и Немци спасили мошти Кнеза Лазара од усташа - ВОЖД 2014 VOŽD - ISTORIJA Kako su Srbi i Nemci spasili mošti Kneza Lazara od ustaša.

Komentari. Ђакон Ненад Илић: Рат у култури или Како да се вратимо у живот. Nova Svest. Искрено писмо руских либерала „другу Стаљину“ које касни 60 година. Chomsky on "Football and other Sports" (Funny) The Overprotected Kid. ДУХОВНИ ПРОБЛЕМИ СРПСКОГ НАРОДА - Нови Стандард. HRVATSKI PORTAL: Misteriozna bića s Meseca na kraljevskom srpskom grbu. Www.youtube.com/watch?v=HDmknFnUIbI.

Драган Томић: Врх,брате! Александар Лазић: Улога мог сајта у светској револуцији или Коме смета Стање ствари. Камен земље Србије. Zašto fantastični roditelji podižu depresivnu decu. A New Cold War? Ukraine Violence Escalates, Leaked Tape Suggests U.S. Was Plotting Coup. Top 5 Conspiracy Theories That Are True!