VNtop

Facebook Twitter

Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Algemene Vergadering van de Verenigde Naties De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bestaat uit alle lidstaten van de Verenigde Naties.

Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

De vergadering komt in een jaarlijkse sessie bijeen. Ited Nations News Service. Welcome to the United Nations.

ited Nations News Service

It's your world. United Nations News Centre with breaking news from the UN News Service Advanced Search. VN-top 2011. MinBuZa (minbuza) sur Twitter. VN-top 2011 – Speciale reporter. Win een reis naar New York om de VN-top te verslaan!‬‏ Sachisays (sachisays) sur Twitter. Sachi vraagt om jouw hulp‬‏ Fb: Nederland en de VN. Spelregels competitie. Galerie de Nederland en de VN. Caecilia wijgers (caeciliawijgers) sur Twitter. Paul Frank (frankpaul) sur Twitter. Machteld Smid (Machteldpol) sur Twitter. Super social media vacature voor student! | Social Media Blog - Yocter.

GEZOCHT: Student voor social media verslag VN-Top New York Vanaf 20 september 2011 vindt in New York de 66e editie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties plaats.

Super social media vacature voor student! | Social Media Blog - Yocter

In aanloop naar deze vergadering en tijdens de openingsweek doen verschillende Nederlandse delegatieleden voor het eerst via sociale media verslag van deze VN-top. Deze leden van de ambtelijke delegatie brengen voor het voetlicht wat Nederland doet in VN-verband, belicht de thema’s die Nederland centraal wilt stellen en verslaan een aantal side events. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt daarnaast een student die in het kielzog van de Nederlandse delegatie via sociale media verslag wil doen van de openingsweek van de VN-top. Voor de werving van deze social mediareporter is het ministerie een competitie gestart op Facebook. Buitenlandse Zaken probeert social media uit & zoekt reporter. Social Media Revolution 2011‬‏