background preloader

Growing

Facebook Twitter

Rechtbank vindt schadeprotocol van de NAM niet onafhankelijk genoeg - Groninger Krant. De Rechtbank Noord-Nederland heeft, op verzoek van een gedupeerde van aardbevingsschade, voor het eerst een onafhankelijke deskundige benoemd in afwijking van het Protocol Schadeafwikkeling van de NAM.

Rechtbank vindt schadeprotocol van de NAM niet onafhankelijk genoeg - Groninger Krant

Persbericht De Haan Advocaten & Notarissen In de woning van de gedupeerde zijn veel scheuren en verzakkingen ontstaan. Volgens de deskundige van de NAM bestaat er geen verband tussen de aardbevingen en de schade aan de woning. Doe Maar Nederwiet Veronica Popnacht. Peppi en kokki introtje. ZITTINGSZAAL 14. Een onafhankelijk Groningen? Gember kweken - Doe het zelf in eigen je huis! Zelf Gember kweken is vrij gemakkelijk.

Gember kweken - Doe het zelf in eigen je huis!

Je kunt gewoon een stuk gemberwortel in de supermarkt kopen en deze gebruiken om je eigen gember te kweken. Gember kweken in 8 stappen. Zaaikalender voor de groententuin Zaaikalender, groententuin, groenten, zaaien, zaden, zaad, groente, groentes, soorten, zaaitijdstip, zaaidatum, kalender, maan, pillenzaad, zaadjes, tijd, moestuin, volkstuin, serre.

Zaaikalender voor de groententuin Groenten zaaien in eigen moestuin Zaaikalender voor de moestuin: Voor de beginnende moestuinliefhebber is het soms is het vaak raden naar wat hij in een bepaalde maand al dan niet zou kunnen zaaien of planten.

Zaaikalender voor de groententuin Zaaikalender, groententuin, groenten, zaaien, zaden, zaad, groente, groentes, soorten, zaaitijdstip, zaaidatum, kalender, maan, pillenzaad, zaadjes, tijd, moestuin, volkstuin, serre

Welke de plantafstanden ongeveer bedragen en wanneer er dan zou kunnen geoogst worden. Doorheen de jaren krijgt men dan zeker en vast steeds meer ervaring en vertrouwen wanneer het het beste tijdstip is om een bepaalde groente in de moestuin te gaan zaaien / planten. Hierbij alvast een zaaikalender die de meest courante groenten omvat. DeNieuweTuin. Archives.rooftopgardens.ca/files/Roof Top Permaculture_0.pdf. De Ecologische moestuin. Een zeer afwijkende vorm van een moestuin of eetbare tuin is de permacultuur.

De Ecologische moestuin

In de permacultuur gaat men uit van het principe dat gewassen permanent in de tuin blijven staan. Deze vorm is niet voor iedereen geschikt, maar zeker de moeite waard om even te lezen wat het inhoudt. Permacultuur probeert alle natuurlijke voordelen bij elkaar te gebruiken. Daarbij van een permanente cultuur uitgaande. Er wordt dus veel gewerkt met vaste gewassen. Permaculture In Pots - How To Grow Food in Small Urban Spaces. Juliet Kemp appeals to those who may feel powerless to meet their own subsistence needs through lack of growing space.

Permaculture In Pots - How To Grow Food in Small Urban Spaces

With the emphasis on reuse of materials; organic or 'try to live with it' pest control; and observing your space before planning or doing, permaculture is firmly at the heart of this practical guide. After a practical and enlightening introduction - including permaculture principles as relevant to growing in containers and planning to maximise your space - the book is laid out month by month. It doesn't matter when you pick up the book and start your journey of container gardening - as Kemp says, "wherever you are in the year, open the book to that chapter, and it'll tell you what you should be doing". Each month's section details tasks to be done; how to plan ahead for the next season (e.g. making leafmould in November for the spring after next!)

Welkom bij mijn groentetuin. Groenten.

Welkom bij mijn groentetuin

Sommige groenten zijn niet echt goed bevriend met elkaar. Welkom bij mijn groentetuin. Welkom bij mijn groentetuin. Hier staan alle potten, bestemt voor de aardappelenteelt vast klaar.

Welkom bij mijn groentetuin

De stokken staan er voor de zekerheid in zodat deze potten niet weg kunnen waaien. Onder in de pot heb ik een laagje grond van 3cm. gedaan daarna de aardappelen toen weer een laagje grond zodat de aardappel bedekt is. Hier is de aardappel net boven de grond. Ik heb deze aardappelplant weer met een laagje grond bedekt zodat het plantje weer helemaal bedekt was. Door nieuwe potten zonder bodem in deze vierkante pot te zetten kan ik de plant een paar keer bedekken.

Courgettes kweken in de MM - Makkelijke Moestuin. Courgettes zijn een van de leukste groentes om in de Makkelijke Moestuin te zetten!

Courgettes kweken in de MM - Makkelijke Moestuin

Ze zijn super makkelijk te kweken, zien er prachtig uit en geven tot ver in oktober een enorme opbrengst. Peultjes - MOESTUIN IN POTTEN. Diederiksamsom : Mooi. Het minste wat NL voor... Tuinieren op flats en balkons van A tot Z voor binnen of buiten. Groenten telen op het balkon van A tot Z, een E-book thuis-tuinieren voor dummies.

Tuinieren op flats en balkons van A tot Z voor binnen of buiten

Zelf groenten kweken is hip! Kweken in de vensterbank, de raamtuin, de vierkante meter kant-en-klare tuin, groente telen in potten en bakken. Horizontale en verticale begroeiing. Een eigen hangende tuin maken en eigen constructies verticaal tuinieren. Groenten kweken op een balkon, terras of daktuin of gewoon binnen het hele jaar door. Groente kunt u prima in potten of bakken kweken bij gebrek aan een tuin. Tuinieren zonder eigen grond. Maak van je buitenmuur een tuin.

Tuinieren zonder eigen grond

Vanuit Eetbaar Nederland en de Permacultuur netwerken komt regelmatig de vraag naar voren hoe mensen kunnen tuinieren als ze geen eigen grond hebben. De (soms hangende) groentetuin in potten van Connie. Green-Kids hangtuintje paprika. Aardbeien zaaien. Www.plantaardig.com "helpt u groenten kweken" Aardbeien zaaien. De moeite waard? Klaver meststoffen uit lucht in grond. Trimbos: THC-% nauwelijks van invloed » RollingStoned.nl. Home / Trimbos: THC weinig invloed Minister Opstelten ziet >15% THC-wiet als harddrugs, want ‘levensgevaarlijk’. Onderzoek van Trimbos-instituut bewijst dat dit onzin is. ‘Het niet aannemelijk dat cannabis-verslaving en de toenemende vraag naar behandeling in belangrijke mate het gevolg is van sterkere wiet’. Het is de dag waarop de anti-cannabis leugenaars ontmaskerd worden.

Eerder vandaag ging premier Mark Rutte kleddernat met zijn bewering dat wiet ervoor zorgt dat je IQ daalt en je vroeg gaat dementeren (zie ‘Blower scoort op cognitieve tests!’). [Beeld: MWNW.nl] Www.tuinadvies.nl: de meest bekeken tuinsite van de Benelux. Erwten en peulen: zaaien of  planten. Gemakkelijk te kweken! Www.plantaardig.com "helpt u groenten kweken"

Diana's mooie moestuin. Andijvie behoort tot de bladgewassen en is familie van de witlof en de cichorei, vandaar ook de iets bittere smaak. Ze is rauw lekker in stamppot en salades, gekookt heel bekend maar er bestaan ook recepten van bijvoorbeeld ovenschotels met andijvie. Plant. Vergeet cannabis, tabak is risicofactor voor het ontwikkelen van een psychose. Voorbeschouwing op wat komen gaat. Wat is de juiste dosis cannabis voor mijn kind?

Nature Facts

Hoe houd ik kippen. Info. 101 PERMACULTURE DESIGNS, downloadable imgur album.