background preloader

Blogs recursos de arte

Facebook Twitter

L'art a Educació Infantil/index. En aquesta web hi trobareu una sèrie d'experiències relacionades amb l'art a Educació Infantil portades a terme amb nens i nenes de segon cicle d'Educació Infantil, en el CEIP Josep Pallach de Figueres. Aquest treball, aquí recollit, només pretén ser un reflex del que es pot fer dins d'aquest camp amb nens i nenes petits. Ben segur que cada vegada som més escoles que en el seu treball visual i plàstic incloem el món de l'art dins les nostres programacions. Si repassem quins són els continguts a treballar en la nostra etapa, fàcilment els trobarem experimentats en multitud d'obres d'artistes d'arreu del món.

Els colors primaris, sempre presents en obres de Miró, Mondrian, Van Gogh, ...; les formes geomètriques, en quadres de Kandinsky, Calder, Miró, Klee...; les línies, en les creacions de Mondrian,... ; tècniques com el retallat, tan ben experimentat per Matisse o l'esquitxat, en les obres de Pollock. Teresa Bardera. ¿Hacemos una obra de arte? Reciclando en la escuela. El pavelló d´Infantil. GRAFISME I CREATIVITAT. La classe della maestra Valentina. Petits Grans Artistes! Creciendo Con Montessori. VAN GOGH 2015. ANA-REUTILIZAR ES DIVERTIDO Y ÚTIL. Nosaltres també som artistes/ Nosotros también somos artistas.

MIS TÉCNICAS PLÁSTICAS. Alejandra Chavez | Inspiration for parents, teachers and anyone who loves teaching art. Libros Pop-Up Books Cards. Artistes a Les Corts. Plastiquem. Casa Maria's Creative Learning Zone. Idees Magistrals. PUERTAS A LA IMAGINACIÓN. Art Projects for Kids - Art Projects for K-5 and Beyond. Pinzellades al món.