background preloader

Saját

Facebook Twitter

Gőgös Gúnár Gedeon. Gőgös Gúnár Gedeon. Arculattervezés, webdesign, logó tervezés, magazin szerkesztés. A weboldal jelenleg magyarországi szervereken üzemel és az Üzemeltető is Magyarországon bejegyzett jogi személy.

Arculattervezés, webdesign, logó tervezés, magazin szerkesztés

Az üzemeltető a szolgáltatást magyar törvények és etikai normák betartásával üzemelteti azt. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény – Infotv., 2000. évi C. törvény – Számvtv., 2001. évi CVIII. törvény – Ekertv.) Az infoartnet.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről. Az Infoartnet Kft. adatkezeléseivel kapcsolatos tájékoztatás folyamatosan elérhető a címen. Az Infoartnet Kft. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Név: Infoartnet Kft. Online oktatást segítő alkalmazások, ötletek - IKT eszközök alkalmazása alsó tagozaton facebook csoport - Google Sheets.

Wakelet – Save, organize and share content. Miért jó, és mire jó az … online plakátszerkesztő? Egy plakát, szórólap elkészítéséhez két dolog kell: kreativitás és egy program ismerete.

Miért jó, és mire jó az … online plakátszerkesztő?

Hacsak nem vagyunk profi Photoshop használók, akkor általában a PowerPoint-ot, Word-öt szoktuk használni a plakátok, kiadványok elkészítéséhez. De vajon miért? Online oktatást segítő alkalmazások, ötletek - IKT eszközök alkalmazása alsó tagozaton facebook csoport - Google Drive. Aknaidora minikiallitas kozepiskolasoknak. A digitalis biztonsagrol. Sebran's ABC - Free Software For Kids. It's never too early for your child to become familiar with letters and numbers.

Sebran's ABC - Free Software For Kids

Sebran's ABC's colorful pictures, pleasant music, and gentle games teach letters, numbers, simple math, and rudiments of reading.

Otthon tanulás

Akik használják a WordWall-t, azoknak... - Tanulj velem IKT-val. ÉFOÉSZ Központ - Ilyen még nem volt! Elkészült az ÉFOÉSZ... A keresett oldal nem található. Informatika és tehetséggondozás. Egyéni tanulási útvonalak tanároknak, diákoknak. A legtöbb műhelymunka során tapasztalom, hogy mennyire eltérő előképzettségű tanár kolléga jön el és nehéz olyan feladatokat találni, melyek mindenki szükségleteit kielégítik.

Egyéni tanulási útvonalak tanároknak, diákoknak

Nem csak hogy az oktatásnak kell differenciálnia, a tanártovábbképzések során is szükség van az egyéni tanulási útvonalak biztosítására. Az alábbi eszközök, vizuális rendszerezők olyan tanulási útvonalak kialakítását teszik lehetővé, melyek során a diák nem csak arról dönt, hogyan sajátít el egy fogalmat, hanem azt is, hogyan mutatja majd be amit tanult. Digitális Család. 2015. Szerdán úgy alakult, hogy minden órán előkerült az eszköz.

2015

De a természetismeret kivételével egyszer sem használtuk többet, mint 10-10 percet. Igaz, a második órán nem nálunk, hanem kedves kolléganőmnél német órán csoportmunkában. Tech-Tudomány - Kedves tanárnő, engedje be a mobilt az órára! Engedd be a mobiltelefont az órára!

Tech-Tudomány - Kedves tanárnő, engedje be a mobilt az órára!

Nem arról van szó, hogy a gyerekek folyamatosan a mobiljukat nyomogassák az órán és nem is arról, hogy mostantól minden órán, minden tárgyból mindenkinek telefonoznia kellene, hanem arról, hogy ezeket az eszközöket, amik gyakran többet tudnak, mint az iskolai informatika labor gépei, kár lenne nem kihasználni – írja egyik bejegyzésében a digitális oktatásra nagy súlyt fektető Tanárblog. Ez csak egy kisebb javaslat a sok közül a pedagógusoknak, hogy hogy tudják megújítani a tanítást – vannak jóval konkrétabbak és átfogóbbak is.

A blog szerzői most kézikönyvet írtak az iskola digitális transzformációjához. Online tool to create sketch, painting, drawing, outline effects. Jedlik Oktatási Stúdió. A könyvet az Oktatási Hivatal KHF/8324-6/2010 engedélyszámmal 2015. augusztus 31-ig tankönyvvé nyilvánította.

Jedlik Oktatási Stúdió

A számítógépes ismereteket elsősorban kompetencia alapon lehet elsajátítani. Ennek megfelelően a munkatankönyv a tananyag feldolgozásában főleg az egyéni és a kiscsoportos (team) munka módszerére épít. Játssz, és alakítsd a jövőt! 010632 pc peti informatikaja kk beliv 1.

Olvasni cikkek

A legjobb képszerkesztők Androidra. Letölthető figurák. Infó könyvek, tananyagok. Az interaktív tábla és tabletek - Tablet, mobil - Videó letöltése Facebookról. Sokszor jó lenne, ha a tantermeinkben, vagy táborainkban internet nélkül is a rendelkezésre állnának a videók, melyeket szeretnénk a tanórán felhasználni.

Az interaktív tábla és tabletek - Tablet, mobil - Videó letöltése Facebookról

Vagy előfordul, hogy csak a Facebookon található, amit nem akarunk órán használni, s a diákoknak is más jogosultságaik vannak, de a videó jó, oktatásra kiváló. Ilyenkor jól jön, ha le tudjuk tölteni háttértárolóra. Nagyon könnyű videót letölteni, csak az eredeti URL szükséges hozzá. Nézzük, hogyan! Először is a jogokat kell figyelembe venni, ingyenes a videó, vagy jogvédett a tartalom?

Öko. Draw Your Own Greeting Card and Save Drawing Process as Time-Lapse Animation - iwishyouto.com, Next Generation Greeting Service.

Telefonról

Sites in VR - App su Google Play. Virtual tours of landmarks from Turkey, Egypt, Saudi Arabia, Syria, Morocco, Kuwait, Yemen, Macedonia, Holland, Belgium, France, Italy, Greece and Space.

Sites in VR - App su Google Play

Telefonról. Bűvösvölgy - álhírek óravázlatok. Tanárblog - Gépelés 10 ujjal - interaktív program. 21. századi tanár - 2019. április 5.

Tanárblog - Gépelés 10 ujjal - interaktív program

Egyszer egy magyar iskolában megkérdezték a diákokat a tanulmányaik végén, hogy mit tartottak az életben leghasznosabbnak az iskolában elsajátítottak közül. Bár nem ezt várták, de a tíz ujjal, vakon gépelés nyert. Multimedia QR Code generator - the smartest way to use QR Codes. Kvízek, tesztek, szavazórendszerek.

Átnézni

IKT arzenál. Program gitárosoknak. Digitális történetmesélés. Álhírvadász. Fizetős lett a padlet. Varázsdoboz. HASHTAG.SCHOOL - több mint e-learning keretrendszer. Vezércikk - 2018. április 17. Itt van! Az AR az új forradalom? Vezércikk - 2018. április 24. Minden évben jut nekünk valami, ami forradalmasítja az oktatást. Van, amikor ez kormányzati szinten van jelen, és például rengeteg interaktív tábla üzembe helyezését jelenti. Ezekből mostanra nagyrészt rendkívül drága vetítővásznak lettek. Előtte is voltak forradalmak, a videó, a szalagos magnó, a televízió, és legújabban a tabletek és a mobiltechnológia. Ehhez a listához társul most az AR alkalmazások egyre nagyobb csapata. Kincskeresés a térképen. Fordított Powerpoint. Tippek, trükkök - 2018. május 21.

A mesterséges intelligencia lenyűgöző dolgokra képes és egyre több, korábban csak science-fictionnak tekintett dolgot ad a kezünkbe. Douglas Adams Galaxis útikalauzában volt szó a bábel-halról, ami képes bármilyen nyelvről bármilyen nyelvre fordítani, nos a mesterséges intelligenciának köszönhetően megérkezett a valós idejű fordítás a mi gépeinkre is. Design mindenkinek - Canva. Flipgrid ingyen. Írás a falon. Internet a tanórán - 2018. június 28. Szinte lehetetlen végiggondolni, hogy a gyorsan fejlődő technika milyen sokféleképpen segítheti a tanulást. Menjünk kirándulni. Letölthető anyagok - 2018. december 23.

A szünetben talán mindenkinek lesz egy kis ideje arra, hogy kimozduljon és ledolgozza a töltött káposzta-bejgli kombináció következményeit. Ebben egyre több telefonos alkalmazás is a segítségünkre lehet, ezek közül mist kettőt mutatunk be a Természetjáró, a túravezető (ITT TALÁLHATÓ) és az Országos Kékktúra (IDE KATTINTVA) nevűeket. Gigaképek. Internet a tanórán - 2019. január 8. Írta: Prievara Tibor Milyen lehet egy repülőről készült képen benézni egy hatodik emeleti ablakon? Az IKT portál. Szóbeli felelet géppel. Internet a tanórán - 2019. január 14. Remek videók (time lapse (sok)mindenről!) Posztert a falra. PDF2go - konvertáljunk innen onnan. Magyarázd el videóval - Loom. Digitális osztályterem pár kattintással. Letölthető hangeffekteket keres? Mutatunk 16 000-et ingyen.

Pályaválasztás játékosan.