background preloader

Kreatív

Facebook Twitter

How to Wind a Flower Loom - The Flat Wrap. Hu.pinterest. Hu.pinterest. Freizeit-Engel - Freizeitangebote, Veranstaltungen und Tipps für den Familien-Ausflug mit Kindern aus ganz Deutschland.

Bücher / Könyvek

Get.google. 3 egyszerű téli ablakdekoráció. 01-Nov-2015 Hamarosan itt vannak az ünnepek.

3 egyszerű téli ablakdekoráció

Ez egy olyan időszak, amit mindenki nagyon vár. De tudjuk, hogy az ünnepi jó hangulatnak ára van. Ezekkel az ötletekkel segítünk az előkészületekben, hogy mindennel könnyedén és kényelmesen elkészülj. 1. 2. 3. készíts egy egyszerű, mégis szerethető téli tájképet az ablakpárkányon, minimalista dekorációk segítségével. Színezőlapok a Pinteresten. Vive Le Color Butterflies Softcover Adult Coloring Book Paisley Designs 72 Designs. Image result for "coloring+pages+for+grown+ups" Printable Coloring Pages for Adults {15 Free Designs}

Looking for a simple way to relax for a few minutes…or an hour?

Printable Coloring Pages for Adults {15 Free Designs}

Check out these free printable coloring pages for adults! That’s right, they’re free! Just print them out in seconds and you’re all set! These designs aren’t from an average coloring book you might remember from childhood. These are fresh, modern and made just for you! Grab a box of the best colored pencils for coloring books, {Who doesn’t instantly feel better with an fresh box of pencils, right?} Don’t miss our 2nd post…12 More Printable Coloring Pages for Adults {click here}. Or for the Star Wars fans…Star Wars Coloring Pages for Adults and Kids {click here}. 15 Printable Coloring Pages for Adults Owl Couple Coloring Page & More Designs – Dover Publications Printable Ocean Coloring Pages – Easy Peasy and Fun Deer Coloring Page – Coloriages.

Art is Fun. Shabby Chic Esküvők, Shabby és Shabby chic. Hófehér (porcelán) gyurma recept. Pssssssssssssszt!

Hófehér (porcelán) gyurma recept

Ismét egy szupertitkos recept következik a receptes füzetemből! Sokáig kerestem, míg rátaláltam erre könnyen formázható gyurmára, mely finoman csillogó, hófehér, elegáns megjelenésű, akár egy gyönyörű menyasszony. Photos du journal - Ötlet Sziget Kreatív. Hófehér, csillogó karácsonyfadíszek, ajándékkísérők házilag fillérekből – Sötétben világítanak, illatosak. 2015 okt 26 Szódabikarbóna, búzakeményítő és víz felhasználásával egyedi karácsonyfadíszeket készíthetünk.

Hófehér, csillogó karácsonyfadíszek, ajándékkísérők házilag fillérekből – Sötétben világítanak, illatosak

Ha foszforeszkáló pigmentport vagy homokot keverünk a masszába, a díszek sötétben világítanak, ha néhány csepp illóolajat is keverünk hozzá, illatos díszeket kapunk. A még puha masszát pecséttel, csipkével vagy növényekkel mintázhatjuk. Érdemes elkészíteni! Photos du journal - Ötlet Sziget Kreatív. Az 5 legszebb papírból készült fal dekoráció! Fogta a zokni és kettévágta, a végeredmény mindenkit lenyűgözött! – VIDEÓ. Csodálatosan egyszerű hóembert lehet készíteni egy már nem használatos zokni segítségével.

Fogta a zokni és kettévágta, a végeredmény mindenkit lenyűgözött! – VIDEÓ

A gyereket egészen biztosan levesszük a lábáról, sőt együtt is elkészíthetjük. Ha már túl vagyunk a szánkózáson, és esetleg nem tapad eléggé kint a hó, gyorsan irány be a házba, készítsünk egy forró teát, és indulhat a munka. Szükségünk lesz egy fehér zoknira, ollóra, ragasztóra, cérnára, rizsre, gombokra, és egy darab anyagra, amiből készül a sál, meg a sapka. A mókás munka 5 percet sem vesz igénybe. Vágjuk le a zoknit, ahol kezdődne a sarka, tegyük félre a levágott darabot. Amikor megláttuk, egyből tudtuk, hogy nekünk is kell egy ilyen! Íme a tűk nélkül kötött sál! (videó) - Tudasfaja.com. Hideg van, és ebbe például az is jó, hogy szebbnél-szebb sálakat hordhatunk.

Amikor megláttuk, egyből tudtuk, hogy nekünk is kell egy ilyen! Íme a tűk nélkül kötött sál! (videó) - Tudasfaja.com

Ilyenkor ősz végén, nem csak ápol a sál, hanem öltöztet is. Ha már komor télikabátokba bújtunk, legalább hordjunk színes sálakat. Az alábbi videóban csoda jó tippet mutatnak arra, hogyan legyen teljesen egyedi sálunk. Akár a munkába menet a tömegközlekedésen is elkészíthetjük, nem kell más hozzá csak egy-két nagy tekerítés puha fonal. Na és persze a két kezünk. Szerző: tudasfaja.com. 13 Elképesztő dekoráció amivel feldobhatjuk szobáink falát! Olykor-olykor nagy gondot jelenthet egy-egy üres fal a lakásban, vagy az, hogy éppen mit is kéne kitennünk rá, hogy ne legyen olyan unalmas.

13 Elképesztő dekoráció amivel feldobhatjuk szobáink falát!

Ehhez persze több ezer/tízezer forintban akár a boltban is nézelődhetünk, de ha ezt a pénztárcánk nem engedi, vagy csak szeretünk saját kezűleg valami egyedit és maradandót alkotni, akár mi is elkészíthetjük akár olyan dolgokból is, melyek garantáltan megtalálhatók minden háztartásban. Most 15 elképesztő ötletet láthattok arra, milyen dekorációkkal és festményekkel tudjátok feldobni szobátok falait, a saját kezetekkel. 1. Elképesztő festmények citrommal. MindenegybenBlog. Sok mindent lehet újrahasznosítani.Így ha nem akarod kidobni megunt farmered, jó helyen jársz!

MindenegybenBlog

Kihíztad vagy épp kifogytál a kedvenc farmeredből, mégsincs szíved kidobni? Nem is kell! Ha van egy kis kézügyességed, máris nekikezdhet a varráshoz. Készíthet akár táskát,pénztárcát,papucsot,mobiltartót stb .... íme sok jó ötlet ,kalandra fel! Pinterest.