background preloader

eTwinning

Facebook Twitter

A portál mellet itt megtalálható néhány hasznos tudnivaló is!

eTwinning - Kezdőoldal. eTwinning. eTwinning. Az eTwinning program keretében működő eTwinning Portál eszközeivel Európa különböző országaiban található partnerintézmények interneten keresztül történő együttműködését segíti elő, támogatva a partnerkeresést, a kapcsolatfelvételt, a projektben résztvevők közös munkáját egy biztonságos felület használatával, másrészt az Európai Unióban dolgozó pedagógusok kapcsolatteremtését, szakmai fejlődését segíti továbbképzési műhelyek, online oktatási események, online munkacsoportok, tanári segédanyag gyűjtemény létrehozásával.

eTwinning

Az érdeklődők a központi portál felületén tájékozódhatnak először a projekt nyújtotta lehetőségekről. Regisztráció nélküli látogatás esetén is betekintést nyerhetnek a sokszínű szakmai munkába. Az új fejlesztések célja, hogy az eTwinning, a napjainkra elterjedt WEB 2.0-s technológiák, eszközök bevonásával szélesítse a lehetőségek körét, továbbra is megtartva azt az alapvető elképzelést, hogy egy zárt, ellenőrzött felületen dolgozhassanak pedagógusok és diákok. 2.4.1. Wiki. eTwinning – a legnagyobb európai iskolai közösség. Az eTwinning az iskolák legnagyobb európai közössége.

eTwinning – a legnagyobb európai iskolai közösség

Cikkünkből jobban is megismerheti az eTwinning programot, és megtudhatja azt is, hogy hogyan csatlakozhat! Mi az eTwinning? Kiadványok. Világ: Ingyen vonatjeggyel buzdítja utazásra a fiatalokat az EU. EU Gateway - Homepage.