background preloader

Skrivning

Facebook Twitter

Sa Storck. Jag heter Åsa Storck, är född 1964 och bor i Gislaved i Småland.

sa Storck

Det mesta jag tycker är roligt i livet handlar om ord och berättelser och böcker. Fast viktigast av allt är min familj som består av min man Ulf och mina tre döttrar Linnea, Matilda och Julia. En hund har vi också, en cairnterrier som heter Milou och är helt hopplös att få någon ordning på. Upl_496276850664504973. Hon är Mullsjös nya bibliotekschef - Jönköpings-Posten. Läs mer: Utlåning och besök ökar Sedan förra veckan är Beate Karlsson Mullsjös nya bibliotekschef.

Hon är Mullsjös nya bibliotekschef - Jönköpings-Posten

Hon kommer närmast från Tidaholm där hon varit bibliotekarie i sex år och har flera tankar om hur hon vill utveckla Mullsjös bibliotek. — Det känns som att hela Jönköpingsregionen expanderar och då tycker jag att det är viktigt att allmänkulturen och framförallt biblioteken får växa med, säger Beate Karlsson. Han letar efter författare i länet - Jönköpings-Posten. Peter Nyberg, utvecklare för litteratur på Regionen, bedriver just nu något av ett detektivarbete.

Han letar efter författare i länet - Jönköpings-Posten

På uppdrag av Regionen kartlägger han vilka författare som finns i länet, däribland i Mullsjö kommun. — Det första steget är att ta leta rätt på litteratur i länet, att hitta de som ägnar sig åt det, säger Peter Nyberg. Många utgivare Via register på Kungliga Biblioteket i Stockholm har han hittills kunnat konstatera att det finns minst 22 utgivare i Mullsjö kommun. — Jag blev förvånad över att det finns så många, säger han och berättar att det finns ungefär lika många i övriga kommuner i länet.

Peter Nyberg – Ny personal med fokus på att utveckla litteratur, Region Jönköpings län. Läs, publicera och kommentera poesi, dikter, noveller och lyrik på Poeter.se. Hem - Berättarministriet. Skapande skola 2016-2017 by Katrineholms Kommun. Folder Kulturskolan 16. Skriva & framföra poesi. Skrivhälsan - Ledarskapsutveckling, Skrivarkurser och föreläsningar. Fonologisk medvetenhet. Låt oss sätta fokus på barns språkutveckling för en stund.

fonologisk medvetenhet

Redan under fosterstadiet startar barns språkutveckling eftersom fostret hör mammans röst och språkmelodi inifrån livmodern. När barnet sedan föds finns redan ett antal viktiga förmågor som möjliggör att barnet utvecklar ett språk. Barnet söker ögonkontakt, härmar, övar sig i turtagning och har en stark vilja att samspela och kommunicera. Skribentens delar. Skrivprocessen arbetsgång 1. Skrivprocessen arbetsgång 2.

B och d

Dino.