background preloader

To-be-read

Facebook Twitter

The Imperfect Balance Between Work and Life - Rosabeth Moss Kanter. Pinigų karta. Representations of Global Capital. Envisioning emerging technology for 2012 and beyond (by Michell Zappa) Future of TV_Mindshare. Digital Shopping: The Topline on Online. It’s All In the Mix: Maximizing Return on Brand Investment. The Five Personalities of Innovators: Which One Are You? Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace. J.Špakauskas. A.Užkalnio terapija – smurtas žodžiu. Profesinė autoriaus rašančio apie pyktį dilema – kaip pačiam netapti piktam, nes stiprios negatyvios emocijos veikia sniego gniūžties principu – pyktis sukelia pyktį, užgautas ir apmaudą dėl to jaučiąs žmogus neretai pasiduoda pagundai negatyvias emocijas „nudrenuoti“ kitą užgaunant.

J.Špakauskas. A.Užkalnio terapija – smurtas žodžiu

Idealiame pasaulyje užsikrėtimo principu turėtų veikti ir stiprūs pozityvūs jausmai – šiltas apkabinimas ar geras žodis turėtų šildyti ir kitą, sykiais ir visai nepažįstamą. Galbūt tokiu būdu prasidėtų masinė gerų emocijų epidemija? Profesinė ir žmogiškoji šio teksto autoriaus dilema – kaip rašant apie itin piktus autorius atsispirti pagundai pačiam būti piktam, nors tai ir yra veikiau formos, nei turinio vilionės. Dėl tos formos išsyk ir turiu atsiprašyti, nes žinau, kad prastas burnos kvapas kartais gali užbaigti vos beprasidedantį puikų pašnekesį.

Išniro A. Reaching the Unmet Needs of Consumers in Foodservice. Home - Harrison - Dear Recruitment Consultants - Leaders in Press and New Media Recruitment. Digital Life: Today & Tomorrow. Jaukusis Amsterdamas. Smailiastogiai pastatai, kanalų gausa, galybė įžymių vietų, net keturiasdešimt muziejų, visa tai viename mieste – Amsterdame.

Jaukusis Amsterdamas

Šį kartą trumpai apžvelgsime net 33 lankytinas vietas Amsterdame, kurias reikėtų aplankyti. Amsterdams Historisch Museum. Apsilankę šiame muziejuje jūs susipažinsite su 750 m. miesto istorija. Your Life as Data: The Rise of Personal Annual Reports. „Swedbank“ ir SEB pavadinimų kelias į vartotojų sąmonę. Prekės ženklo keitimas yra vienas įdomiausių rinkodaros triukų.

„Swedbank“ ir SEB pavadinimų kelias į vartotojų sąmonę

Jei nepavyksta tinkamai visko padaryti – prarandami ir klientai, ir investicijos. Bet jeigu pasikeitimas atliekamas kokybiškai, tuomet galima galvoti apie bendrovės augimą. Pavyzdžiui, prieš kurį laiką „Burberry“ prekės ženklu pažymėtus drabužius rinkosi tik įvairaus plauko chuliganai. Kambariai pagal gimimo menesy. Ciniko Roberto blogas. Ketvirtinė automobilių rinkos tendencijų apžvalga, 2011 m. IV ketvirtis. Viktoras Daukšas, Autoplius.lt vystymo vadovas Šeštasis „Barometras“, pasitinkantis jus 2012 metų pradžioje, ne tik apžvelgia paskutinįjį ketvirtį, bet ir visus praėjusius metus, kurie – kaip niekada dinamiški.

Ketvirtinė automobilių rinkos tendencijų apžvalga, 2011 m. IV ketvirtis

Todėl šį kartą leidinyje surasite ir ryškiausius automobilių rinkos metų įvykius, kurie turėjo daug įtakos tiek pasaulinei automobilių pramonei, tiek mūsų šalies automobilių pirkėjams bei pardavėjams. Pasauliniai 2011 metų lengvųjų automobilių pardavimų duomenys rodo, kad po užgulusio ekonominio sunkmečio rinka atsigauna ir augdama sutinka 2012 metus. Džiugos žinios, tačiau, kaip bebūtų gaila, tikrumo, kiek augimas tęsis, jei iš viso tęsis, nėra. „ Perkant automobilius vis dar svarbiausia išlieka kaina, o apie oro užterštumą ir gamtos apsaugą susimąsto tik vienetai. 5 priežastys dėvėti spalvas (foto) Mes ir mūsų reklamos partneriai Jūsų asmeninius duomenis naudojame pasitelkę tokias technologijas, kaip slapukai, su tikslu pagerinti reklamos rodymą, analizuoti srautą ir teikti Jums pritaikytą turinį.

5 priežastys dėvėti spalvas (foto)

Galite rinktis, kas ir kokiu tikslu naudoja Jūsų duomenis. Kai kurie partneriai neprašo Jūsų sutikimo apdoroti Jūsų duomenis, jie remiasi savo teisėtu verslo interesu. Žiūrėkite mūsų partnerių sąrašą, kad pamatytumėte, jų nuomone, teisėtus interesus ir informaciją apie tai, kaip galite prieštarauti. Ketvirtinė automobilių rinkos tendencijų apžvalga, 2011 m. IV ketvirtis.

Viktoras Daukšas, Autoplius.lt vystymo vadovas Šeštasis „Barometras“, pasitinkantis jus 2012 metų pradžioje, ne tik apžvelgia paskutinįjį ketvirtį, bet ir visus praėjusius metus, kurie – kaip niekada dinamiški.

Ketvirtinė automobilių rinkos tendencijų apžvalga, 2011 m. IV ketvirtis

Todėl šį kartą leidinyje surasite ir ryškiausius automobilių rinkos metų įvykius, kurie turėjo daug įtakos tiek pasaulinei automobilių pramonei, tiek mūsų šalies automobilių pirkėjams bei pardavėjams. Z.Baumanas. Greitis, gyvenimas off-line ir nekasdienis dialogas. Dvi sąvokos, dvi idėjos, dvi mintys atvedė mus į Vroclavą*: viena – tai nekasdieniškumas, antra – dialogas.

Z.Baumanas. Greitis, gyvenimas off-line ir nekasdienis dialogas

Svarsčiau, kaip jas susieti, suderinti vieną su kita. Ir, prisipažinsiu, tai padaryti nebuvo lengva. Supratau, kad jeigu kas nors iš jūsų manęs paklaustų, kokia yra pagrindinė idėja, su kuria šiandien atvažiavau pas jus, galėčiau atsakyti dviem žodžiais: lėtinkite greitį. Wavii. Rethinking Information Diversity in Networks. Latest Media Insights and Marketing opportunities - Getmemedia.com.

The trouble with trained shoppers.