background preloader

Wardrobe furniture decor and diy

Facebook Twitter

One Of The World’s Last Remaining Globe-Makers That Use The Ancient Art Of Making Globes By Hand. In the modern age, with the advent of GPS in addition to the abundance of mass-produced globes and maps, the art of globe making has fallen by the wayside.

One Of The World’s Last Remaining Globe-Makers That Use The Ancient Art Of Making Globes By Hand

Only two workshops in the world still make handcrafted globes; one of them is us….. Bellerby & Co. Globemakers, a studio based in Stoke Newington, London. Founded by Peter Bellerby in 2008, the artisan studio was born when Bellerby struggled to find a quality globe for his father’s 80th birthday present. Faced with a choice between a cheaply made modern globes or a fragile, expensive antique model, Bellerby decided to spend a few months and a few thousand pounds making his own, instead. Now, we have a small team of dedicated Globe-makers constructing high-quality, handmade, artisan globes that are as much works of art as they are scientific instruments. More info: bellerbyandco.com. Tastefully Renovated 19th Century Apartment Exuding a Classical Eclectic Style. This former Communist home was renovated by interior designer Judit Koczoh in collaboration with Beck Real Estate Kft to create a beautiful, practical, and energy efficient apartment.

Tastefully Renovated 19th Century Apartment Exuding a Classical Eclectic Style

There were virtually no original features to be saved due to neglect and destruction during the Communist era. So the designers created this crib from scratch using talented workmen and carpenters and by moving 100 year old ceramic kitchen tiles from another apartment in the same building. The style is classical eclectic, reflecting the belief that renovated apartments in 19th century buildings should respect the aesthetic spirit of that era, while being updating with stronger doses of color in the furniture and accessories.

Design was driven by a desire for old world elegance with a dose of color in furniture and accessories to protest against the monochrome sterility of so much modern design. The apartment includes one bedroom, two bathrooms, a very large kitchen and the hallway. A legjobb használtruha- és vintage boltok Budapesten. Budapesten rengeteg időkapu, más néven vintage bolt ajtaján belépve repülhetünk vissza az elmúlt évtizedek divatvilágába, az ilyen butikoknál pedig csak használtruha-üzletből van több a fővárosban – ez utóbbi például hónap végén jöhet jól, amikor a pénztárcánk tartalma már erősen megfogyatkozott.

A legjobb használtruha- és vintage boltok Budapesten

Mindkét műfajban összegyűjtöttük a legjobbakat, úgyhogy ruhásszekrényeket feltölteni: nem létezhet olyan, hogy „nincs egy rongyom se”. LoveBug Vintage Egyfolytában a régi időkről álmodozol? A kortárs divatot nem neked találták ki? Vagy egyszerűen csak egy olyan butikot keresek, ahol egyedi darabok lógnak a fogasokon? Cím: 1027 Budapest, Margit körút 62.Nyitva: hétfő - péntek 14:00 - 19:00Telefon: +36 30 233 4739Facebook. Nőknek / Pulóverek - Szputnyik. Zion Harvey, 8, becomes youngest double hand transplant recipient.

Egyéb

Awesome DIY Projects: 3 Amazing Diet Coke Can Hacks. A legjobb használtruha- és vintage boltok Budapesten. Untitled. 11 nagyszerű ok, miért tartsuk meg a samponos, tusfürdős flakont (és hasznosítsuk újra) Szinte lehetetlen kikerülni, hogy ne gyűljenek a lakásban a műanyag flakonok, bármennyire is igyekszik az ember, az újratöltés itthon elvétve elérhető szolgáltatás.

11 nagyszerű ok, miért tartsuk meg a samponos, tusfürdős flakont (és hasznosítsuk újra)

Sok dologról le lehet szokni az összetevők meg egyszerűsítés miatt, de pl. sampont elég nehéz flakon nélkül szerezni, ugyanez a mosogatószerre is igaz. Szóval gyűlnek, mi meg hajigáljuk a megfelelő helyre vagy újrahasznosítjuk, utóbbihoz ajánlunk most néhány klassz tippet: tárolók, játékok többnyire. Mobiltartó Akasztható ovis jelek Szörnyes ceruzatartók Patentos dobozkák Szivacstartó a csaphoz Vidám vitorlások Bigyótartó (vagy kétszobás otthon a mackónak) Baglyos tároló Figurák minden mennyiségben szerepjátékhoz Körmöcske Szuper repülők A képekre kattintva a képek forrásához juttok.

Ti mire használjátok a flakonokat? Íme a könyv, ami bútor lesz, ha kinyitod! – fotó. Egy hongkongi fiatal dizájner, Mike Mak álmodta meg a könyvből bútorrá alakítható Bookniture-t.

Íme a könyv, ami bútor lesz, ha kinyitod! – fotó

A könyv alakba összehajtható lakberendezési tárgy pihenhet a könyvespolcon nyugodtan, amíg nincs szükség rá, kinézetre csak egy kicsivel nagyobb igazi könyv társainál, teljesen jól beilleszkedik közéjük. Azt hihetnénk, hogy mivel papírból van, maximum egy virágcserepet bír el, azt is csak nyögve, de meglepő módon nem így van, ugyanis a saját súlyának százszorosával is elbír. Ráülhetünk, lábtartónak is jó, éjjeliszekrény lehet belőle, rajzasztal a gyereknek, vihetjük magunkkal piknikezni, és még ki tudja, hány módja van, hogy a szolgálatunkba állítsuk. Abszolút multifunkcionális, helytakarékos, elfér a hónunk alatt, és még szép is. Nyolc vagány galériaágy. Ha azt mondom, hogy galéria, akkor a legtöbbünknek valami ilyesmi ugrik be: Én alapból nem bírom az ilyen besárgult fenyő építményeket, a lambéria pedig még nyomasztóbbá teszi az egészet.

Nyolc vagány galériaágy

Csak egy kis festék kéne neki és máris vállalható lenne. Galéria általában oda kerül, ahol kicsi a lakás vagy a szoba, hogy jobban kihasználjuk a teret. Ennek ellenére nagyon sokszor nincs értelmesen kihasználva a galéria alatti terület. Most hoztam egy sor ötletet, mert galériát is ezerféle módon lehet készíteni és egyáltalán nem költségesebb, mint fából megépíteni az egészet, sőt. Az általános véleménnyel ellentétben pedig galéria nem csak nagy belmagasságú térbe tehető, hanem vannak olyan verziói amik kifejezetten alacsony helyre ideálisak.

De ide hol mennek fel ? Ha pedig szeretnéd jól megtervezni az otthonodat, akkor itt a remek lehetőség, hogy a Téli Készletkisöprés keretén belül brutál jó áron megszerezd a népszerű Alapozó tanfolyamot!