background preloader

Digitális marketing, SEO, keresőoptimalizálás, eCommerce marketing

Facebook Twitter

Digitális marketing, SEO tippek KKV-knek

Hogyan kerülje el a leggyakoribb e-kereskedelmi hibákat? A Pinterest bevétele elérte az évi 1 milliárd amerikai dollárt 2019-ben. Világszerte több mint 320+ millió ember használja a Pinterest-et.

A Pinterest bevétele elérte az évi 1 milliárd amerikai dollárt 2019-ben

Ezen az internetes felületen a felhasználók ötleteket kaphatnak a legkedveltebb ételekről, nyomonkövethetik a ruházkodási, öltözködési trendeket, végül, de nem utolsósorban értesülhetnek a legfrissebb lakberendezési, szépségipari, vagy éppen diéta trendekről. A Pinterest platformja kb. 200 milliárd ötleten keresztül ad betekintést a kialakulóban lévő trendekbe, a fogyasztói magatartás átalakulásába és a folyamatosan változó ízlések világába. Ezáltal a márkák a Pinterest trendjein keresztül jobban megtervezhetik az elkövetkezendő időszakot, beleértve a médiakampányaik megtervezését is.

Mivel a Pinterest algoritmusa egyre " okosabb " lesz lehetővé téve az egyre kifinomultabb keresési lekérdezéseket, ehhez hozzáadva a Pinterest automatikus kiegészítési javaslatait, így a hirdetők könnyedén megtalálhatják a legjobban konvertáló kulcsszavak listáját, illetve zárhatnak ki gyengébb kereséseket a hirdetési kampányaikhoz. vagy a. Hogyan találhat olyan termékeket, melyeket eltud adni az Amazonon / eBayen ? Egy nagyszerű eszköz, amit használhat például az FBA Zone - amely egy olyan weboldal, ahol hasznos tippeket és trükköket olvashat arról, hogyan találhat rá a legjobb termékekre, melyeket aztán arusíthat az Amazonon.

Hogyan találhat olyan termékeket, melyeket eltud adni az Amazonon / eBayen ?

Kiindulópontként ajánlom figyelmébe ezt a blogposztot. Miután már megtanulta az alapokat, megismerheti azokat a nagyszerű eszközöket, amelyek segíthetnek az automatizálásban, melyekkel végsősoron rengeteg időt takaríthat meg. Legjobb eszköz Amazon FBA értékesítőknek Például az FBA Zone chrome kiegészítő elemző eszköz segítségével olyan adatokhoz juthat, mint a lehetséges haszonkulcsok ( margin ), az FBA-díjak, a rangsorolás, kulcsszó trendek, termék mérete és címe, az értékesítés és még sok egyéb információ - amelyek segítenek meghatározni azt - hogy, mely termékeket lehet jó potenciállal értékesíteni. Valóban léteznek legitim módszerek a megfelelő termékek felkutatására ?

Igen ! Keressen profitáló kulcsszavakat Olvassa el előző cikkemet is itt ! Értékesítés az eBayen lépésről lépésre. Image source: pixabay Az Ön KKV-je is szeretne újabb piacokat megnyerni és résztvenni a globális értékesítés vérkeringésében ?

Értékesítés az eBayen lépésről lépésre

Mivel egyre jobban terjed a többcsatornás, vagyis az ún. omnichannel értékesítés vállalatának is esélye nyílik arra, hogy nemzetközi szinten is komoly eredményeket érjen el. Hogyan lehet sikeresen értékesíteni az Amazonon ? Hogyan kövesse nyomon a Paypal tranzakciókat a Google analitikában? A kereskedőknek sok lehetőség kínálkozik az online fizetések elfogadására.

Hogyan kövesse nyomon a Paypal tranzakciókat a Google analitikában?

A „PayPal Payments Standard” népszerű, de nehézkes lehet a Google analitikában a Paypal fizetési tranzakciók nyomonkövetése. A PayPal Payments Standard használata során az ügyfelek elhagyják az e-kereskedő webshopját, majd a befizetés befejezése után az ügyfeleket a PayPal átirányítja a kereskedő által megadott URL-címre. Két probléma jelentkezhet, amelyek hatással lehetnek a Google Analytics folyamatainak jelentésére. Hasznos eCommerce marketing tanácsok webshopot üzemeltető tulajdonosoknak. Forrás: pixabay 1.

Hasznos eCommerce marketing tanácsok webshopot üzemeltető tulajdonosoknak

Végezzen el SEO onsite elemzést webáruházán Keresőoptimalizálás lépésről-lépésre A következőket ellenőrizze, és szükség esetén javítsa! Mi okozhatta sok Amazon kereskedőnél az eladások csökkenését Októberben? Forrás: pixabay.com Sok Amazon kereskedő számolt be arról, hogy visszaestek az eladások 2019 októberében.

Mi okozhatta sok Amazon kereskedőnél az eladások csökkenését Októberben?

Hogyan kerülje el a leggyakoribb e-kereskedelmi hibákat? Top 10 ok, amiért eCommerce üzlete nem működik. Miért olyan nehéz, és csak keveseknek sikerül eCommerce vállalkozást indítani, majd felfuttatni napjainkban Jól ismert tény, hogy az induló vállalkozások 90 százaléka csődbe megy az első 120 napban.

Top 10 ok, amiért eCommerce üzlete nem működik

De mi lehet az oka annak, hogy egy még csak virágzásnak induló e-kereskedelmi vállalkozás, ilyen hamar sikertelenné válik? Nézzük meg a Top 10 okot, ami miatt egy eCommerce business nem működik. Digitális marketing tippek: Ne sokáig várj a HTTPS-re való átállással ! A Google friss blogbejegyzésén olvashatóak adatok azzal kapcsolatban, hogyan növekszik a HTTPS-t alkalmazó weboldal tulajdonosok száma világszerte.

Digitális marketing tippek: Ne sokáig várj a HTTPS-re való átállással !

Az ábra is jól érzékeli, hogy a webmesterek számára is elsődleges szempont a biztonság és akik beszerezték már az SSL bizonyítványt, csak elhanyagolható organikus forgalom csökkenésről számolnak be. Brian Wood, SEO marketing igazgatója a Wayfair.com-nak ezt nyilatkozta: " Képesek voltunk honlapunkat HTTPS-re költöztetni anélkül, hogy nagyobb Google rangsorolási vagy a Google organikus keresési forgalom csökkenést realizáltunk volna. Nagyon örülünk annak a ténynek, hogy a Wayfair oldalak mára már teljesen HTTPS biztonságosak ". Digitális marketing tippek: Új weboldalhoz, webshophoz SEO tanácsok. 1. lépés: tedd meg a szükséges lépéseket, mielőtt az új weboldal életbe lép ( találd meg a legjobb oldalakat a Google Kereső Konzolban, mérd meg oldalad SEO rangsorát és teljesítményét, az esetleges Google büntetéseket, duplikációkat, toxikus linkeket ). 2. lépés: végezd el a szükséges URL átirányításokat (301-es átirányítások, IP canonical ). 3. lépés: amikor az oldal még mindig a teszt szerveren van ellenőrizd és javítsd ki a törött linkeket, ellenőrizd a 301-es átirányításokat, készítsd elő a HTML és XML oldaltérképet, Robots.txt fájlt, monitorozd a Robots.txt fájlt. 4. lépés: használd naponta a Kereső Konzol eszközeit és ellenőrizd az indexelési állapotokat, a szerveroldali 500-as hibakódokat, a 403-as, 404-es kódokat, letiltott URL-eket is - ugyanúgy asztali gépen és a mobil eszközökre vonatkozóan is.

Digitális marketing tippek: Új weboldalhoz, webshophoz SEO tanácsok

9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás. Egy webáruháznak érdemes az inbound marketingre támaszkodnia, hogy jobban láthatóvá váljék az interneten és ' bevonzza ' a konvertáló látogatókat.

9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás

Egyik ilyen eszköz lehet a SEO keresőoptimalizálás, amely valóban javítja az online fellelhetőségét webáruházának valamint a keresőmotor forgalmát is. Egy webáruház létrejöttének célja az, hogy bevonzza a látogatókat és ezekből az internetes látogatásokból vásárlás jöjjön létre. A SEO abban segíthet, hogy webáruháza az üzletére legrelevánsabb keresési kifejezésekre ( search terms ) jelenjen meg a lehető legjobb helyen a keresőkben.

Mobil applikáció marketing tippek, SEO optimalizálás, honlap SEO

Melyek egy SEO elemzés mérőpontjai ? - Digitális marketing tippek. Ahogy a Panda algoritmus folyamatosan frissül , úgy ajánlott a weboldalakat üzemeltetőknek i... 8 months ago Ahogy a Panda algoritmus folyamatosan frissül, úgy ajánlott a weboldalakat üzemeltetőknek is időközönként a SEO on-page elemzés eszközeit segítségül hívni. De melyek azok a mérési pontok, amelyeket végig kell ellenőriznünk manuálisan ? Szolgáljon ez a lista mentőövként a webmestereknek! Útmutatás a Google tag manager használatához 1. rész. Ha Ön semmit nem tud a Google által 2012-ben bejelentett eszközről a Google Tag Manager-ről, akkor ez a poszt bevezeti Önt – a mit, miért és hogyan használjon a GTM eszköz témakörében. A posztok elolvasása után: 1. Ön megfogja ismerni a két legnagyobb részét a GTM-nek és azt is, ezek hogyan dolgoznak együtt. 2.

Egy digitális marketing szakember tudásszintje 10 pontban - Digitális marketing tippek. A SearchengineJournal cikke szerint egy digitális marketing szakembernek ezzel a top 10 tudás... 8 months ago A SearchengineJournal cikke szerint egy digitális marketing szakembernek ezzel a top 10 tudással kell rendelkeznie, ha elvégzi az egyetemet és eredményes munkát akar végezni ezen a területen. #1: Írás és szövegírás.

10 hasznos seo tanács. ASO szakember vagyok. FB Marketing Specialist. SEO esettanulmány: 800%-os organikus forgalom növekedés 9 hónap alatt ! - App Webáruház Optimalizálás. Iparág: szépségápolás, egészség Projekt kezdete: 2015 március 13. Vizsgált időszak: 2015.03.13. - 2015.04.13. A projekt kezdetén az első hónap és az utolsó hónap organikus forgalmi adatainak összehasonlítása egy olyan " high competitive " kulcszóra, amelyre havi 4.400 keresés van ! Blog.hu. SEO elemzés lépésről lépésre. Hogyan növeld SEO stratégiád eredményességét köszönhetően a tudás grafikonnak - Digitális marketing tippek.

Mi is az a tudás grafikon A Knowledge Graph vagyis tudás grafikon egy hatalmas gyűjtemény... Melyek a mérgező visszamutató ( toxic backlinks ) linkek és hogyan szabaduljunk meg tőlük ? - Digitális marketing tippek. A linképítés még ma is az egyik legkifizetődőbb és legjobb módja annak, hogy növeljük honlapunk &... Seo keresőoptimalizálás tippek.