background preloader

Digitális marketing, SEO, keresőoptimalizálás, eCommerce marketing

Facebook Twitter

Digitális marketing tippek KKV-knek

Digitális marketing tippek: Ne sokáig várj a HTTPS-re való átállással ! A Google friss blogbejegyzésén olvashatóak adatok azzal kapcsolatban, hogyan növekszik a HTTPS-t alkalmazó weboldal tulajdonosok száma világszerte.

Digitális marketing tippek: Ne sokáig várj a HTTPS-re való átállással !

Az ábra is jól érzékeli, hogy a webmesterek számára is elsődleges szempont a biztonság és akik beszerezték már az SSL bizonyítványt, csak elhanyagolható organikus forgalom csökkenésről számolnak be. Brian Wood, SEO marketing igazgatója a Wayfair.com-nak ezt nyilatkozta: " Képesek voltunk honlapunkat HTTPS-re költöztetni anélkül, hogy nagyobb Google rangsorolási vagy a Google organikus keresési forgalom csökkenést realizáltunk volna. Nagyon örülünk annak a ténynek, hogy a Wayfair oldalak mára már teljesen HTTPS biztonságosak ". Digitális marketing tippek: Új weboldalhoz, webshophoz SEO tanácsok. 1. lépés: tedd meg a szükséges lépéseket, mielőtt az új weboldal életbe lép ( találd meg a legjobb oldalakat a Google Kereső Konzolban, mérd meg oldalad SEO rangsorát és teljesítményét, az esetleges Google büntetéseket, duplikációkat, toxikus linkeket ). 2. lépés: végezd el a szükséges URL átirányításokat (301-es átirányítások, IP canonical ). 3. lépés: amikor az oldal még mindig a teszt szerveren van ellenőrizd és javítsd ki a törött linkeket, ellenőrizd a 301-es átirányításokat, készítsd elő a HTML és XML oldaltérképet, Robots.txt fájlt, monitorozd a Robots.txt fájlt.

Digitális marketing tippek: Új weboldalhoz, webshophoz SEO tanácsok

9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás. Egy webáruháznak érdemes az inbound marketingre támaszkodnia, hogy jobban láthatóvá váljék az interneten és ' bevonzza ' a konvertáló látogatókat.

9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás

Egyik ilyen eszköz lehet a SEO keresőoptimalizálás, amely valóban javítja az online fellelhetőségét webáruházának valamint a keresőmotor forgalmát is. Egy webáruház létrejöttének célja az, hogy bevonzza a látogatókat és ezekből az internetes látogatásokból vásárlás jöjjön létre. A SEO abban segíthet, hogy webáruháza az üzletére legrelevánsabb keresési kifejezésekre ( search terms ) jelenjen meg a lehető legjobb helyen a keresőkben. Tehát egy webáruháznak: látogatókat kell bevonzanianövelnie kell a konverziós arányokatvégsősoron az internetes forgalmat kell növelnie.

Mobil applikáció marketing tippek, SEO optimalizálás, honlap SEO

Melyek egy SEO elemzés mérőpontjai ? - Digitális marketing tippek. Ahogy a Panda algoritmus folyamatosan frissül , úgy ajánlott a weboldalakat üzemeltetőknek i... 8 months ago Ahogy a Panda algoritmus folyamatosan frissül, úgy ajánlott a weboldalakat üzemeltetőknek is időközönként a SEO on-page elemzés eszközeit segítségül hívni.

Melyek egy SEO elemzés mérőpontjai ? - Digitális marketing tippek

De melyek azok a mérési pontok, amelyeket végig kell ellenőriznünk manuálisan ? Szolgáljon ez a lista mentőövként a webmestereknek! Útmutatás a Google tag manager használatához 1. rész. Ha Ön semmit nem tud a Google által 2012-ben bejelentett eszközről a Google Tag Manager-ről, akkor ez a poszt bevezeti Önt – a mit, miért és hogyan használjon a GTM eszköz témakörében.

Útmutatás a Google tag manager használatához 1. rész

A posztok elolvasása után: 1. Ön megfogja ismerni a két legnagyobb részét a GTM-nek és azt is, ezek hogyan dolgoznak együtt. 2. Ön képes lesz arra, hogy felállítsa Google Tag Manager számláját és az első tárolóját. 3. 1. lépés regisztráció. Egy digitális marketing szakember tudásszintje 10 pontban - Digitális marketing tippek. A SearchengineJournal cikke szerint egy digitális marketing szakembernek ezzel a top 10 tudás...

Egy digitális marketing szakember tudásszintje 10 pontban - Digitális marketing tippek

10 hasznos seo tanács. ASO szakember vagyok. FB Marketing Specialist. SEO esettanulmány: 800%-os organikus forgalom növekedés 9 hónap alatt ! - App Webáruház Optimalizálás. Iparág: szépségápolás, egészség Projekt kezdete: 2015 március 13.

SEO esettanulmány: 800%-os organikus forgalom növekedés 9 hónap alatt ! - App Webáruház Optimalizálás

Vizsgált időszak: 2015.03.13. - 2015.04.13. A projekt kezdetén az első hónap és az utolsó hónap organikus forgalmi adatainak összehasonlítása egy olyan " high competitive " kulcszóra, amelyre havi 4.400 keresés van ! 800%-osra emelkedett az organikus találatok száma erre a fő kulcsszóra ! A gondosan kielemzett, kiválasztott és releváns long-tail kulcsszavaknak és a hatékony linképítésnek köszönhetően ez a kulcsszó elérte a Top 1-et !

Az új látogatók száma 450%-al növekedett meg a projekt kezdeti adataihoz viszonyítva ! Blog.hu. SEO elemzés lépésről lépésre. Egy SEO elemzés lépésről lépésre történik Egy weblap SEO elemzése lépésről lépésre történik és amellett, hogy a keresőoptimalizáló specialista feltárja egy honlap SEO hiányosságait - egy átfogó auditot is készít a céges weboldal funkcionális, használhatósági és egyéb paramétereiről is.

SEO elemzés lépésről lépésre

Néhány pontban, melyek lehetnek ezek: SEO beállításoktartalom elemzés számos kritérium szerintmobil eszközökön való megjelenés ( mobilbarát weboldal ) weboldal tulajdonságai ( pl. a weboldal betöltődési sebessége )backlinkek mennyisége és minőségeközösségi médiában való szereplés stb. Ön is láthatja már ebből a néhány SEO mérőpontból is, hogy az online marketing szakembernek rendelkeznie kell naprakész tudással a digitális marketing trendek változásait illetően.

Érdeklik a legfrissebb digitális marketing hírek, melyek átölelik a SEO, SEM, SMO és online marketing világát ? Hogyan növeld SEO stratégiád eredményességét köszönhetően a tudás grafikonnak - Digitális marketing tippek. Mi is az a tudás grafikon A Knowledge Graph vagyis tudás grafikon egy hatalmas gyűjtemény... 2 days ago Mi is az a tudás grafikon A Knowledge Graph vagyis tudás grafikon egy hatalmas gyűjteménye az embereknek, helyeknek és dolgoknak a világban és annak, ahogyan ezek egymáshoz kapcsolódnak.

Hogyan növeld SEO stratégiád eredményességét köszönhetően a tudás grafikonnak - Digitális marketing tippek

A Google ezen technológiája biztosítja kérdésedre a legjobb választ és így segíti a keresett információk felfedezését az interneten. Ennek az új technológiának köszönhetően, melyet 2012-ben jelentettek be néhányan elveszíthették organikus helyezéseik egy részét. Melyek a mérgező visszamutató ( toxic backlinks ) linkek és hogyan szabaduljunk meg tőlük ? - Digitális marketing tippek.

A linképítés még ma is az egyik legkifizetődőbb és legjobb módja annak, hogy növeljük honlapunk &... 1 year ago A linképítés még ma is az egyik legkifizetődőbb és legjobb módja annak, hogy növeljük honlapunk " organikus " forgalmát és növeljük weboldalunk oldal rangját ( PR ) a keresőkben.

Melyek a mérgező visszamutató ( toxic backlinks ) linkek és hogyan szabaduljunk meg tőlük ? - Digitális marketing tippek

Amennyiben az oldalunk már rendelkezik néhány minőségi visszamutató linkkel nincs kétség afelől, hogy ez pozitívan hat az oldalunk organikus forgalmára, azonban ha " mérgező " linkek mutatnak a weblapunkra az negatívan hat a Google Pingvin algoritmikus frissítések következtében. Ha a megelőző linképítési stratégiánk során rengeteg gyenge minőségű és " spammy " visszamutató linket építettünk honlapunkra, fennáll annak a veszélye, hogy a Google előbb vagy utóbb, de büntetésben részesíti oldalunkat.

De milyen kritériumok alá is esnek a " mérgező " linkek ? Számos más szempontot is figyelembe kell vennünk egy link minőségének a megállapításánál, de erre most nem térnék ki. Seo keresőoptimalizálás tippek.