background preloader

Magyar online marketing cikkek

Facebook Twitter

Groupe public Keresőoptimalizálás, SEO, SEM, SMM, Online Marketing, Linképítés, PPC. 9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás. Egy webáruháznak érdemes az inbound marketingre támaszkodnia, hogy jobban láthatóvá váljék az interneten és ' bevonzza ' a konvertáló látogatókat.

9 tipp egy webáruház keresőoptimalizálásához - App Webáruház Optimalizálás

Egyik ilyen eszköz lehet a SEO keresőoptimalizálás, amely valóban javítja az online fellelhetőségét webáruházának valamint a keresőmotor forgalmát is. Egy webáruház létrejöttének célja az, hogy bevonzza a látogatókat és ezekből az internetes látogatásokból vásárlás jöjjön létre. A SEO abban segíthet, hogy webáruháza az üzletére legrelevánsabb keresési kifejezésekre ( search terms ) jelenjen meg a lehető legjobb helyen a keresőkben. Tehát egy webáruháznak: látogatókat kell bevonzanianövelnie kell a konverziós arányokatvégsősoron az internetes forgalmat kell növelnie. Ebben segíthet az Ön vállalkozásának is a honlap SEO optimalizálás !

Nézze csak meg a számokat: Ön is láthatja az inbound marketing egyik leghatékonyabb módszere a SEO, amely odairányítja a potenciális vásárlókat webáruházába. A SEO megbízhatóságot sugall. Digitális marketing tippek: ssl biztonság. A Google friss blogbejegyzésében olvashatóak adatok azzal kapcsolatban, hogyan növekszik a HTTPS-t alkalmazó weboldal tulajdonosok száma világszerte.

Digitális marketing tippek: ssl biztonság

Az ábra is jól érzékeli, hogy a webmesterek számára is elsődleges szempont a biztonság és akik beszerezték már az SSL bizonyítványt, csak elhanyagolható organikus forgalom csökkenésről számolnak be. Brian Wood, SEO marketing igazgatója a Wayfair.com-nak ezt nyilatkozta: " Képesek voltunk honlapunkat HTTPS-re költöztetni anélkül, hogy nagyobb Google rangsorolási vagy a Google organikus keresési forgalom csökkenést realizáltunk volna.

Nagyon örülünk annak a ténynek, hogy a Wayfair oldalak mára már teljesen HTTPS biztonságosak ". Csak megjegyezném, hogy egyik ismerősöm weblapjára is pozitív hatással volt a HTTPS-re való ( SEO ) átállás, - amely a tesztidőszakot követően - Szeptember első napjaiban új design kialakításával és teljesen zökkenőmentesen ment végbe ! Egy szó mint száz tényleg nem érdemes sokáig halogatni a HTTPS migrálást ! Digitális marketing tippek: mobile app marketing. Ezt meg kell értened...Muszáj !

Digitális marketing tippek: mobile app marketing

Építettél egy nagyszerű applikációt...Kiváló ! Ezzel te tisztában vagy és a barátaid is...De a nagyérdemű közönség is szerzett tudomást erről ? 1.2 millió apps van jelenleg az App Store-ban és 1.4 millió applikációt hosztol a Google Play önmagában. A legnagyobb kérdés az, hogy hogyan fedezi fel a célközönség a mobil applikációnkat ebben a végeláthatatlan rengetegben - erre adhat választ a Mobile App Marketing.

Ez a 6 egyszerűen kivitelezhető lépés segítheti a mobile app marketing stratégiád optimalizálását és nagyobb láthatóságot biztosít a letöltendő app-od számára: Digitális marketing tippek: kpi mutatók. A Quill Engage a GA adatai alapján a következő riportokat készíti és Word formátumban küldi hetente az Online Marketinges email címére ingyen 3 KPI's at the top of each report ( 3 KPI adat minden riport tetején ) 1.

Digitális marketing tippek: kpi mutatók

Sessions 2. Avg Time on Site 3. Session and Page Views Information: Szekció és Oldal Látogatottsági AdatokPaid Search: Fizetett KeresésekTraffic Sources: Forgalmi Források New Referrals: Új Ajánlások Audience Segments New vs Returning Users: Új és Visszatérő LátogatókMobile Traffic & Locations: Mobil Keresések Helyileg A QE riportjai segítenek abban, hogy könnyebben megértsük, kielemezzük és összegezzük a különböző forgalmi forrásokat a kulcs teljesítmény mutatók ( KPIs=key performance indicators ) alapján a jobb ROI ( return on investment ) eredmények elérése érdekében. Digitális marketing tippek: google analitika SEO riport. Nagyszerű érzés egy weblap tulajdonosnak, amikor organikus forgalmat kap honlapja a Google-től. 2012-től azonban a keresőóriás titkosítja az organikus találatokat mutató kulcsszavak listáját, ahogy ez látható az analitikában is: A tények ellenére, azonban mégis létezik egy megoldás, amelyet az eConsultancy biztosít a SEO szakemberek részére és amellyel értékes információkat tudhatunk meg titkosított kulcsszavainkról.

Digitális marketing tippek: google analitika SEO riport

Ez a kulcsszó analízis riport segít elemezni a kulcsszavakat és az alábbi mutatókat jelzi:az oldal URL-jéta kulcsszavakata honlap látogatóita konverziós arányokataz összesített egyéni célkonverziós arányokataz adott oldal átlagos betöltődési sebességét Ezen adatok megismerésével a weboldal tulajdonosok láthatják, mely kulcsszavak járulnak hozzá vállalata online marketing céljainak az elérésében, és milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni a jövőben.

Digitális marketing tippek: facebook hírdetés kezelés. Ezek a statisztikai adatok is jól mutatják a hírdetők számára, hogy célzott reklám kampányaik megfelelő alkalmazásával - milyen hatékonyan érhetik el potenciális egyedi célközönségüket a böngészési előzmények és szokások alapján.

Digitális marketing tippek: facebook hírdetés kezelés

Azért, hogy hirdetési kampányai tényleg eredményesek legyenek érdemes megvizsgálnia az Audience insight-ban a látogatók demográfiai adatai alapján: kik egyáltalán weboldala látogatóimikor látogatták meg weblapjáthonnan jöttek a látogatók Ezen adatok kielemzése alapján közelebb juthat célközönsége Facebook és internetes aktivitásához, így tehát Facebook hirdetései sokkal hatékonyabbak lehetnek és a kiépített kapcsolatai alapján ezek a látogatók nagyobb valószínűséggel konvertálódnak vásárlókká, ügyfelekké a Facebook-on.

Annak érdekében, hogy a megfelelő embereket érje el vegye célba azokat a látogatóit, akik már érdeklődtek terméke vagy szolgáltatása iránt remarketinggel.