background preloader

Tartalom megosztók

Facebook Twitter

Free Screen Sharing and Online Meetings. Fedezd fel magad! Tudomány: Hét dolog, amit a közösségi oldalak örökre megváltoztattak. 2011. szeptember 12., hétfő, 19:26 Szerző: hvg.hu Évi 14 milliárd fontos kárt okoz, hogy munkaidőben használjuk a közösségi oldalakat.

Tudomány: Hét dolog, amit a közösségi oldalak örökre megváltoztattak

Perekhez vezethet, ha azért nem kerül sor állásinterjúra, mert a Facebook-profil nem tetszik a hr-esnek. Befogadókból, passzív fogyasztókból a hírek és a kultúra aktív alakítói lettek a közösségi oldalak használói. Az életünk egyre nagyobb szeletét változtatják meg a közösségi oldalak. Az Acas kiadott egy új útmutatót arról, hogyan kell és lehet a közösségi médiát a munkahelyen használni. 1. A jelentés szerzői szerint ez részben azzal magyarázható, hogy a megkérdezettek 70 százaléka szerint az e-mailezés és a közösségi oldalak használata kizökkenti őket a munkából és kevésbé tudnak koncentrálni. 2.

A munkavállalóknak joguk van a szólásszabadsághoz, ugyanakkor a cégek azt szeretnék, ha nem rontaná a vállalat reputációját semmiféle online sárdobálás. 3. Ugyanakkor az online aktivitás felügyeletét sem szabad eltúlozni. Step-by-step Tutorial on Prezi Meeting.

Facebook

Weblap - hírdetés. KÖNYVEK. Oktató. Google Docs helyett OpenOffice.org?! - Szabad zóna. Ha valakinek már csak a csoportmunka hiányzott az OpenOffice.org funkciói közül, most itt a megoldás.

Google Docs helyett OpenOffice.org?! - Szabad zóna

A Sironta egy alkalmazás, mely lehetővé teszi dokumentumaink megosztását más Sironta felhasználókkal. Amennyiben eddig erre a célra a Google Docst használtuk és valamiféle összehasonlításra vágyunk, amit mondani lehet az az, hogy a funkciók nyilván hasonlóak, lévén a csoportmunka megoldásokkal szemben a világ minden részén körülbelül azonosak az elvárások, de a Sironta által alkalmazott metodika gyökeresen tér el a GDocstól. Elosztott hálózat. A Sironta nem egy webes alkalmazás, nincs egy távoli szerver, egy messzi cloudban, ahol a dokumentumaink tárolódnak. A Sironta peer-to-peer kommunikáció révén épít fel egy elosztott hálózatot, így az adataink csak a saját gépünkön, illetve azoknál tárolódnak, akikkel mi megosztottuk. Tartalomfejlesztés. ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküldő... Open Source Crowdsourcing Tools (FOSS)

Világfa könyvajánló és olvasási jegyzet. Grundeinkommen - 17 Translation.

Audió

Ske created by vilagfa based on Blank Website. Proba created by ghamvas based on Online Outfit. A TÖRTÉNETI ALKOTMÁNY Magyarország ösi alkotmánya című könyv terjesztését segítő weboldal. Videók. Ghamvas. We apologize for the inconvenience.

ghamvas

We are working hard to make the service available. Please check back shortly. Nous nous excusons pour la gêne occasionnée. Nous mettons tout en œuvre pour remettre le service en activité. Réessayez un peu plus tard. Für die Unannehmlichkeiten bitten wir um Entschuldigung. ご不便をおかけしますがご了承ください。 Disculpe las molestias. Ci scusiamo per gli inconvenienti causati. Worldpress világfa. Hozzászólások ‹ Helyi Közösségek Világfa Szövetsége — WordPress. Vilagfa's posterous - Home. Manage My Account - Posterous - The place to post everything. Just email us. Dead simple blog by email. Világfa (vilagfa) Élő bolygó - Gábor - Picasa Webalbumok.

Közösségi pénz

Tárhely megosztók.